Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Kocour

28. 6. 2010 19:09
autor je zakomplexovavý..

nenapsal ani, jak poznáum na ulici ty flákače. a ani neví,že člověk,který je bez práce a žije s lidma společně v jedné domácnosti a ojni pracují,tak on nemá nárok na žádné dávky a musí jej živit oni!opravdu ubohý článek.

0 0
možnosti
TK

tom.ko

28. 6. 2010 20:50
Re: autor je zakomplexovavý..

Váš příspěvek je vskutku zajímavý. ;-) 

.

Chcete návod, jak poznat na ulici flákače ? S tím Vám bohužel nepomůžu, o tom ten článek není. Ale je to jistě zajímavé téma.

.

Pokud jej živí ostatní lidé v domácnosti a ne stát, je to v pořádku, nic proti. Jen jestli to dělají dobrovolně a ochotně, ale to už je jiné téma. 

0 0
možnosti
MR

iluminat

28. 6. 2010 18:50
socialni pomoc ano, ale musi se socce nabidnout prace

pokud ji odmitne, nedostane ani halir.

0 0
možnosti
M

MayaMoya.

28. 6. 2010 12:20
Váš článek je zajímavý

s vaším rozhořčením souhlasím, taky mě to štve, ale bohužel se obávám, že řešení není takjednoduché, jak nastiňujete...I tak karma

0 0
možnosti
JH

hurkajan

28. 6. 2010 11:07
bože

blábol na atraktivní téma máme milion nezaměstnaných 3.7 milionu důchodců milion a půl přistěhovalců a z toho flákačů necelá čtyři procenta co s tím?...nahnat na státní zakázky ...přistěhovalci vemou roha aby nemuseli platit daně důchodci pomřou a nezaměstnaní? vrátí státu co dostali...pohádka

0 0
možnosti
TK

tom.ko

28. 6. 2010 13:39
Re: bože

Rád bych Vám na to reagoval, ale smíchal jste hrušky s jabkama a do toho ještě mandarinky s ananasem (důchodce, nezaměstnané, přistěhovalce ...). Je mnoho věcí, které u nás nefungují nebo fungují špatně. Aby Vám byl článek po chuti, byl by nečtitelný, protože by obsahoval velký záběr problémů a četl by jste jej týden. Byl by jste ochoten ho takto dlouhý číst ? Lepší je zmínit problém za problémem, což si myslím, že se o to tak nějak snažím. Ono všechno souvisí se vším a mnoho věcí je dobré vidět v kontextu.

0 0
možnosti
RJ

molok

28. 6. 2010 10:45
Jenom dvě věci

Připisujete stav kdy nemakačenka pobírají prachy komunistům a socialistům, aniž bych se zastával komunistů, ale jejich systém nutil pracovat každého, naopak systém ostatních parlamentních stran zavedl přes ODS současný sociální systém s nímž pak 20 let nikdo nic neudělal. Za druhé bych řekl, že nevidím stranu, která by řekla či říkala, že je nutné zachovávat dávky pro chronické nemakačenka, tady bude asi shoda napříč spektrem, problém je, že doto jde seknout jen velmi těžko. Druhou věc kterou bych opravil, jsou cigára a alkohol, v podobě nákupu těchto výrobků narozdíl od jiných se státu vrátí skoro celá rozdaná dávka zpátky ;-)

0 0
možnosti
LZ

košťálka

28. 6. 2010 10:35
pane autore,

byl jste někdy evidován na ÚP? asi ne, protože by Vaše představy nebyly tolika zcestné.Za 1: ÚP vám žádnou práci nesežene ani vám nijak extra nepomůže

Za 2: hledáte si samozřejmě práci sám  a pokud ji do 5 měsíců neseženete a nejste sám jak kůl v plotě, nedá vám ÚP ani fň. Tato nemilá situace se stala mé dceři, nakonec si našla práci mimo obor i vzdělání, aby nám nevisela na krku a po 2 letech 12 hodinových nočních turnusů(není proti ZP) se fyzicky i psychicky  zhroutila...takže-být váma, nesoudím  jen tak zbrkle a zkuste si to na pár měsícůRvRv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

28. 6. 2010 10:38
Re: pane autore,

No jo. A co ti, kteří ty noční turnusy dělají desítky let?  Jestli to není tím, že jste ji zapomněli naučit, že život není peříčko. Naopak - že je to tvrdý boj.

0 0
možnosti

Olinček

28. 6. 2010 10:34
Flákači,socky,spodina.

Ale vždyď ten článek má pravdu,kolikrát jede manžel na kole do práce a banda ožralců sedí na lavičkách a pokřikuje, jéééé do robotýýý??? jááá bych nešééél.Ze svého okolí znám par třicatníku a nemají odpracovaný ani 1 rok.Tak sakra kde to jsme?Nepochopím jak někdo může byt i 15 let na ŮP a sociálky jim to žerou že chudáci nemužou sehnat práci.Tady se zvyšuje odchod do důchodu a mladé netáhla si válej doma šunky.Potom takoví lidé kteří i ve třiceti namají nic odpracováno ať si dělaj třeba do 100 let pokud nebude mit kdo pracovat za 20 let jak tvrdi vláda.!!!!

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

28. 6. 2010 10:24
víš co jsi napsal??

jsi postiženej vozíčkář? - to je jedno tady dostaneš pár stravenek jestli si odpracuješ ... jak že nemůžeš ...nechce se ti!

Tý jo je vidět že víš o tom P.R.D.

Jetli chceš krytizovat ..... neber si toho moc R^

0 0
možnosti
TK

tom.ko

28. 6. 2010 10:27
Re: víš co jsi napsal??

Asi jste to špatně četl, postižení jsou tam výslovně uvedení jako výjimka. 

0 0
možnosti
IH

tantemici

28. 6. 2010 10:15
souhlas

Nenechte se přesvědčit o tom, že tento článek je populistický. Absolutus opět nemá pravdu. Naopak. Populistické je cpát těm nefachčenkům vrchem dolem... Tvrdá pravidla, ta nejtvrdší, ale zároveň spravedlivá. A zodpovědné státní úředníky, kteří tyto obrovské (v globále) peníze rozdělují.

0 0
možnosti
R

rony100

28. 6. 2010 10:11
Poukázky

O tenhle, podle mého, rozumný krok se pokusily některé obce. Postiženým se to nelíbilo, stěžovali si (teda nevím kde, ale ONI to znají líp než pracovití). Představenstvo obce bylo nařčeno z nedemokratického jednání a poukázky byly zakázány.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4881x
Patřím mezi lidi, kteří se dívají na svět střízlivě a realisticky. Světu vládnou peníze a mezinárodní politika je jedna velká špinavá stoka, kde vyhrávají ti nejsilnější, nejkrutější a nejdravější.