Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

25. 6. 2010 18:39
I kecat se má s rozvahou

Nevím, zda byly "liberecké" firmy spřízněny s ODS. Co však vím je, že Topolánkova vláda nerada dala státní záruky za pořádání mistrovství s výslovnou doložkou, že se nejedná o záruky finanční (kdyby tomu tak nebylo, nemohl by se dnes stát vzpouzet).

Možná máte kratší paměť než já. Já si pamatuji, že to byla zelená Kuchtová, kdo protlačil do vedení Neumannovou. Přes odpor Liberce, všech dosavadních pořadatelů (z nichž většina rezignovala: věděli co bude), strany, za níž byla nominována i vlády. Protlačila to silou (i za cenu ministerského křesla), ač každé malé dítě vědělo, že Neumannová = Jindra. A co jsou otec a syn Jindrové možná neví každé malé dítě, ale většina lidí v tomto státě ano.

Z čeho usuzujte, že v tom jede především ODS?  Zdá se, že jste dnes našel hodně bídnou hůl.

0 0
možnosti
ZOM

Zmatený oranžový mudrlant

25. 6. 2010 21:20
Re: I kecat se má s rozvahou

R^R^

0 0
možnosti
DH

Denule

25. 6. 2010 11:39
budu Vám oponovat

1, Jak víte, že v místě mistrovství nebývá sníh? Psali to v novinách, že. Prožila jsem mnoho let ve Vesci, a v zimě tam sníh vždy byl (kromě dvou zim nedávno, kdy nebyl sníh pomalu ani v Jizerkách), v době mistrovství dokonce tolik, že ho nestíhali odklízet.

2, Tato akce se plánovala asi 15 let s daleko nižším rozpočtem, pod vedením ředitele Kumpošta. K rozfofrování 2 miliard došlo až top manažerkou Neumannovou, která si například povolala "umělce z Prahy" a podobné zajímavosti, ale základní faktury platit zapomněla.

3, Mohu Vás ujistit, že pokud by vedení zůstalo regionální akcí (jako třeba Zlatá tretra a další), tak by se (nejen) v regionu též všechny faktury zaplatily, nikdo by si nedovolil místní (své sousedy) poškodit.

4, Násilné dosazení slečny N. na manažerský post bylo odůvodněno PRÁVĚ hospodařením a zárukou proplacení všech výdajů. Pokud byla dána záruka, je celkem jasné, že ji věřitelé vymáhají.

Než začnete příště plivat na nějaký region, zjistěte si, prosím, fakta.   

0 0
možnosti
PZ

Peté Zvědavec

25. 6. 2010 11:58
Re: budu Vám oponovat

Vždyť tam ten sníh naváželi náklaďákama. Nemůžete dělat mezinárodní zimní akce tam, kde jednou sníh je, jinde není a někdy je ho tam tak akorát na sněhuláka.

0 0
možnosti
H

hafusak2

25. 6. 2010 11:35
Ale fuj autore,

co je to několik drobných stamilionů sem a tam, když se jedná o členy ODS a podnikatele. Uvědomte si konečně, že zabývat se takým pakatelem co stál Liberec je pasé. Za všechno špatné u nás přece můžou ti, co nechtějí platit 30,- Kč u lékaře, chtějí důchod, mateřskou či podporu v nezaměstnanosti. Takhle si kádrový profil na tomto servru nevylepšíte.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

25. 6. 2010 18:41
Re: Ale fuj autore,

Opravdu jde o členy ODS?  Měl jste říct v čele s Kuchtovou (zelenou) a Jindrou ("všestraníkem" a odcem Katčiny dcery).

0 0
možnosti

Tramp_007

25. 6. 2010 9:58
Na tom je divné

to, že ti organizátoři stále běhají po svobodě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4881x
Patřím mezi lidi, kteří se dívají na svět střízlivě a realisticky. Světu vládnou peníze a mezinárodní politika je jedna velká špinavá stoka, kde vyhrávají ti nejsilnější, nejkrutější a nejdravější.