Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radek

8. 2. 2008 1:36
O čem je tento článek?

V této zemi může i hlupák studovat gymnázium.     Nevím jestli si to autore postřehl, ale uniforma policista musí po čase vyměnit za novou a ani služební auto nemůže brázdit naše silnice věčně. Jednoho krásného dne se přestanou šít uniformy modré a začnou se šít třeba žlutozelené, stejně tak policie přestane nakupovat auta bílá, ale stříbrná. Osobně v tom rozhodně nevidím nic špatného. Škoda jen, že si se zapomněl zmínit (určitě to nebyl záměr) jaká auta bude policie mít a proč. O barvě to ale není. P.S. Když si spletu auto městké policie s autem policie státní, tak se snad nestane nic hroznýho.

0 0
možnosti
AD

Soami

10. 2. 2008 22:13
Re: O čem je tento článek?

V této zemi může i kdejaký Radek přispívat do diskusí (to ti vadí?) Prokazatelně jsi nepochopil článek. Není přece problém s výměnou obnošených uniforem nebo otřískaných aut. Uniformy budou po změně připomínat UK Police, auta třeba Kobru 11, ale lidi zůstanou stejní - pořád stejně špatní. Když si idiot koupí nový oblek, pořád zůstane idiotem. Změna měla začít u lidí - pokud by měla policie respekt jako v UK, nikdo jim nebude vyčítat metalízu. Žluté svítivé uniformy jim ale ten respekt nevybudují.

0 0
možnosti
K

Kakarel

8. 2. 2008 0:30
No to je teda

zpráva! To zase Langr chlastal? Ať si radši nechá nastřílet vlasy a neblbne nahlas.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1646x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.