Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka

4. 3. 2008 11:33
Ono je to složitější

nechci se vůbec zastávat policisty a už vůbec ne  v případě, kdy nevím vůbec žádné podrobnosti, ale napíšu možný scénář: Soused podá oznámení na neznámého pachtele ve věci poškození svého vozidla jiným autem a to druhé auto označí. Tvrdí, že na tom pachatelově autě jsou zbytky laku z hjeho vozidla. Policista to od začátku vidí jako nesmysl, ale ví, že soused je známý stěžovatel, tak se pro svůj klid rozhodne odebrat kousek laku, aby se vyloučil i nesmysl, protože ví, že když to neudělá, tak si na něj bude soused stěžovat a on s tím bude mít jenom kupu starostí. Jaký bude výsledek, když to neudělá? Soused si bude stěžovat, že stopy  laku nebyly červené,  ale černé s tím, že fotky zkreslují, kontrolní orgán to bude muset uznat a policista bude tři měsíce odcházet domů s platem zhruba o 15 % nižším po dobu tří měsíců. Netvrdím, že to tak bylo, jenom to, že to tak mohlo být.     

0 0
možnosti

DarkSicek

4. 3. 2008 11:06
blbecek soused

takovymu chytrakovi bych to auto jeste jednou v noci obtahl klicema. Mozna i na 2x. Vsechno zna, vsechno vi a vsechno videl :-©

0 0
možnosti
DN

DEINONYCHUS

4. 3. 2008 8:25
Kontrolní otázka

Ten soused, není to nějaké prase z ODS nebo ČSSD, případně úspěšný podnikatel, který jenom přeprodává pochybné zboží? Kombinace předchozího je přímo vražedná. Pak bych se nedivil konání policisty. Určitě bude raději krytý analýzou z laboratoře, než aby se někdo takový na něm vozil. I pro vás je to lepší. Bude papír, a jenom ten má váhu. Taky by se mohlo stát, že by ta barva z vašeho laku jednoho večera zmizela, přijel by jiný policista, tento by si nevzpomínal, jestli lak byl skutečně červený a pak byste teprve viděli, co v tomto státě dokáže mafie.

0 0
možnosti

rastafa

4. 3. 2008 10:29
Re: Kontrolní otázka

bože t yjsi ale kokoot

0 0
možnosti

Pavel

4. 3. 2008 4:59
,,,je to trochu jinak

V dobe, kdy ma kazdy za zadkem ne jednoho, ale hned nekolik pravniku, se proste policajti musi prizpusobit. Takze i kdyz se Vam to zda naprosto zcestne, tak vysetrujici policista odebere vzorek NEURCITE barvy a necha si oficialne v laboratori potvrdit, ze se jedna o barvu CERVENOU a ze v zadnem pripade nejde o barvu z Vaseho CERNEHO vozu. A ma klid, je to neprustrelne a i kdyz se to zda prehnane, tak i spravne..

0 0
možnosti
HF

Klotilda

4. 3. 2008 8:51
Re: ,,,je to trochu jinak

R^I ony škrábance a možnost jejich vzájemné souvislosti musí posoudit znalec v oboru.

0 0
možnosti

luke

4. 3. 2008 2:59
V Cechistanu

je mozne vse.

0 0
možnosti
R

reddwarf21

4. 3. 2008 1:16
Lidská blbost

je nekonečná.Naštěstí všichni poldové takoví nejsou.Ale když se takový vyskytne, tak je to pecka a zasmějem se všichni.;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1646x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.