Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hella.k

21. 3. 2008 12:48
Krajní případ

Vážený a kdo posoudí hranici, kdy jde o krajní případ a kdy ne.

Když jsem chodila do školy já, tak jsme měli manželskou dvojici na dva vyučovací předměty. Paní učila fyziku. Pán učil matematiku. U paní učitelky by byl slyšet špendlík, který by upadl na zem. U pana učitele se běžně při vyučování mluvilo, házela houba, šipky a flusaly z versatilky antiperle. Kdo myslíte, že měl větší zásluhu na tom, že z fyziky jsme měli všichni za 1-2 a z matematika za3-4. Vždy záleží jakou má učitel autoritu, jak se umí postavit ke vzniklému problému a jak si ho žáci považují. A o tom to je. Vždy záleží na učiteli, jak dokáže eliminovat jedince, kteří jsou tak trochu hyperaktivnější. A že to jde, jsem se přesvědčila i v pozdější době na svém dítěti.;-D

0 0
možnosti
P9

pavel 99

21. 3. 2008 14:10
Re: Krajní případ

Potíž je, že to nemusí jít vždy. Jedinci, kteří jsou si vědomi své absolutní nedotknutelnosti (mnohdy nejsou zvyklí respektovat jakékoliv autority - někdy snad ani  nevědí, co to je), dokáží "rozbořit" celé vyučování.  A popravdě - ten učitel proti nim nemá absolutně nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1646x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.