Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

29. 6. 2012 12:41
ta vyváženost je trochu na pováženou

Řekněme,  že v případu  české vyváženosti by se měl poskytnout prostor jiným názorům. Je skutečně sporné jak toho dosáhnout, a kdo by měl ten prostor dostat-dnes už vidíme že rozdílné názory mají i různí členové jedné koalice.Ale názor by měli dostat a to nejen třeba zástupci opozice - ale i mimoparlamentních stran a sdružení (třeba odbory,zájmové svazy...co třeba v některých případech názory církví?) ale taky a to je asi podstatné, názory právě těch skupin obyvatel jejichž se vystoupení ministra bytostně týkalo (v tomto případě tedy třeba pacientů, doktorů farmaceutických firem,zdravotních pojištoven).. atd -a teď babo raď...

Kdežto, v případě BBS se nějak předpokládá, že názory všech těchto obsáhne jeden pan redachtor, což je asi dost nereálné.Když tedy nejde jen o rozdílné názory ale hlavně o  fakta,zkušenosti,,reálná zhodnocení,analýzy..Když, tak až s patřičným zpožděním(týdnů), než si vše obstará. A nebo bude akorát mlátit hubou-"Jistě pane ministře"

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1744x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.