Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bajanda

20. 4. 2012 12:05
???

To tady všichni věříte že to byla sametová revoluce?? Že jako nastoupila demokracie bez boje?? Zpátky na strom lidi to jste vážně zaslepením lítáním po dovolených a nic Vás nezajímá?? Pád jako komunismu byl Havlem a spol naplánovanej aby šla stará garda komunistů do háje a rychleji, vše jako vždy vedené ze západu aby se konečně prolomila hradba a daly se dělat obchůdky které Vás teď štvou ale to mělo scénář napsaný dávno předem,a jak to tady vypadá to je jen a jen na těch si říkalo OF ale revoluce žádná nebyla a teď by už být mohla.Až tady bude revoluce tak se jdu opít naivní hloupí lidé baštící to co jim kdo napíše do novin 8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Lev_-_z-Rožmitálu

20. 4. 2012 12:38
Re: ???

to hlavně žádná revoluce nebyla

to byl klasický puč - palácový převrat i když nekrvavý a sametový

s revolucí to nemělo nic společného

0 0
možnosti

vlada511

20. 4. 2012 11:39
Proč noví mladí ?

Proč by noví měli být mladí ? Není to diskriminace ? Tohle by si v USA asi politik nedovolil napsat, ale chápu, nejste politik... Možná by bylo dobré udělat závislost zkorumpovatelnosti na věku. Možná je to tím, že "současní" jsou tam už dvacet let  a mírně v politice zestárli....

0 0
možnosti

Stará kára

20. 4. 2012 11:41
Re: Proč noví mladí ?

No tak staří staří. To by se vám líbilo víc? Ale to jsou přece dinosauři. Víte vůbec, proč jste napsala tuto námitku?

1 0
možnosti

vlada511

20. 4. 2012 11:34
Takže nejlepší je nedělat nic.

když u dveří zazvoní "vlivný" člověk, se známými v mafii, že chce můj barák, sklapnu perka a poprosím, jestli by mi nedal týden na vystěhování. Když bude chtít mé místo, pprosím, jestli aspoň dostanu dva platy, na které mám nárok. Když zdraží cokoliv na dvojnásobek a sníží mi mzdu na polovinu, tak si sice povzdechnu, ale zanadávám si na komanče a půjdu se s dětmi pást na louku za zemljankou....

0 0
možnosti

Stará kára

20. 4. 2012 11:40
Nejlepší je vše zrušit

Pak byste ovšem měl(-a) odpovědět na otázky v blogu položené: když v sobotu odstoupí vláda, zruší se parlament (obě komory), odstoupí prezident a soudci - co pak?  Nenapadejte. Odpovězte.

  Pak ještě odpovězte na další otázku: nová vláda všem (kupodivu i zaměstnancům soukromých firem) přidá na dvojnásobek, DPH bude 5 % (a ještě budeme řvát, že je to moc). Samozřejmě schodek rozpočtu bude 300 ÷ 400 mld. Kč. Jak dlouho, než nastane kolaps?  Pak nebude proč řvát na náměstích - nikdo už nebude schopen pomoci.

  Vidíte to jinak? Jak?

1 0
možnosti

kilokrok

20. 4. 2012 11:05
Žijete v omylu studente!

Kdo za to může? Chcete tím říci, že k takovému přesvědčení Vás vychovávají v současnosti  Vaší učitele? (píšete, že studujete v Praze) Pokud ano, je to jen důkaz toho, kde jsou kořeny hloupostí s kterých se ne a ne, nemůžeme dostat!!! Je vidět, že občané mají před sebou mnoho práce! Nejhorší na tom je, že nám vzniká nová generace, kde učí stále učitele s pohledem na svět, utvořeným za starého režimu. Tím, že mladí nemají možnost získávat praxi, jako dříve, stávají se z nich samorosti, kteří mají zvrácenou hyearchii hodnot. Vzniká český svět "Chaos" stavěny na lžích, kamuflážích a nejrůznějších demagogiích! Více, než kdy jindy potřebujeme pomoci vyniknout mladým, kteří mají touhu po vědění a poznání pravdy, a umírnit kariéristy, narcisty a sběrače titulů, kterých již nyní máme přeplněno a k ničemu to nevede !!![>-]

0 0
možnosti

lesicatko

20. 4. 2012 11:32
Re: Žijete v omylu studente!

No a k článku nemate nič ?

1 0
možnosti

lol

20. 4. 2012 10:32
"Bude tady snaha o zřízení přímé demokracie?...

...  Ta by u nás nefungovala, nejsme Švýcarsko."

Tihle věční přání-otcem-myšlenkáři... ;-D

0 0
možnosti

Lev_-_z-Rožmitálu

20. 4. 2012 10:25
lepší je nedělat nic

protože co kdyby náhodou to nevyšlo?;-D

0 0
možnosti

Stará kára

20. 4. 2012 11:45
Re: lepší je nedělat nic

C o ?  C o   k d y b y   n e v y š l o ?  Na to se autor blogu ptá. Destrukce? Ta ovšem vyjít může.  Jenže  - cílem je destrukce? U Lva možná ano. U normálních lidí samozřejmě nikoliv.  Tak co se bude dít den po destrukci?

1 0
možnosti

Gašpo_3

20. 4. 2012 10:23
Nie som priaznivcom Holešovskej výzvy

ale Vaše predstavy sú hodne zvláštne, evidentne úlohu politikov preceňujete. Skutočnosť je totiž ďaleko prízemnejšia. Veškerú potrebnú prácu odvádzajú úrady, tj. apolitický úradníci. Keby sa zo dňa na deň všetci politici vyparili, nestalo by sa vobec nič, naopak by to malo veľmi pozitívny účinok. Politici totiž do úradov vždy po voľbách nastrkajú všemožných trafikantov, podržtašky a naháňačov do straníckej kasy. Títo nerobia žiadnu zmysluplnú činnosť, naopak sa snažia konanie úradníkov ovplyvňovať a tlačiť ich do účelových rozhodnutí.

Spomeňte si na vládu Fishera. Veškerá agenda fungovala normálne aj bez politických existencií. Takže moja odpoveď znie:

Nič by sa nestalo, práve naopak. Korupcii by sa vzal vietor z plachiet a bola by možnosť na normálne plynulý prechod do iného systému. Ale ja si tiež myslím, že u nás nič takého nevznikne. Je ale šanca že sa to neskor preleje zvonku.

0 0
možnosti

krejci

20. 4. 2012 10:41
Mýlíte se, korupce by bujela dál

protože nejvíce se na ní podílejí právě úředníci. Politici jsou pouze více vidět. Kromě toho si myslím, že představitelé Holešovské výzvy jsou mnohem zkorumpovatelnější než současní politici. Pouze se schovávají za populistická hesla, která jim mají pomoci dostat se ke korytům. !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1744x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.