Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Maty

21. 7. 2008 19:53
televize

chlap se ani nedíval na televizi..............u televize co dvě minuty přeskakoval obraz?!

0 0
možnosti
TK

tower4132

22. 7. 2008 18:04
Re: televize

V autobuse je víc obrazovek než jen jedna. Muž, sedící vedle mě, nesledoval ani jednu, nekoukal se ani o kolo sebe. Celou cestu jen tupě zíral na jedno místo. ! (autor)

0 0
možnosti
TK

tower4132

15. 7. 2008 11:25
Tak tedy ještě jednou

ČLÁNEK NENÍ KRITIKOU STUDENT AGENCY!!! Nemělo to vyznít tak, že se mi jejich služby nelíbí. Je to výhodné a je to pohodlné, je to nadstandard. Já jsem se ani na nikoho nezlobil. A právě to jsem chtěl zdůraznit. (autor)

0 0
možnosti
S

Santa

15. 7. 2008 11:42
Re: Tak tedy ještě jednou

To víš, někomu holt stačí nadpis a zbytek si domyslí podle svého.

0 0
možnosti
KD

divilek

15. 7. 2008 10:37
Bo Ostrava je region razovity ...

:-)... Nevím aktuální finanční relace, ale prý stojí K.V. - Praha se SA 50 Kč. To je při dnešních cenách benzínu (osobní auto Praha-K.V. asi 300 a více Kč za benzin?), nebo ČD (vlak Praha - Ostrava nevlídné obyčejné a o málo vlídnější zákaznické jízdné) či "běžných" autobusů asi velmi slušné. Snaha o nadstandard a nabídnutí něčeho, co nemá konkurence (noviny, nápoje, steward, občerstvení, sluchátka, možná i to hůře fungující wi-fi - signál asi dopravce neovlivní?) je chvályhodná - přiznejme si, že ještě spoustu let po pádu bolševické monopolní státní dopravy to znělo jako sci-fi. Chápu, že dnešní mládež si snadno zvyká na vymoženosti doby (zkuste cestovat dřívějších 12 hodin v nevábných vlacích či autobusech bez mp3, wi-fi, mobilu, notebooku, dvd přehrávače či PC her a pod.) a nanejvýš s Rudým právem s jeho bolševickými bláboly i ve sportu), ale tady to zní zhýčkaně a rozmazleně...

0 0
možnosti
KD

divilek

15. 7. 2008 10:42
Re: Bo Ostrava je region razovity ...

cca 12 hodin trvala cesta K.V. - Ostrava (záleželo také, zda jel člověk vlakem přes Plzeň či Ústí n.L., nebo si zkrátil cestu mezi K.V. a Prahou busem K.V. - Praha, ale tam se zase nemusel vejít, když neměl předem místenku...) a v Praze chca nechca stejně musel jít na vlak ČSD (ČD). Z toho pohledu už aby byla Student Agency i na kolejích Praha - Ostrava...

0 0
možnosti
MB

Marcel Bednář

15. 7. 2008 10:17
Student Agency

Se společností Student Agency  cestuji pravidelně, několikrát jsem uvažoval o tom,  proč tam jsou ty kožené sedačky, ale vzhledem k tomu, že jsou jen v přední části autobusu, řekl bych že mají nějakou bezpečnostní funkci, ale v tom se nevyznám. Nejlepší místa jsou okolo 20, ale je nutné si je rezervovat. Cena v porovnání s ostatními dopravci je malá, o pohodlí v autobuse nemusí být žádná diskuse, nikde jinde nedostanete noviny, příp. časopisy zdarma, nikde jinde nenabízejí sluchátka. Studenta nelze ani srovnávat s vlakem, kde je všude špína. nepohodlí, ohrombná zpoždění, cena vysoká,... Osobně doporučuji poslouchat kanál č. 7 - mluvené slovo, když máte špatnou náladu, tak vás určitě povzbudí "Cimrmanologové" a další nahrávky z divadla SeMaFor. Někdy mám takové záchvaty smíchu, že uvedu  ostatní cestující do pochyb jestli jsem tak "úplně v pořádku". Další výhodou je zboží, které je možné v autobuse zakoupit, preferuji croesany,  je velice levné. Se společností jsem velice spokojen.

0 0
možnosti
DK

Fonon

15. 7. 2008 9:46
jak můžete napsat ohavnost jakO:

cituji "Autobus měl sice pěkné, ale jinak nepraktické kožené sedadla" Mně teda tohle vůbec "neleze z huby", Vám jo?

0 0
možnosti
M

mnbvcxylkjhgfdsa

15. 7. 2008 8:38
zajímavé hodnocení vedlesedícího

Jen seděl a koukal do blba. Celou cestu. Ani se nekoukal na film, ani neposlouchal hudbu. - zajímavé hodnocení, kdo nekouká na film a neposlouchá hudbu, je "zvláštní" (dle kontextu zřejmě myšleno blb)?

0 0
možnosti
KD

divilek

15. 7. 2008 10:19
Re: zajímavé hodnocení vedlesedícího

Přesně tak :-)! A nevěř všem, kterým je nad 30 :-)!

0 0
možnosti
DN

denk niet

15. 7. 2008 8:23
Jste úplně mimo realitu!

Tomáši, ačkoliv ve svém profilu píšete, že (cituji): "Články píšu pro radost a rozhodně nechci tvrdit, že je to nějaká profesionální práce. Možná, že se vám budou zdát mé články zavádějící. To proto, že studuji gymnázium, a tak nemám čas sledovat vše o psaném tématu" (konec citátu), tak snad právě proto, že nemáte čas sledovat všechny souvislosti, měl byste 2x přemýšlet, než něco napíšete a ještě si to po sobě několikrát přečíst, než to zveřejníte.

Naprosto souhlasím s reakcemi "carol.b" i "Dauna" přede mnou.

Porovnejte si ceny dopravců, jimi poskytované nadstandartní služby, jimi provozované autobusy, a pak vám možná dojde, o čem je řeč.

Doporučuji (pro porovnání) využít služeb například firmy Intercity Praha(bývalý DP Ústeckého kraje, ještě předtím ČSAD Bus). Špinavé autobusy, nepříjemní řidiči, drahé jízdné (mimochodem neodpovídající ceně, deklarované na IDOSu), atd.

Čili, Tomáši, svezte se s více dopravci a na více linkách, pak se pokuste znovu hodnotit. Tady jste ale mimo mísu.

0 0
možnosti
PT

paveltravnicek

15. 7. 2008 9:36
Re: Jste úplně mimo realitu!

Dodnes si pamatuju cestu s ČSAD Praha západ, s.p. (nevím, jestli ještě fungují) a to bylo něco. Autobus komplet shnilý (stará Karosa), řidič hned při přistavení autobusu oznámil, že není jeho povinností otevírat zavazadlový prostor, natožtak se zavazadly pomoct. Naúčotvat je ovšem nezapomněl. Za celou cestu nás předjely dvě auta, my jich nespočetněkrát víc a jenom jsme si přáli, aby se nám podařilo dojet v pořádku... Nakonec poadařilo. Je fakt, že takový adrenalin Studen Agency nenabízí... :-)))

0 0
možnosti
PT

paveltravnicek

15. 7. 2008 8:00
Musím se zastat Student Agency

Ve Vašem případě se musím zastat Student Agency. Jejich servis je opravdu jedinečný v České republice a ve většině případů funguje bezchybně stejně jako ve Vašem případě. Autobusy jsou pohodlné, z vlastní zkušenosti však občas mívají problémy s klimatizací v horkých dnech při plném obsazení (tady se můžou stát kožené sedačky poměrně nepraktickými). Jediný negativní zážitek, který s tímto dopravcem mám, je přistavení náhradního a ne příliš pohodlného autobusu s na****** stewardkou. Cesta tak byla srovnatelná s běžnými dopravci, což v případě Student Agency zamrzí. V tomto případě nám bylo nabídnuto vrácení jízdného ve výší 10,- Kč, což spíše působilo jako výsměch, ale iniciativě dopravce v tom, jak vyjít vstříc klientům, bych meze rozhodně nekladl.

0 0
možnosti
JJ

TloolT

15. 7. 2008 8:08
Re: Musím se zastat Student Agency

vraceni 10% ceny jizdneho prece neni vysmech. Sice osobne jsem nokontroloval, jestli vazne na uctu pribyly, protoze pro me nemaji prilis vyznam, ale dopravce se tim pripravil o velkou cast zisku.

0 0
možnosti
C

carol.b.

15. 7. 2008 5:40
Rozmazlený mlíčňák

;-D Přála bych vám cestovat z KV do Ostravy ořed 20lety, nebo úplně stačí cestovat po méně frekventovaných koutech běžnou dopravou. Nechtěl byste náhodou také vlastní šatnu, masérku a drink zdarma?

0 0
možnosti
JR

Daun

15. 7. 2008 2:01
Moc necestujes, co?

To, co nabizi student, tu nenabizi zadny jiny dopravce. Doporucil bych vyuzit sluzeb dalsich dopravcu a pak psat podobne clanky :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1646x
Tomáš Kabát pochází z Ostravy, nyní žije v Praze, kde pracuje v rozhlasových médiích. Má rád kulturu, filmy, každý rok tradičně jezdí na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů. Rád cestuje a poznává nové lidi. Články na blog píše pro radost.

----

Aktualizace z roku 2015: Zdravím všechny návštěvníky mého blogu. Již nějakou dobu se psaní nevěnuji. Zdejší články jsou spíše historickou záležitostí a vyjadřují spíše názory a postoje nezralého středoškolského/vysokoškolského studenta. Mnoho zde popsaných postojů jsem změnil, berte prosím vše s rezervou. Zde uvedené názory rovněž nevyjadřují postoje organizace, v níž pracuji.