Zajali jsme Bin Ládina na Měsíci.

Světová velmoc má neomezené možnosti a my omezené vnímání. Zdá se Vám něco nemožné? Tak nezoufejte, brzo už to pro Vás bude samozřejmost.

Pravda totiž není, co je prokázané a doložené, ale to co řeknou hlavy velmocí a největší bulvár.

Pokud se Vám totiž některá zpráva zdá pochybná, tak po měsíci opakování z úst světových představitelů o tom již nepochybujete.

Jsou lži a jsou pochybnosti. Lži jsou jasné a používají se účelně. Netvrdím, že například toto jsou lži, ale kolik lidí tomu dnes věří? Kdo věří, že 11. září byl teroristický útok? Pokud tedy ano a USA tak dostaly vízum k válkám na středním východu, tak proč naopak EU podporuje svými imigračními kvótami příchod tzv. teroristů do Evropy?

Co je to terorismus, kdo tento termín zavedl a použil jako důvod rozpoutání válek? Kdo si potřebuje najít bič, tak si ho najde a pokud mu slouží nejmocnější světová zbraň – média, tak toho lehce dosáhne.

Proč jsou pochybnosti a určité důkazy o přistání na měsíci? Kdo z nás slyšel, co to jsou Van Allenovy radiační pásy kolem Země a že se bez pancéřové vrstvy nedají prolétnout? Proč po tolika prvenstvích Rusů, kdy je Američané vždy jen následovali a když Američané poprvé Rusy v něčem porazili, tak ti se úplně stáhli a nedostali se na Měsíc nikdy? Nebo jen Amerika potřebovala za každou cenu využít mnoha miliardové investice do kosmického programu a upevnit si ve všem pozici světové jedničky?

Co jsou pochybnosti a co lež o UFO, o volné energii, o historii civilizace a proč se takové informace používají v určité době a v určitém obalu? Proč se o neznámém člověku dá zjistit podrobná historie a kolem významného vědce je tajemno?

A přijde vůbec někdy čas, kdy se budeme dozvídat pravdu a nejen účelové informace, které nás mají někam směrovat a od něčeho odvádět?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Groh | pondělí 25.8.2014 12:30 | karma článku: 19,17 | přečteno: 1083x
  • Další články autora

Tomáš Groh

Strašák válka a Nový rok.

29.12.2014 v 2:59 | Karma: 33,11

Tomáš Groh

Tvrdá měna? Rubl!

17.12.2014 v 4:20 | Karma: 36,24