Pořádně si zatleskejme nad vlastní blbostí.

Pravda a láska musí zvítězit nad realitou a selským rozumem. Nevěřte těm, co Vás straší špatnou budoucností, protože s tímto přístupem se budeme mít určitě lépe.

Rozum nám už zřejmě nic neříká. Chováme se jak stádo hladových bezmozků. Lítáme od zdi ke zdi. Stačí, když nám na jedné straně klece někdo zamává koblihou a už běžíme. Pak jsme za tu koblihu schopní papouškovat cokoli do té doby, než na druhé straně někdo zavolá: ,,pojďte ke mně a poslouchejte mě, já Vám pak tu prázdnou misku naplním“.

Do Afriky, kde umírají bezmocní lidé na ebolu a hrozí prakticky nezvladatelná katastrofa, tak pošleme 3 milióny. Zatímco na podporu genocidní vlády Ukrajiny dáme 50 miliónu. Takový jsme i my, protože jsme součástí společnosti, která tak rozhodla.

Volíme si zastupitelé, kterým není cizí pro účely propagandy a vlastního prospěchu podporovat válečné konflikty. Volíme si takové lidi, kteří se nestydí lhát už před volbami. Ono je to vlastně jedno, protože kdyby volby mohli něco změnit, tak už by je zrušili. Takový jsme my, všemu věříme. Hlavně když nám něco slíbí.

Generální tajemník OSN Pan Ki-mun musel v posledních dnech připomenout Američanům, že bombardování syrského území bez oficiální žádosti syrské vlády, nebo bez odpovídajícího rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN, bude považováno za porušení mezinárodního práva. Takže žádná změna. Někdo si naordinoval pozici světového policajta a ke svému jednání nepotřebuje žádné svolení. On to povolení má i od nás. Podporuje je naše vláda a tím pádem i my. Takový jsme my, podporovatelé celosvětového humanitárního bombardování.

Ne všichni si ale myslí, že takový jsou. Jen ještě nejsou sjednocení a dostatečně nas....

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Groh | středa 1.10.2014 10:57 | karma článku: 31,86 | přečteno: 2229x
  • Další články autora

Tomáš Groh

Strašák válka a Nový rok.

29.12.2014 v 2:59 | Karma: 33,11

Tomáš Groh

Tvrdá měna? Rubl!

17.12.2014 v 4:20 | Karma: 36,24