Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Války se nebojte.Ruska agrese na Ukrajině/prakticky bezbranné/ je max.toho co rus zmuze/citace gen.Šedivého/bojte se ruské propagandy a české pate kolony.Bojte se je hloupost.pardon.Nevsimejte si ji.To ale znamená nevsimat si i naše ruského věcné opilého svaba.

0 1
možnosti
RM

Doporučuji všem přečíst si tento projev Václava Havla:

http://www.vaclavhavel.cz/Index.php?sec=3&id=1&kat=1&from=200#

z roku 1993.

Ale pečlivě. Protože tento projev je odpovědí na otázku, proč Evropě hrozí války.

1 0
možnosti
PR

Evropě hrozí Rusko ale ne válkou skutečnou/nemá čím vyhrát a ekonomika cca3.4%ze svet.hdp je k pousmani/jen chce strasit.Evropě hrozí Ruska propaganda z českou patou kolonou.

0 1
možnosti
PR

Bolševik.nacista a komunista vždy všem hlásali at nezbroji ze bude mir a strasili válkou.Jak někdo uvěřil a přestal zbrojit okamžité ho napadli.To je koncepce nacku a komousu stara sto let.Ted autorem za par inflacnich rublu z ruské ambasády chtete aby vám to někdo zbastil.Jste směsný.

1 1
možnosti
RM

Nevím, jestli jste byl na světě, když nás odzbrojil Václav Havel a přesně, jak píšete, na místo našich zbrojovek nechal nastoupit konkurenční firmy našich současných velkých přátel ze Západu.

2 0
možnosti
JJ

Raději nic nedělejme, aby toho někdo nezneužil. Pochopil jsem to správně?

1 0
možnosti
MM

I když s obsahem souhlasím, trochu jste to smíchal a hlavně jste se věcně nevěnoval tematu z nadpisu blogu. Pozastavení nad třetím odbojem je v pořádku, ale.....  čekal bych, že pod nadpisem najdu popsání důvodů vývoje na Ukrajině a důvodů reakcí EU a USA na něj, respektive jeho ovlivňování.

Byť byly "oficielní" důvody válek různé, ať "čistá rasy", nebo to, že nám zabili Ferdinanda, příčiny byly daleko více "pragmatické". I náboženské války měly svůj ekonomický důvod. Nová území, nové zdroje, další odbytiště, levná pracovní síla, větší vliv ve Světě.... a i smazání dluhů v rámci poválečných "mírových" dohod a nějaké to rozparcelování světa.......

A "arabský svět" má sice ropu, ale dochází mu voda......

1 1
možnosti
Foto

Blog se mi zdá naprosto srozumitelný, nic v něm nechybí R^

- Pokud zjistíte, že tam něco chybí, pak víte že to existuje a není nutné popisovat znovu. 

- Někdo jiný (zde v disk) mluví o nelogičnosti článku. Neměl by nedostatek logiky hledat spíš u sebe? Nemyslím to zle :-) Často se učím vlastními chybami a vůbec mi nevadí, když mně na ně někdo upozorní. Chce to trochu tréning ale jde to :-)

- Článek i diskuze, obojí je skvělé. R^ Snad s výjimkou když zabředáváme do osobní roviny a hodnotíme víc, kdo co má na sobě než v hlavě.

- Tím neříkám, že mám v hlavě knihovnu od Aristotela až po Klause :-) Diskuze jsou od toho aby si lidé informace vyměňovali, tříbili názory. To zde  vidím :-) Různých hádek a hašteření je všude dost, co z nich vzniká víme - nesnášenlivost i víc.... Omlouvám se za moc smajlíků ale jak to jinak říct a nenaštvat ještě víc?

0 0
možnosti
MS

tak to je humorné:  "Jsme středem Evropy a budeme středem dění."

Nevíte, kde je střed ČR? Tam musím zajet, bude to tam nejzajímavější....;-) a pak se uvidí, na jakou stranu se přidat.

5 5
možnosti
JS

Tak by mě zajímalo jak by to ti Vámi glorifikování lidé tady vedli když se to nepovedlo nikde ve východní Evropě. To, že někdo nahlas protestoval proti minulému režimu ještě neznamená, že byl poctivý, dobrý ekonom, atd atd. A co se týče války tak se podívejte do historie. Tak dlouhá doba bez války tu ještě nebyla. Dnes je myšlení lidí ve vyspělé Evropě trošku někde jinde.

6 2
možnosti

Bylo by hezké, kdybyste měl pravdu, ale od WWII byly ve světě stále války. Evropu vyděsily  dvě světové války rychle za sebou, ale myšlení lidí se zas tak rychle nemění.

5 1
možnosti

Dokonalý nadpis, přímo pro Vovku Puťku:-)

4 7
možnosti
Foto

To co se dnes děje je důsledkem krachu ekonomického modelu kapitalismu Rv

2 11
možnosti
Foto

Toto není krize kapitalismu, ale států a jejich centrálních bank. Příčinou je - a na tom se shodnou všichni - především snadná dostupnost úvěru. Jak to bylo možné? Když mám své vlastní úspory a půjčím je někomu, velmi pečlivě posuzuji, zda je dotyčný schopen úvěr splatit. Pokud ale můžu úvěr vytvořit „z ničeho", protože si jednoduše peníze natisknu, a pokud vím, že v případě masové neschopnosti splácet mě tak jako tak sanuje centrální banka, rozpůjčuji kdekomu. Nyní státy používají krize jako záminky ke zvýšení regulace finančních trhů. Je to názorná ukázka toho, že vlády vyvolávají krize, lidé pak po nich požadují více intervencí, aby krizi zmírnily, a ony provádějí další a další zásahy. 

Hans Hermann Hoppe.   http://www.mises.cz/clanky/rozhovor-s-hansem-hermannem-hoppem-656.aspx

9 0
možnosti
PR

Nečetl jsem blog.neumím to.Jen chci říci ze než aby nás Rus opět dvacet let okupoval tak radši válku.

3 10
možnosti
PJ

Reichelte, Rus se na tebe může vys rat a ne aby kvůli tobě rozjířděl válku. Neni blbej.;-)

17 6
možnosti