Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Při vší úctě - mě v tom nějak uniká logika. Mocní tedy chtějí rozpoutat válku, aby lid ještě více ujařmili a vysáli. Ale na co jim bude spálená země? Na co jim bude anarchie a válkou zvlčilé obyvatelstvo? Navíc je možné, že by vrch nabraly síly, které by se těžko ovládaly. Copak už nejsme krotcí jako beránci s obojky z hypoték a s vodítky z konzumu? Copak chce někdo radikálně měnit systém, že tento by se měl bránit?  Vždyť všichni šlapeme jako švýcarské hodinky a sypeme penízky a daně... 

Mimochodem, před válkou už několik let varuje Dr. Marc Faber, který je považován za skvělého ekonoma-prognostika. Ale mě to prostě všechno nějak nezapadá. Asi mi chybí některé díly skládačky. Ráda se nechám poučit...:-)

11 0
možnosti
PJ

Paní, pokud v tom chcete vidět logiku, tak musíte znát záměry lidí, kteří skutečně ovládají svět. Pak se Vám dění ve světě bude jevit celkem logické.

9 8
možnosti
Foto

Stát se kultivovat nedá.  Kdo je ale nejvíc odpovědný za současný stav? 

Vy všichni, co volíte jakéhokoliv darebáka, který vám slíbí, že okrade jiné lidi, aby vám za to mohl koupit věci, které chcete.  Vy všichni jste odpovědní za to, že zlo převažuje nad dobrem a rovnováha světa se vychyluje na stranu temna.  Dokonce státní zloděje nazýváte vašimi zástupci, protože nemáte odvahu své sousedy okrást sami. Velmi rádi velebíte vojáky, kteří zabíjejí kohokoliv, koho jim zloději přikáží zabít a vy se přitom i dobře cítíte.

5 0
možnosti
BC

To zas bude špíny.R^

4 1
možnosti
OV

Hele, takhle zpětně, to se ti hodnotí, jak to všechno bylo, jak to bylo jednoduché a naplánované. 

To jsou keci na h....o. Škoda času na takový blogRv

5 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik