Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zda nenavidi nevim, ale ma problemy s okolnimi zememi ktere zatim co on se svou partou kagebaku prosustroval bohatstviRuska, tak ty okolni zeme se vyvijely k lepsimu zivotnimu standardu.

0 0
možnosti

Navíc vystupujete jako politik ODS. Neděláte pro stranu dobrou službu.

0 2
možnosti

EU je, se svým potenciálem, konkurentem celému světu. V tom ohledu máte poněkud jednostranně zatemněno. Nevím jestli účelově nebo to tak prostě je. A konkurenční soupeření vládne celým světem. Nicméně celou dobu se konfliktem, který doutnal od roku 2014 vine jiné téma - vztah NATO k Rusku. Nevěřím, že o tom nevíte a nechápu jak chcete, aby podobné účelové výplody brali lidé vážně.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že Putin nenávidí EU, pouze se s ní nebaví. Považuje za účelnější komunikovat s Francií nebo SRN.

1 0
možnosti

Z čehož je jasně vidět kdo, respektive co je EU!

0 0
možnosti

Doporučuji autorovi dělat ODSTAVCE.

1 0
možnosti
Foto

Vy jste přímo ukázkový produkt.Felate přesně to co Ruska propaganda po Vás chce a co Rusku vyhovuje,ale fanoušek Putina nejste.Jste jen jeho užitečný....no víte kdo.

1 0
možnosti
Foto

Patří pod Josefa Bartu

0 0
možnosti

Kdo rozhoduje o tom, co je dezinformace a co ne? Když jsem viděl, jak naše tzv. seriózní média informovala o té tzv. pandémii, tak rozdíl mezi dezinformací a pravdou byl zhruba dva měsíce. Jak přesně třeba Pravý prostor schvaloval ruskou invazi? Kolik lidí četlo třeba aeronet, provozovaný pomatencem? Jak to, že tento minimálně navštěvovaný web dokázal tak hodně ovlivňovat veřejné mínění? Nedělají potom ona "seriózní" média něco špatně? A je ten, kdo nenávidí EU automaticky fanoušek Putina? Já třeba EU, tak jak je v posledních zhruba patnácti letech nechci. A fanoušek Putina fakt nejsem. Je to zase tak, že kdo nejde s námi, jde proti nám? Já chápu, že tenhle text se mnohým bude líbit, zejména pak amébám že správné strany barikády dají "zaslouženou karmu".

8 1
možnosti

Souhlas. Nechtějí být jako oni ale používají stejné metody. Stalinské - není člověk není problém se proměnil do fialového - není web nejsou problémy. Je to ostuda ! Věřím, že to bude mít soudní dohru.

0 0
možnosti
Foto

Karma.Jak byla Ruska hybridní válka a propaganda úspěšná je vidět i zde na blogu.Prorusti užiteční tady jedou dál a mají tu mezi čtenáři karmovaci většinu.Adminiszrace si je zde léta pečlivě pěstuje. Každá proruská lež a manipulace je zde schovaná za svobodný názor....

2 1
možnosti

Ztrácíte soudnost.

1 1
možnosti

Vladimirovič je samozvaně u moci přes 20 let. Baví jej to. Zejména jak vede Rusko stále více k Rozvojové zemi. Nekonečně restrukturalizuje zemi a řeší sociální otázky. Zejména porodnost, lékařskou péci a důchody. Dělá mírovou politiku. Výsledky? Země mu statisticky vymírá, nemá žádné spojence, věk dožití mužů je o 15 let nižší. Lavrovova dcera si baží v Londýně, Putinova s dětmi ve Švýcarsku. Babka s důchodem 3.500 Kč jim to umožňuje. Budoucnost země, mladé chlapy pošle zabít. Vedle Polska, si vytváří další doživotní nepřátele - Ukrajinu. Švédsko zvažuje, Finsko se hlásí do NATO. Hitler byl blázen. Čím je pak tento mužik z paláce, skutečně nechápu ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Musel jsem se v textu dvakrát vrátit zpět. Na místo, kde jsem si nebyl jist, zda nešálí mne zrak či snad naopak mám vskutku možnost číst, čím pro Vás jsou ty jmenované Parlamentní listy. Tak přece je to tak, že pro Vás je to brak a municí té hybridní války. Jste si sám sebou jistý? I tím, na které straně stojíte? Nebo snad o tom nevíte, že jste to Vy, kdo vkládá do nich články? A důvod? Aby nezhynuly snad, když máte je nějakým svým způsobem rád? Jako štamgast? Jak ten, kdo každý den je připraven jít zase tam, kde nad zvětralým pivem remcá, že pít se nedá a cestou domů se zas a znovu blemcá v důvodech, jež vedly ho na místo činu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 478x
Jsem senátorem za ODS ve volebním obvodu č. 78 Zlín. Jsem otcem tří synů a nechci, aby žili v zemi, kde dnes znamená pořád včera. Mým cílem je lidem ukázat jiné pohledy na naši minulost, současnost i budoucnost. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že mít jiný názor, je poučné a ne nepřátelské, ale také aby věděli, že lež není jiným názorem, na který mají v demokracii výsostné právo.

Seznam rubrik