Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Brusel doporučoval a regulovat i tam, kde mu do toho bylo absolutně houby. V evropských institucích se řešily vyložené ptákoviny typu pomazankove máslo nebo zakřivení banánů, které si úředníci v Česku vyložili jako nařízení z Bruselu a tak to bylo prezentováno. Europoslankyne Charanzova trefně prohlásila, že v europarlamentu by se toho mělo řešit méně, zato lépe a efektivně. A to se bohužel nedělo a díky poslancům, kteří tam řešili zda vůbec máme slavit Vánoce, třetí pohlaví atd. ztratila celá EU na vyznamu a vážnosti u českých občanů a jen díky hrozbě z Ruska, ekonomickým dopadum v Británii a komplikacím v zahraničním obchodu a cestovním ruchu není czexit na poradu dne.

Co se týká očkování, opatření proti covidu atd. tak v ČR to bylo bráno jako rebelie proti Babisovi a klacek na něj s pomocí kterého měl být odejit z politiky.

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Slava Ukrajiny [UA]

1 1
možnosti
LH

14,67. Chápu, že taková karma je Zieglerovi blízká.

1 2
možnosti
JL

Putin vyhlásil Západu džihád.

3 0
možnosti
JM

J30o12s41e65f 77M46i48k50e38l

18. 3. 2022 22:13

Nenávidí? 8-o Nikomu a ničemu Putler nevděčí za svoji moc tak, jako EU!

3 2
možnosti
VV

Nejkrvavejsi pes tohoto stoleti ma problem, kdyz jeho podani mohou videt ze svobodni obyvatele sousednich zemi se maji lepe a jsou svobodnejsi.

Pak nevaha nechat vrazdit zeny, deti a starce.

Porad jeste verim ze ty bozi mlyny melou pomalu, ale spolehlive. Ze nebude mit smrt lehkou a bezbolestnou.

4 1
možnosti
LH

Někdo jako vy je v ODS a ne u Pirátů nebo TOP? Pak se nedivte, že této straně nikdo pravicovost nevěří. Putin řeší především NATO, o EU se absolutně nevyjadřuje. Pokud si myslíte, že se víc bojí "evropských hodnot" než vojenské síly NATO, pak nestojíte za komentář.

8 3
možnosti
JB

J93i61r92i 74B10o42r

18. 3. 2022 21:12

To že vy to nevidíte neznamená že to není.

4 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 479x
Jsem senátorem za ODS ve volebním obvodu č. 78 Zlín. Jsem otcem tří synů a nechci, aby žili v zemi, kde dnes znamená pořád včera. Mým cílem je lidem ukázat jiné pohledy na naši minulost, současnost i budoucnost. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že mít jiný názor, je poučné a ne nepřátelské, ale také aby věděli, že lež není jiným názorem, na který mají v demokracii výsostné právo.

Seznam rubrik