Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to ještě měli štěstí, že to nebyla jehovistická rodina nebo něco podobného.

1 0
možnosti
PR

Kdo tam nebyl tak by neměl matku odsuzovat. Zbytečný blog.

0 4
možnosti

No tak napište svůj - za ten můj mi nic neplatíte, tak bohužel nemám potřebu se podbízet a píšu to, co cítím. :-)

Ale děkuji za Váš názor, to přece patří k diskusi.

Já bych určitě matku neodsuzoval, kdyby ona necítila potřebu to medializovat. Spíš jsem se chtěl zastat zdravotníků, protože v tom původním článku na Novinkách nemocnice nedostala prakticky žádný prostor k obraně - čekal bych třeba rozhovor s někým z personálu, kdo u toho byl.

1 0
možnosti
JR

J64a12n 31R93á16ž

7. 5. 2022 12:35

Některé maminky jsou díky stresujícím okolnostem života dnešní doby hodně vynervované a nedokáží rozpoznat hranici, kdy dítěti svým jednáním škodí. A to je asi stav, ve kterém se nacházela i matka z popisovaného příběhu. Nervově poněkud labilní maminka v daný okamžik zřejmě nerozpoznala, že prvořadým zájmem dítěte a tedy i jejím je, aby bylo její dítě ošetřeno bez jakéhokoliv prodlení a že svým jednáním prodlení vyvolává. Rovněž nevnímala, že v zájmu dítěte je, aby ošetřující lékař nebyl po dobu nezbytného zákroku rušen a rozptylován. Proto bylo správné zajistit, aby matka nebyla zákroku přítomna.

5 0
možnosti
DK

Moc pěkně napsáno. Plně s Vámi souhlasím.R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Profesionální workocholerik, neúnavný hledač slepých cest se zbytečně květnatým slohem a špatným pravopisem - který si připadá být pro současný svět zoufale nepoužitelný.

Seznam rubrik