Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ME

Promiňte, ale proč jste se do toho, pro boha živého nevložil?! Neumím si představit, že bych prodavačce na vašem místě v průběhu její komunikace s Ukrajinkami ostře neřekla, že jí dost jasně odsouhlasily vídeňské párky, tak ať jim je kouká urychleně zabalit nebo ať zavolá vedoucího. Vy té ostudě mlčky přihlížíte, nepomůžete jim, zmůžete se ex post pouze na odchod bez tlačenky (prodavačce v Kauflandu je fakt jedno, že jste si nic nekoupil) a teď o tom píšete? Tak jste si ulevil, to je veškerý efekt. Kdybyste něco udělal na místě, dal byste Ukrajinkám najevo, že tu nejsem všichni takoví idioti jako ta prodavačka, a té byste udělil lekci a znemožnil jí triumfovat nad nimi. Tedy Ukrajinky asi naštěstí vědí, že tu nejsme všichni idioti, protože jim naštěstí spousta lidí pomáhá, ale váš přístup mě mrzí a nejhorší je, že vám to asi vůbec nedochází, jinak byste se styděl ten blog napsat.

5 1
možnosti

A mohla byste si paní Moniko přečíst celou diskusi ? Někde kousíček dole o tom totiž píšu - že tenhle blog vznikl právě proto, že mám dodatečné výčitky. Ale to je jedno i tak děkuji za reakci. Musím vám totiž prozradit jedno velké tajemství. Hlavním cílem mých blogů je samozřejmě akorát docílení co největší sledovanosti a čtenosti - což se mi zejména u přemoudřelých čtenářů, kteří se považují za neomylné morální ikony připravené šířit neomylnou pravdu, lásku a charitu vždy a za všech okolností, jak vidno úspěšně daří :-)

Přeju vám krásné ráno a nějakou pěknou, pevnější krabičku na emoce...

4 0
možnosti
ME

Vidím, že jsem vás nadzvedla, což jsem vlastně chtěla. :-) Nevěděla jsem, že existuje nějaká etiketa v tom smyslu, že když chci zareagovat na blog, mám povinnost napřed pročíst celou diskuzi. Zřejmě ale tedy psal i někdo jiný něco podobného jako já. Kdybyste býval do blogu připsal na závěr větičku, že litujete toho, že jste se v dané chvíli nevzchopil k nějaké reakci, ušetřil byste si podobné komentáře. Mně by tohle normálně za psaní nestálo, ale nestydím se za to, že souvislost z válečnými uprchlíky z Ukrajiny pro mě je emotivní záležitost. Obecně mlčet k chování "řeznického psa" k zákazníkům je chyba, což asi uznáte, a v tomhle případě je to umocněné specifikou té válečné situace. Pěkný den a babu v Kauflandu mějte v merku! ;-D

1 0
možnosti
PV

;-D pani prodavacka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Profesionální workocholerik, neúnavný hledač slepých cest se zbytečně květnatým slohem a špatným pravopisem - který si připadá být pro současný svět zoufale nepoužitelný.

Seznam rubrik