Slavné obrazy očima Galských malířů

Ulice Paříže nemusí být jen špinavé a zapáchající, ale občas nás mohou klikaté uličky zavést do malebných míst a někdy se i ta špinavá a smradlavá místa snaží být vtipná a barevná. Právě na takové místo jsem jednou narazil. Tohle by mohla být krásná dekorace nejen do dětského pokoje.

  V jedné z pařížských ulic blízko stanice Les Halles jsem narazil na výstavu obrazů. Do žádné galerie jsem však nemusel zavítat, obrazy byly rozvěšeny na plotě před pozůstatky kostela. Myslím že hezké místo na výstavu. Jen ty všudepřítomné zástupy aut atmosféru kazily.
   I když Paříž jako město není mé oblíbené, i tak má své kvality a krásná místa. Mám nejméně 20 unikátních fotek z tohoto místa. Určitě připravím galerii. Nějakou dobu jsem zde žil a musím říci, že tohle město má svůj život. Jako by se stále hýbalo. Stále se zde něco děje. Lidé v ulicích zpívají, tancují, hrají si, dělají to, co se normálně v ulicích nedělá. Například výstavy umění v ulicích jsou tu na denním pořádku. Proto mi připadalo jako by město bylo stále v pohybu. Pokud za sebe srovnám s Prahou, tak Prahu beru jako to nejkrásnější město v Evropě, ale je to město mrtvé. A to je škoda. Ale dnes to mělo být jen o obrazech :)
   Snažil jsem se najít obrazy na internetu v lepší kvalitě než z mého mobilu, bohužel jsem neuspěl. Jako dekorace by se mi totiž obrazy zamlouvaly. Pokud někdo bude mít tušení, kde by se daly obrázky stáhnout, zkopírujte do diskuze link :) Děkuji pěkně.

 

 

 

 Více člániků podobné tématiky vyhledejte v mé rubrice: Design a Deko

Autor: Tomáš Chmelař | čtvrtek 23.1.2014 15:10 | karma článku: 13,81 | přečteno: 947x