Radosti pro miminka 8

Nějaké dřevěné kostky, to je baví jen chvilku. Ale co něco, co nesmí? Něco co je studené a je skrz vidět a když se to dotýká tak to cinká. Udělejte pokus. Dejte do krabice umyté skleničky od přesnídávek dejte vedle nich dřevěné kostky. Kterou krabici si mimčo vybere?

Maialen si hraje a nezlobíTomáš Chmelař

  Tento nápad mě trknul když jsem odnášel v tašce sklenice do kontejneru na tříděný odpad. Máju strašně zajímalo co to tam cinká. Dal jsem tedy sklenice do krabice a světe div se, z krabice se stala oblíbená hračka.
   Možná s touto hračkou nebude spousta maminek souhlasit, ale jsem vždy s ní když si chce hrát se sklenicemi a hodně jsem ze začátku opakoval opatrně, pomalu. Mimčo to pochopilo velice rychle. Je opatrné při vykládání  a skládání a překládání sklenic. Ještě se nám nestalo že by nastala situace aby se sklenice rozbila.
   A nakonec to vše ještě zhorším. Mája si sklenice ráda bere na schody, protože tam může sklenice skládat do různých výšek. Prostě mě odvede za krabicí se sklenicemi a potom chce abych jí odvedl ke schodům, kde si sedne a vykládá, skládá a překládá .

 

Více článků s miminkovskou tématikou v mé rubrice: Radosti pro miminka

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Chmelař | pondělí 3.2.2014 14:50 | karma článku: 12,08 | přečteno: 581x