Chytrá řešení: pojízdná králíkárna a sekačka na trávu

Minulé léto jsem se pokusil o vynalezení pojízdné králíkárny za účelem ,,sekání " trávy. Toto léto se však pojízdné králíkárny posunují do profesionálnějších rozměrů. Už to není jen plastová bedýnka na kolečkách !

Tomáš Chmelař

Článek pojedávající o mém prvním vynálezu jezdící králičí sekačky najdete v sekci Chytrá řešení .  Měl jsem starou plastovou ovocnářskou bedýnku, stará kolečka od sekačky a králíky, které jsem pořád honil po zahradě, protože naše mimčo Maialen je tak má ráda - ,, nature "  To byl důvod proč jsem si myslel, že když přiklopím králíka bedýnkou s kolečky, tak králík si bude vesele chroustat trávu a potom si bedýnku pošoupne dál. Vynález nefungoval jak jsem předpokládal.

 

 

Tohle je ale sakra hoooodně vylepšená verze. Bohužel hnacím ústrojím této pojízdné králíko sekačky jste stále vy. Králík si jí prostě sám nešoupne. Škoda.  Ale třeba se příští rok dočkáte vylepšeních. Ode mě, či od někoho jiného :)

Postup výroby snad ani nebudu uvádět. Drátěnka, plech, kolečka z hoby marketu. Lze to zkompletovat i bez sváření, pomocí šroubování, ale nebude to ono. Přeji hodně zdaru při kutilství.

 

 

 

Fotky jsou z mých stránek pro kutily: http://uinvent.eu/

Autor: Tomáš Chmelař | čtvrtek 31.7.2014 16:40 | karma článku: 13,96 | přečteno: 1438x