Zákony přírody by měly platit i pro lidi, včetně Merkelové a Sobotky.

Bez obrany, bez boje, se sklopenou hlavou v tuto dobu se Evropa ohýbá před islámem. Proč se najednou tak rychle změnil svět a myšlení lidí. Proč tak pokorně přenecháváme naše země, aby v něm zavládl černý prapor islámu.

Vezmeme to od historie. Člověk neandrtálský žil v jeskyni. Jakmile přišla jiná tlupa, nastal boj. Silnější přežil. Poté se lidé přesunuli do vesnic a měst. Vládl jim král. Jakmile přišel jiný král nebo dobyvatel, král zatroubil na poplach a se svými jezdci bránil své město. Pokuď na celé království útočila velká armáda, spojil se s okolními králi a společně bránili své země. Poté v několika bitvách se bránila i skoro celá Evropa proti útoku Mongolů či Turků - Tours, Vídeň. Nyní přejděme do současnosti. Na celou Evropu útočí islám. Každý normální člověk ví o co jde a co se stane v budoucnost, pokud mu podlehneme. Prostí občané chtějí bránit své země. Zatímco v Polsku a v Maďarsku to jde, u nás ne. Náš král Sobotka nás předhodil jisté smrti. Zradil svůj národ, své občany, své rodiče i své děti.

Pojďme se podívat do přírody. Třeba k pejskům. Máme velké pejsky, stejně tak silné, dlouhé, tenké, agresivní, domácí gaučové, norníky, horské, tažné, lovecké. Teď si představte, že jezevčíka, vhodného k lovu lišek, pošlete do hor, aby nahradil sibiřského Huskyho v závodě na 100 kilometrů ve velice nízké teplotě a naopak husky bude v lese lovit lišku. No, jeden tam umrzne a nic neutáhne a ostatní psi ho nebudou mít rádi že jim to kazí a druhej si zas vypíchne oko o nějaký trn a tu lišku z pod stromu prostě nevyhrabe. Cítite, že každý pes, i když je to jenom pes, někam patří. Bernardýn v Africe by asi nebyl nadšen z túry po Sahaře. On má rád zimu a hory. Cítíte, jak se musí cítit černoch ze Somálská v Norsku? Jak se cítí abstinující islamista v pivní nádražce v Chebu? Není líp tomu bernardýnu na horách, huskymu v zimě, jezevčíkovi v lese, stejně tak Somálcovi na pláži u moře?

Nemůžete všechny pejsky házet do jednoho pytle a říkat že jsou stejní. Nejsou. Každý pes má jinou povahu, zvyky, vzhled, charakter, přednosti i nedostatky. Stejně tak lidé nejsou stejní. Proč si nepřiznáme, že černoch je silnější než běloch. A naopak, že běloch je chytřejší než černoch. Je na tom něco špatného si přiznat pravdu? Samozřejmě, že existují vyjímky. Vemte si ale třeba sport. Dlouhé běhy, sprinty vždy vyhrává černoch. Ale překážky, kde je už zapotřebí technika, tam už vyhrává většinou běloch. Existuje vyjímka, Colin Jackson třeba. Oštěp to samé, vyhrává běloch. Ve fotbale stále vyhrávají bělošská mužstva, a ne díky tomu, že by uměli hrát fotbal lépe a byli rychlejší nebo vytrvalejší. Vyhrávají díky taktice, díky myšlení při zápase. Basketbal, tam hrají prim létající černoši. Ale všimli jste si, kolik z nich pak pokračuje v dráze trenéra. Kolik týmů trénuje běloch a kolik černoch. Kolik trenérů černé pleti znáte z fotbalu? Já asi tak dva a ne moc úspěšné. 

Nedávno jsem četl o novém druhu medvěda. Vznikl smíšením ledního medvěda a medvěda grizzlyho. Lední medvěd se díky oteplování stahuje z arktických oblastí od moře, protože ledy tají z jara velice brzy a na podzim se zamrzání zpožďuje. Naopak, grizzlyové prchají před vedry dále na sever a byli spatřeni v oblastech, kterým se dříve vyhýbali. Vznikl z toho nový druh medvěda, hybrid grizzlyho a ledního medvěda. Zajímavé je, co o něm říkají biologové, jaké ma šance na přežití. Neboli, nepřežije tam, ani tam. Tento míšenec nemá srst na přežití v zimě, ale nemá ani drápy na ulovení ryby.

V přírodě něco funguje. Proč to nemůže fungovat u lidí. Že máme mozek na přemýšlení? Tak ho teda použijme !!!!!!!!!!!!! A pokuď ho zapneme na plné obrátky, tak nám dojde jedna věc. Matka příroda poslala černochy do Afriky. Jejich tělo je přizpůsobené na velké teploty. Nás poslali do Evropy. Vzpomínám si, kolik černochů v kulichu jsem potkal za ty roky v Londýně. Venku byla teplota kolem 13 stupňů. Měl jsem kraťasy a oni kulichy. Vypadalo to divně. Stejně tak, islám nepatří do Evropy a nikdy patřit nebude. V Evropě máme jiné hodnoty, než které preferuje islámská společnost.

Berme si proto příklad z toho, jak to funguje v přírodě a jaká byla naše historie. Král vždy bránil svoji zemi. Evropa vždy bojovala proti islámu. Lidé se ho báli jak čert kříže. 

Autor: Tomáš Bubenik | středa 13.1.2016 14:19 | karma článku: 39,61 | přečteno: 1370x