Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Výsměch demokracie aneb zakázané volby ve Švédsku.

V zemi jedné z nejbohatších a údajně i nejdemokratičtějších, byli demokraticky zakázány demokratické volby. Hrozilo, že by vyhrála strana neevropsky myslící. Nevadí, že by je volilo velké množství Švédů. Prostě volby nebudou.

Počet obyvatel Švédska je necelých 10 miliónů. Zemi postihuje posledních cca 15 let obří imigrace, se kterou čím dál tím více místních obyvatel přestává sympatizovat. Spíše díky obrovskému nárůstu kriminality, znásilňování ( kterou se místní média snaží všemožně skrývat ), válce v Malmo či cca 60 no go zonám ve Stockholmu, toho již mají plné zuby. Počet imigrantů se odhaduje na jeden milion. ( Četl jsem až 16 %, ale toto číslo obsahuje i Poláky, Litevčany, Čechy atd.) To znamená, že každý desátý či devátý Švéd vlastně není Švéd, ale muslim.

Drtivá většina z nich, jak víme, se naprosto odmíta asimilovat a stát se Švédy. Stejně jako v Německu si přenesli svoji středověkou kulturu do jiné země. V některých městech a jejich čtvrtích již dnes dosahují mezi 25 až 100 % obyvateli. A jak ví každý sociolog i normální občan, (narozdíl od sluníček a našich vládoucích politiků), jakmile se počet muslimů v některé oblasti dostane na číslo kolem šesti až deseti % populace, dojde k zásadní změně společnosti a začnou se dít věci, na které my upozorňujeme a bojíme se jich a naopak multikulturalisté je odmítají s tím, že je to nesmysl, rasismus, nacismus a nikdy se dít nebudou. Vždy se ale dějí. Ano, začne se dít rasismus a nacismus, to jo, ale na místních původních občanech. Častým znakem je doprovodná činnost a tou je znásilňování. A dalším znakem je odsun židovské komunity.

Tuto pravdu o muslimské imigraci si uvědomuje a bohužel i na vlastní kůži pociťuje stále větší množství obyvatel Tre Kronor. Proto místní socialistická vláda společně s tradičně demokraticky naladěnou stranou zelených, zrušili volby :). Další volby budou až v roce 2022. To už bude Švédsko po válce.

V našich médiích o tom nebyla ani zmínka. Jsme na to stejně...stejně blbě, ale u nás zatím volby zrušeny nebyli. No, jsme zatím na to líp. Snad to i tak zůstane.

O co šlo. Před koncem roku 2014 se švédským vládním stranám nepodařilo protlačit návrh státního rozpočtu 2015. Mělo dojít k novým volbám, termín byl březen 2015. Těsně před Vánoci ale došlo ke změně k lepšímu :). Představitelé vládních stran (socialisté a zelení) uzavřeli s částí opozice tzv. pakt o zajištění stability do roku 2022. Tedy doslova, že nebudou žádné volby na dalších 7 let. Žádné volby. 

Díky řádění imigrantů totiž byla na vzestupu vlastenecká a protiimigranská strana Švédští demokraté. Jsou tedy na vzestupu furt, ale bez voleb je jim to naprd :). Předvolební průzkumy dávaly ŠD velkou šanci na vítězství a tím pádem změnu šílené imigrační politiky, jakou demokraté a strana zelených prováděli.

Bohužel, demokracie opět zaplakala a místní vládoucí elita, i přes protest vlastních obyvatel, volby zakázala. Opravdu se naše děti budou učit o demokratickém Švédsku? Je toto demokratické, nebo nacistické?

Aby to vláda ještě trošku vyšperovala, zavedla k tomu další demokratické pravidlo, že jakákoliv kritika politiků ohledně imigrace včetně kritiky imigrace na sociálních sítí je kriminální čin. Ne, Švédsku asi nejde pomoci. Ale až se Švédové budou stěhovat k nám, pomůžu jim. Takové uprchlíky si rád zde nechám. Nejak tak počítám, že tito švédští uprchlíci s náma na pivo půjdou, řízek snědí a o hokeji rádi pokecají. A muslimským dobyvatelům jejich země rádi pošleme jejich muslimské bratry z Belgie, Německa atd. Uvidíme, jak dlouho pak Švédsko bude ekonomicky fungovat. Ježíš Švédové, vy jste odešli a koho teď máme znásilňovat a napadat. Kdo bude pracovat na naše sociální dávky...to je rasismusssssssssss.

 http://www.ceska-justice.cz/2014/12/svedske-politicke-strany-uzavrely-opozicni-smlouvu-do-roku-2022-a-zrusily-volby/ 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | úterý 26.1.2016 8:18 | karma článku: 28,20 | přečteno: 2972x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Požár vyhnal z domu v Mostě dvě desítky lidí, někteří museli po žebříku

4. května 2024  16:35

Nejméně 20 lidí muselo odpoledne opustit čtyřpodlažní dům na třídě Budovatelů v Mostě kvůli požáru...

Po Kallasové přišla řada na Zelenského, Rusko na něj vydalo zatykač

4. května 2024  16:30

Ruské úřady zahájily trestní řízení proti ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému a...

Inzerát na nového ministra pro vědu a výzkum si utahuje z tápající TOP 09

4. května 2024  16:15

Z potíží vládní TOP 09 při výměně ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové si...

Brazílii po silných deštích zalilo bahno, obětí záplav je už přes 50

4. května 2024  16:12

Počet obětí záplav způsobených silnými dešti na jihu Brazílie se zvýšil na 56. Dalších 67 lidí se...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik