Trojí poblouznění paní Merkelové, aneb jsem uprchlík, žádný pas nepotřebuji přeci.

1 omyl: Pojďte všichni do Německa. Vím, že jste hodní lidí co zapadnou do naší společnoti. Je to pro nás výzva. 2 vystřízlivění: Je vás tady dost, už vás přijímat nebudem. 3 důsledek: Posílám kondolenci do Paříže obětem utoku.

Paní Merkelová poslala kondolenci do Paříže obětem bombového útoku poblázněného islamisty. Možná, kdyby naše vládnoucí elity v Bruselu něco věděli o islámu, by se poslání kondolence předešlo. Leč bohužel, milión ekonomických migrantů způsobilo napětí v Evropě. Útoky v Paříži jsou jen začátkem pekla, které nás čeká.

Co se vůbec stalo během jednoho roku v politickém živote této bezdětné dámy. Slovo bezdětné zdůvodňuji, protože každý kdo má dítě, opravdu islamizaci nechce. Bojí se o své děti, o jejich bezpečnost. Naše paní má asi zatím milión dětí. Všechny si osvojila a pozvala do Německa. Přijmeme všechny Syřany. To byl povel na frontální útok všech lidí na světě k cestě za azylem do Evropy. Půjdeme tam, dají nám tam zdarma dům a peníze a budeme se mít dobře, aniž bychom pracovali. Neumíme německy, to nevadí, všechno stejně dostanem zdarma. Máma Merkel všechno zařídí. Vyfotíme se sni, čeká na nás, tak pojďmě. Co tady dělat, nic nemám, pracovat se mě nechce, naši předci nám nic nepředali, protože měli stejnou pracovní morálku jako já, tak půjdeme do Německa, tak nám dají zdarma dům a peníze. Tak to byl první, kardinální omyl této dámy. Pozvala do Německa všechny lidi na světě. Zatím jich přišel milión a půl, ale co bude za rok, za dva, za tři?

Poté přišlo vystřízlivění. Německé vystřízlivění, ne mámy Merkel. Ta stále tvrdošíjně trvá na přijímání uprchlíků. Bavorský premiér chce stavět zeď. Stejně tak Rakousko. Zatímco Maďarsko hned pochopilo o co evropským elitám jde a chrání si svoji kulturu a svůj národ, jiným národům to došlo později. ( dle mě každy politik ví, že o co jde, o zničení evropských národů a vytvoření jedné rasy, co nemyslí, neříká, neprotestuje. Jde jen o to, že čekali, co jejich národy na to řeknou. ). Rakouskem a dalšími národy  bylo Maďarsko nazýváno nacistické atd. O pár měsíců později, i další národy, včetně Rakouska, staví ploty. Tato invaze se nedá zvládnout a politici ztrácejí hlasy. I v Německu se mění nálady. Bavorský premiér chce hnát Merkelovou k soudu. Zároveň chce stavět plot kolem Německa. Lidé v tomto státě protestují. Pediga ožívá. Merkelové to pomalu dochází a souhlasí s názorem, že imigranty rozdělí na Syřany, Afghánce a Iráčany, ty nárok na azyl mají. Zbytek světa ne. Jak rasistické že.

Pak přišel útok v Paříži. Merkelová nelenila a poslala kondolenci do Paříže. Osoba, plně zodpovědná za tyto útoky, se omlouvá obětem. Jak sprosté od ní. Osoba, co pozvala všechny islámské bojovníky do Evropy, posílá kondolenci obětem islámského útoku? To je jak kdybych kupoval přítelkyni čokoládu a pak se jí omlouval že je tlustá. Kdybych jí kupoval zeleninu, tak by nepřibrala. Stejně tak, kdyby Merkelová nepozvala stovky tisíce ekonomických migrantů do Evropy, situace by bylo miliókrát pro nás všechny bezpečnější.

Paní Merkelová, jste plně zodpovědná za útoky v Paříži. Tito lidé prošli do Evropy bez jakékoliv kontroly na falešný syrský pas. Na vaše pozvání. Jste plně zodpovědná i za další útoky, které Evropu čekají. Co třeba měli znamenat ty policejní manévry před fotbalovým stadiónem v Hannoveru? Je víceméně jasné, že tam byla nalezena bomba, která měla zabít i vás. Už je na čase pochopit, že Islámu jsme my všichni, včetně mamy Merkel, úplně vítě kde. Islám nás přišel zničit, na pozvání Merkelové. Ale ani ji Islám šetřit nebude.

Když cestujete do Schengenu a hlavně do Německa, vždycky jste potřebovali několik věcí. Účel a cíl cesty do Německu, nějaké bydlení, financování cestovních nákladů, na delší dobu vízum třeba, souhlas s opuštěním schengenského prostoru před vypršením platnosti víza, pracovní povolení, předložení platného pojištění pro celý schengenský prostor a na celý pobyt mít cestovní pojištění s minimálním krytím 30.000 eur, zelenou kartu když jedete autem.

Milión lidí vstoupila do EU a stěží toto splní. Drtivá většina ani nemá pas. Když jedu na dovolemou do mé oblíbené Bosny, nemůžu si vzít 100 piv které pokryjí týdenní spotřebu mého pitného režimu. Jsem plně kontrolován, musím ukázat pas, říct kam jedu atd. Piva teda vždycky provezu, přeci jen už znám nejednu skrýš a jednu zkratku, jak se vyhnout při cestě z Chorvatska do Bosny celnici. Co však mohou migranti do EU přivézt nebo přinést? Cigarety, alkohol, drogy, zbraně, chráněné živočichy, pirátské kopie značkových produktů. Pro uprchlíky kontroly neplatí? Je nikdo nekontroluje co mají v kufrech? Přitom přicházejí z krajin, kde se se  zbraněmi a drogami volně obchoduje, nemusí být kontrolováni?

Je jasné, že zákony platí pouze na nás a ne na imigranty. Před zákonem, by jsme si ale paní Merkelová, měli být všichni rovni. Dle Dublinské smlouvy musí být uprchlíci přijati a kontrolování, případně drženi v první bezpečné zemi. To ale asi neplatí.

Každá země je nechce. Řecko je pouští do Makedonie, ta do Srbska, ti do Chorvatska, ti do Slovinska, ti do Rakouska a konečná je Německo. Jen díky mamince Merkelce. Bavorský předseda vlády Horst Seehofer požaduje po Merkelové, aby skončila s politikou otevřených dveří,  ona ale tvrdohlavě odmítá.

Co to znamená pro Německo a pro celou Evropu, poznala nyní Paříž. Místo omluv a kondolencí, paní bezdětná Merkelová, zastavte to šílenství a zařiďte pořádné kontroly na vnějších hranicích EU. Nikoho nepřijímejte, kdo chce kázat Islám a zavádět právo šária, okamžitě ho vyhodtě zpátky do Afriky či Ásie. Kdo spáchá trestný čin, okamžitě je vyhozen pryč z Eu. To je jediné možné řešení, jak zachránit náš svět. Dosud docela bezpečný svět.

( Buď se kancléřka zbláznila nebo nevím co. Ona musí vědět, co to pro Německo znamená. Možná cítí vinu za dvě světové války a zničením německého národa tak prosí o odpuštění?. Nevím, proč chce zničit Evropu. Je nemocná? Neví co dělá? To se mě nechce věřit. Systematicky plánovat umí jen Němci. Je opravdu naplánovo zničení nás všech promísením se s muslimy? Zničení hrdých evropských národů a vznik jedné nové euroarabské rasy? )

PS: Když pojedete někam na dovču, a někdo vás zastaví na kontrolu, tak řekněte: Nic nemám, pas jsem ztratil, jsem uprychlík, pozvala me vaše máma Merkelová. Máte pro mě peníze? Potřebuju koupit naftu. Jinak si budu stěžovat na rasismus.

http://zpravy.idnes.cz/nemecko-zacne-vracet-syrany-do-zemi-kde-prekrocili-hranice-eu-ptj-/zahranicni.aspx?c=A151111_130144_zahranicni_ert

http://megazine.cz/2015/10/jsem-uprchlik-zadny-pas-nepotrebuji-prece-mne-pozvala-pani-merkelova/

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bubenik | čtvrtek 17.12.2015 15:26 | karma článku: 43,62 | přečteno: 3416x