Syrský migrant nechal znásilnit svoji manželku, aby měl na cestu do Evropy.

Neustále si říkám, co za lidi to do Evropy vůbec jde. Co za hodného člověka bude mít mé dítě za souseda. A čím víc toho vím, tím víc se toho bojím. Některé příběhy normální pracující člověk nepochopí.  

Naposledy mě zaujal tento velice zajímavý článek. Pán, samozřejmě Syřan, jak jinak :), neměl peníze na cestu do Evropy. Ale za to měl doma manželku. Prodal ji tedy pašerákům, tři měsíce ji znásilňovali, až ho převedli do Evropy. V článku se nepíše zda s manželkou nebo bez, ale nějak tak tipuji, že bez :). Přeci jen, utíká z války, potřebuje naši pomoc, ani si nestihl zabalit a mama Merkel ho víta s otevřenou náručí v nové zemi. Kde může znásilňovat a lovit ženy, jak se mu zlíbí, což se plně ukázalo o silvestru.

Ptám se, co za lidi to je. Co za lidi dokáže vytvořit tak obří skupinu a jít napadat ženy. Ptám se, co za člověka může prodat svoji manželku překupníkům, jen aby se pak jako uprchlík dostal do Německa.

Co je to za lidi, se plně ukázalo o silvestru. Jenom zvíře, se kterým opravdu nechci žít a nikdy ho potkat, může prodat manželku překupníkům a tři měsíce ji znásilňovat, jen aby se dostal do Evropy k sociálním dávkám. Při cestě mu nějaký hodný člověk, žena sluníčková pravděpodobně podala deku, aby mu nebyla zima. Za pár dní ji pak za odměnu třeba napadl či znásilnil.Třeba i tyto naivní lidi tento imigrant poctil svojí vírou. Vírou, že žena je podřadná bytost. Ne, tento člověk nepatří do Evropy, ale díky naším vladnoucím elitám, už tady někde je? Nikdo neví kde, ale určitě se pilně učí německy, aby získal práci a měl lepší život...HA HA... ne, není to vůbec vtipné...Spíš šel do mešity a stěžuje si na jídlo a na ženy procházející se jen v sukni. Bublá to v něm....

http://eurodenik.cz/zpravy/syrsky-migrant-nechal-paseraky-znasilnovat-svou-manzelku-aby-tak-zaplatil-za-cestu-do-evropy

Autor: Tomáš Bubenik | pátek 22.1.2016 9:28 | karma článku: 18,50 | přečteno: 357x