Seznam bezdětných představitelů EU, co ženou Evropu do pekel.

Nikdy předtím nevedlo Evropu tolik politiků, kteří neměli vlastní děti a tak je zřejmě netrápí budoucnost našeho kontinentu. Vlastní děti nahradily adopcí miliónu mladých mužů s Koránem místo mozku v hlavě.  

 

Seznam politiků, co nemají vlastní děti a tak je jim vlastně jedno, co s Evropou a naší bezpečností bude v budoucnu.

Tito politici nemají děti a tak se rozhodli, že si je udělají jinak. Jejich dětmi jsou tak mladí násilníci, co jednou pro vždy změní Evropu v bojiště. Jejich dětmi jsou islámští mladí muži, co naprosto nechápou princip demokracie, nerespektují naši kulturu a jsou pro zavedení práva Šária. O jejich chování k ženám a zvířatům ani nemusím psát. 

Německá kancléřka Angela Merkelová je na prvním místě, ta adoptovala celou Sýrii. Akorát ze Sýrie moc dětí nepřichází, a tak je nahrazují muskulaturní děti z Tuniska, Somálska, Afghánistánu a dalších bezva zemí co dodržují lidská práva. Je to matka všech imigrantů.

Šéf Evropské komise, alkoholik Jean-Claude Juncker je na druhém místě.

Na třetím nový prezident Francie Macron, jenž chce dovézt tisíce dalších imigrantů a plně podporuje v imigrační politice madam Merkelovou.

Dále například britská premiérka Theresa Mayová, nizozemský premiér Mark Rutte, švédský premiér Stefan Löfven, lucemburský premiér Xavier Bettel, který je homosexuálně zaměřený, první ministryně Skotska Nicola Sturgeonová nebo italský premiér Paolo Gentiloni.

Vcelku pěkný seznam.

Jen pro srovnání, politici co brání Evropu, například slovenský premiér Fico jedno dítě, maďarský premiér Viktor Orbán pět dětí, z toho čtyři dcery. Miloš Zeman dvě děti. Donald Trump pět dětí.

Z historie Karel IV měl třeba jedenáct dětí. Jan Žižka jednu dceru František Palacký, otec národa měl dvě děti.

Vymyká se jen náš Bohouš, ten má dvě děti.

Co z toho vyplývá, každému, co má selský rozum dojde…. Komu to nedošlo, tak je asi dost levý a zelený a dost, i když si to nechce přiznat, ovlivněný mainstream…..

Jen otázka k zamyšlení na závěr. Proč by bezdětné politiky mělo trápit, že na konci jejich života už Evropa nebude Evropou? To trápí nás, co máme děti a chceme, aby mohli žít v klidu, míru a bezpečí. Ale je… budoucnost Evropy opravdu netrápí....

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 29.5.2017 21:13 | karma článku: 7,01 | přečteno: 78x