Rasistické sluníčko podalo stížnost na dva bezdomovce. Přitom uprchlíkům pomáhá.

Nechápu, kde se najednou v lidech vzala tak neskutečná snaha pomoci těm cizím lidím z cizích zemí. Proč na hlaváku nestojí stánek s pomocí bezdomovcům či lidem zdravotně postižením. A ví sluníčka vůbec, jak si žijí jejich babičky?

Jeden můj kamarád, silně angažující se v procesu islamizace naší země, tedy organizuje sbírky pro uprchlíky, pracuje v nějakém detenčním zařízení a na facebooku neustále burcuje k větší solidaritě, měl problém s dvěma bezdomovci v Jihlavě. Stále mu teda nedochází, že svojí aktivitou přímo ohrožuje své děti, ale to nevadí. Pevně věřím, že mu to ani nikdy nedojde, jak hrozně se mýlil svojí aktivitou, protože po dalších volbách se uzavřou hranice a ubráníme svoji zemi před islámem. Naše děti na nás budou hrdí. Povstali jsme proti diktátu EU a plánovanému zničení evropských hrdých národů. Jeho děti, až uvidí co se děje v Německu, co jejich tatinek chtěl udělat i s jejich zemí, se na něj asi budou hodně zlobit. Opravdu mě zajíma, co jim odpoví na otázku, tati, proč jsi tady chtěl zavést právo šária? Víš, co to pro mě, jako pro holku, znamená? Rád budu asistovat u této odpovědi.

Mimojiné, toto sluníčko mě ještě nesmazalo z přátel :) :)

Jednoho dne, si tak pročítám facebook a co tam nevidím. Kamarád se angažoval a napsal městské policii, že ho obtěžují dva bezdomovci na jihlavském náměstí. Stovky tisíc pologramotných lidí, pro které naše kultura neznamená nic mu nevadí, těm pomáhá. Ale dva bezdomovci ho dokázali naštvat až k napsání stížnosti.

Tak si tak říkám, pane bože, ti dva bezdomovci, jak ohrožují tebe, tvoji rodinu, tvé děti? Sedí pochcaní pod stromem na náměstí a dívají se na lidi. Ano, vypadají hrozně, ale to já každou sobotu ráno po pátečním pivu taky. A tak jak já nikoho neohrožuji, ani oni nikoho neohrožují. Neměli by jste jim spíše pomoci? Být k nim tolerantní, dát jim deky, pití. Tu péči, kterou dáváte našim budoucím vrahům, nezaslouží si ji spíše tito lidé? Jaký rozdíl je mezi bezdomovcem, který to v životě neměl lehké, a uprchlíkem? Co když ten bezdomovec za svou situaci nemůže? Před rokem měl dobrou práci, ale pak se rozvedl a skončil na ulici? Proč vy sluníčka, když tak chcete hrozně pomáhat, jste mu nepomohli? Nemá tento člověk právo na lepší život? Vy jste takový rasisti a nacisti, to není možný !!!!!!!!!!!!!

Dva pochcaný bezdomovci sluníčku vadí. Stovky tisíc uprchlíků, který doslova a do písmene změní život nám všem, to mu nevadí. Cítíte to taky? Ten obrovský rozdíl, jak je mediálně dobré pomáhat bojovníkům IS se dostat do Evropy, ale našim lidem ne.

A co Vaše babičky, milá sluníčka. Nosíte jim peníze? Pomáháte jim? Víte, jaká je jejich situace? Kdy naposledy byla Vaše babička na nějaké pěkné dovolené?  Kdy a jak jste pomohli nezaměstnanému tátovi?

Něco tady smrdí, a to hodně. Mám sen, pracovat v neziskovce, pomáhat uprchlíkům. Protože tam jsou větší peníze? Cítíte se dobře, ze dáte deku pánovi, co myslí jen na to, jak vás v budoucnu vyhodí do povětří, místo toho, aby jste podpořili třeba dětský domov? Nechapu to.

Sbíráme víčka na postižené děti...a peníze posíláme našim budoucím vrahům....je toto normální?

Průměrný důchod je kolem 10500 kč. Tak nějak. Pokuď žijí manželé důchodového věku spolu, byt finančně utáhnou. Jakmile ale jeden odejde do domova důchodců, nastane problém. Při nákladech cca 5000 - 7000, zbývá důchodci pár tisícovek na život. Což nevyjde ani na ten pěkný výlet. Zajímavé, že stovkám tisícům lidí, se nyní platí krásná dovolená v Německu. Ti dostanou větší plat, než celou dobu pracující důchodce v Německu. O přepočtu na naše peníze a srovnání s naším důchodcem ani nebudu psát.

Vrátím se na začátek, dva pochcaný bezdomovci, vzbuzující ohavný pohled, sluničkům vadí. Těm nepomáhají. Ale tisícům alláhem zmatených lidí, pro ty by se předřeli. Není toto milá sluníčka, rasismus a nacismus z vaší strany?

Autor: Tomáš Bubenik | úterý 15.12.2015 8:22 | karma článku: 40,93 | přečteno: 1925x