Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč jsem rád za Miloše, aneb Karel chce zničit český národ a vytvořit nový euronárod.

Kníže Karel vyslovil radost nad budoucím zničením českého národa a zároveň vyslovil radost nad vznikem nového evropského národa, kde není důležité jakou kdo řečí mluví, ale jaká mají stanoviska. Stanoviska jaká chce EU samozřejmě.

Karel Schwarzenberg má radost nad pomalu vznikajícím novým evropským národem. Ano, tím, že se zničí současný český národ. Voliči Karla, vám to nevadí? Chápu, Miloš je hulvát :) :). Ale naštěstí český hulvát.

Náš kníže a aspirant na českého prezidenta řekl doslova: „Češi a Němci tu spolubojují za demokracii a pomalu vzniká to, co různí politici u nás popírali. Pomalu vzniká evropský lid, kde není tak zajímavé, kdo je Čech a kdo Němec, ale jaká máme stanoviska“. Tento projev pronesl na demonstraci podporovatelů masové imigrace a přílivu muslimských imigrantů do Evropy u německo-české hranice v německém městečku Schirnding.

Podporou na demonstraci proti odpůrcům islamizace a masové imigrace, tím dal jasně najevo, že tuto islamizaci a masovou imigraci podporuje. O lidech, nás drtivé většině Čechů samozřejmě tvrdí, že jsme náckové, fašisté atd. Stále to stejné :). Ano, náš národ chtěli nacisté poněmčit a tak ho vyhladit. Karel Schwarzenberg ho chce poevropštit a vlastně ho také tak vyhladit ….Tak kdo z nás je nácek? My, kteří bráníme českou kulturu, zvyky, tradice, naše děti, nebo vy, co tento národ chcete zničit?

Co z nás chtějí udělat naše vládnoucí elity, to už víme. Máme euro peníze, evropský parlament, soud atd, ale co chybí, je evropský národ. A protože žádný evropský národ se své historie, kultury, zvyků, slavných osobností či sportovců nevzdá jen tak, tak naše elity vymysleli něco jiného. Přijetím několika desítek miliónů muslimů, kteří se rozmělní ve všech zemích Evropy, dojde ke snížení IQ každého národa, vlastenci přestanou existovat či budou v menšině, vznikne časem míšením ras nový národ - EURONÁROD. Kde lehce budeme prosazovat svoji sociální politiku. Přeci jen ti noví lidé, kteří přišli do Evropy, nás budou volit. Asi jim ale nedošla jedna věc. Co když je volit nebudou a časem si vytvoří novou, proislámskou stranu prosazující právo šária? Před ním i naše elity neutečou.

Proto jsem rád, že naším prezidentem je Miloš. Prezidentem, jenž brání české zájmy. A že je to hulvát narozdíl od Karla? Tak to mě v tomto případě opravdu nevadí. Lepší hulvát na hradě, co brání naši zemi před islámem, než pankáč a pohodář, co nás chce zničit a vytvořit nový euronárod. Ano, ten národ, kde není důležité skoro nic. Důležité je jen to, aby tento národ myslel, jedl, pil, a ctil toho, kdo ho vytvořil. Neboli udělat z nás tupé stádo ovcí, kterému bude všechno jedno, který bez odporu přijme vše, co jeho stvořitel chce. Poslušná ovečka co ráda papá geneticky upravené potraviny z USA třeba a pro které je Rusko vinno za všechno. Přepíše se historie a druhou světovou válku vlastně vyvolalo Rusko. A Prahu zachránili Němci.

Miloš, ať je jaký je, je miliardakrát lepším prezidentem pro nás pro prostý lid, než dolarama placený rakouský kníže. Miloši, díky ti.

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/30163-evropa-bude-do-roku-2025-potrebovat-159-milionu-imigrantu-prevazne-to-budou-muslimove.aspx

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=22259

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/30172-je-treba-rozvratit-narody-protoze-kulturni-hegemonie-zachovava-kapitalismus.aspx

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14709-karel-schwarzenberg-vyslovil-radost-nad-budoucim-zanikem-cechu-a-znicenim-ceskeho-naroda.aspx

 

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 15.2.2016 7:24 | karma článku: 27,28 | přečteno: 651x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

"Máňou napříč republikou" aneb AZ Havířov - HC Dukla Jihlava.

I mladí sepsali svůj report z výjezdu do Havířova. Zde na mém blogu dostali příležitost s ním vyjít na povrch zemský. DUKLA JIHLAVA OLE!

8.5.2016 v 20:10 | Karma: 5,73 | Přečteno: 92x | Diskuse| Jihlava

Tomáš Bubenik

Havířov - DUKLA JIHLAVA, play off 2016.

Report z výjezdu na nezapomenutelný zápas play off Havířov - Jihlava. Byl to po dlouhé době pro mě výjezd ven, na který budu dlouho vzpomínat. Samozřejmě ne díky hokeji, ale díky nečekaným událostem na cestě do hornického města.

3.5.2016 v 11:30 | Karma: 8,92 | Přečteno: 157x | Diskuse| Jihlava

Tomáš Bubenik

Dubaj plánuje megaprojekty za miliardy dolarů. Proč ale nepomůže uprchlíkům?

Kopíruji článek z forbes.cz a ptám se, co na to sluníčka? Vysvětlete mě, proč radši nepomůžou uprchlíkům? Může mě to někdo vysvětlit? Díky milá tupá sluníčka, co jste naprosto nepochopili, že čelíme zničení Evropy, jen díky Vám!

2.5.2016 v 15:00 | Karma: 11,48 | Přečteno: 277x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Islámští bojovníci a zbraně míří do Evropy skrz nákladní lodě.

Přes 500 nákladních lodí měsíčně plujících z Turecka do Evropy, udělá u Lybie, Sýrie a Tuniska nevysvětlitelnou zastávku. Pak pokračují v plavbě do Evropy. Co vezou a co nakládali je ale záhadou. A plyšáci pro děti to asi nebyli.

1.5.2016 v 8:00 | Karma: 10,43 | Přečteno: 87x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Rozvod přes sms u muslimů v Indii, dle práva šária, žádný problém. Co na to ženy?

V Indii se jde, dle článku na idnesu, rozvést přes sms. Dle islámského práva šária na to muži mají právo. Ženám se to nezamlouvá, ale v muslimském světě se na jejich práva nikdo neptá. Jejich názor nikoho nezajímá.

30.4.2016 v 11:14 | Karma: 10,12 | Přečteno: 108x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik