Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Přijde zničení Evropy, nebo se ubráníme? Aneb jsem ateista, nechá mě Islám zde žít?

Víte, co nejvíc nechápu? ISIL tvoří pár tisícovek bojovníků. Proč tam západní Evropa, USA, nepošlou armádu, tanky, letadla, vrtulníky atd. a za dva dny je po nich...někdo asi nechce...

Ahoj,

je to jen můj názor, ale dle mě, vše do sebe zapadá. Bojím se budoucnosti. Opravdu hodně se bojím. Čtu hodně knížek o Islámu, a čím víc toho vím, tím víc se islamizace bojím.

Jak víme, Islám je založený na životě proroka Mohameda. Není důležitý samotný Alláh, ale slova, postoj a činy Mohameda vůči Alláhovi. Islám se víc zabývá námi, nevěřícími, jak nás obrátit na jejich víru, jak nás potrestat, víc než samotným náboženstvím. Je víc nenávistný než nacismus. Prakticky nic netoleruje. Není ani důležitý samotný korán, ale Síra a Hádíthy, neboli knihy výroků či činů Mohameda. Mohamed kázal náboženství asi 13 let v Mekce, za tu dobu obrátil na novou víru asi jen 150 lidí. Poté šel do Mediny a tam kázal, jak bojovat se židy, se všemi bezvěrci, tam už se zaobíral námi, kafíry. Začal zabitím asi 900 židů, kteří se odmítli přizpůsobit a začal dobývat svět, vzal si 6 letou Aishu, měl s ní sex, když ji bylo 9 let…mnohoženství, kamenování, nenávist ke všemu neislámskému, sex s nezletilými, vraždy to vše je v islámu dovoleno. Já chci žít podle základní listiny lidských práv a svobod. Islám tuto listinu nerespektuje. V křesťanství stojí, pomáhej bližními svému. Proto se najde v Evropě spousta takových..... i nábožensky založených lidí, kteří těm uprchlíkům pomáhají. V islámu naopak stojí, zabij kafíra, pokud nepřijme tvou víru, nebo nezaplatí Džizju. – daň, že tě islám nechá žít. Neexistuje radikální a umírněný islám. To je jen výmysl strany zelených a jim podobných. Je jen jeden islám. Atentáty v Londýně spáchali lidi, co žili v Londýně 30 let. Na světě je 1,8 miliardy muslimů, z toho asi 300 000 radikálních. Ale kde je ten zbytek 1,5 miliardy lidí? Jak to, že nikdo z nich nevyšel do ulic a neskanduje proti ISILu, proti 11 září atd? Nedělají demonstrace na podporu žen a gayů? Protože s tím tiše souhlasí.

Pro nás, pro kafíry, jsou jen tři možnosti. Žít v naivitě, že všechno dobře dopadne, že imigranti jsou hodní lidé atd. Nic se nestane. Druhá, bojíš se islamizace, ale budeš jen sedět na gauči a čekat až tě zabijí nebo ti znásilní dítě, až tady bude víc lidí vyznávající islám. Nebo třetí, přiložit ruku k dílu a bránit zemi před budoucí občanskou válkou, kterou způsobí islamizace. Já se rozhodl pro třetí variantu. Opravdu  bych radši hrál v klidu tenis, šel na pivo, než řešit tadyto. Ale situace je víc než vážná. Slabá muslimská komunita neznamená nic, ale silná je problém, protože prosazuje právo šária. Už i u nás nejvyšší představitel muslimské federace v Čr řekl, že muslimové mají právo na zavedení práva šária v ČR. 

 Já jsem ateista. Hluboce věřící ateista :). Nesnáším boha, alláha, budhu, všechno cokoliv spojeného s jakýmkoliv náboženstvím na světě. Ale křesťané mě tady nechali žít, i když nevěřím v boha. Islám ti to nedovolí. Buď tě zabije, nebo budeš žít jako otrok a platit jim daň za to, že tě nechali žít. Jsou jen dvě varianty do budoucna, buď tady islám nebude a my budeme žít jako dosud, nebo příjmem uprchlíky, budeme se tvářit, jak jsou super, jak vše funguje, pak jich tady bude víc, pak vyhrajou volby a my budeme víte kde. Bude to trvat 5 let? 20 let? 50 let? Ale jiný výsledek nebude. Žádné jiné varianty nejsou. Jen tyto dvě. Není to pohádka ani sci fi. Je to realita. Lidi, kteří tady islám chtějí, neznají Islám, žijí v naivitě, že budeme kamarádi atd. Oni ale s námi kamarádit nechtějí. Pokračuje 1400 let dlouhý boj islámu proti křesťanům. Cílem islámu je dobít celý svět, vládnout mu. Naši předci chránili Evropu před islámem. V boji o Vídeň proti Turkům se spojila celá Evropa. Kdybychom prohráli, tak my tady nejsme. A v dnešní době, my ho tady vítáme a myslíme si, že tady s nimi budeme v klidu žít? Nikde v Evropě to nefunguje. Máme výhodu, že víme, že v Německu, Francii atd multikulturní společnost nefunguje. Díky jim, protože oni nás netolerují. Problém je, že islám se nezměnil. Nenávidí nás, nenávidí naši kulturu, to jak žijeme, jak se oblíkáme. A nikdy se to nezmění.

V  geopolitice je vždycky na prvním místě ekonomika. Za vším hledej ekonomii, neboli, kdo co z toho má. Někdo chce zlikvidovat Evropu národů, někdo chce mít slabou Evropu, cílem je destabilizovat Evropu. Zkusili to přes Ukrajinu, ale tam jim to nevyšlo. Mluvím o USA to je jasný. Cíl je,aby Evropa neobchodovala s Ruskem, ale s nimi. Pro USA je nejhorší silné spojenectví Německa a Ruska. Rusko vytvořilo obchodní dohodu BRICS, něco jako je EU. Nejsilnější měna světa je dolar, v něm se obchoduje s ropou, zemním plynem atd. Cílem skupiny Brics je neobchodovat v dolaru, ale Čína koupí v Rusku třeba ropu a zaplatí to v rublech nebo jejich měně. Dolar se tak stane neříkám bezcenným, ale méně cenným. Co by to pro ekonomiku USA znamenalo je jasné. Tím pádem se USA brání. Musí zničit Rusko. Za Jelcina bylo Rusko slabé, za Putina jsou ale silný a sebevědomí, Ať se Vám to líbí nebo ne, Putin je velice chytrý a přemýšlivý člověk. Bývalý agent KGB, který umí dobře počítat a zná svět. Na rozdíl od USA prezidentů, kde například inteligence IQ Bushe byla velice nízká a dle mě, ani současný prezident není zrovna moc chytrý. Jak zničit Rusko je jasný. Ropa a zemni plyn. Stačí se podívat na mapu světa na Rusko. Co tě tam zaujme na první pohled? Ano, jak je obrovský. Rusko má 145 milionu obyvatel, drtivá většina žije v Evropské části, ale plyn a ropa jsou na Sibiři. Určitě každý slyšel v televizi, jak se všichni bojí Ruska, že chce dobít Evropu. Jak kníže Karel očekával brzký útok a že nebude překvapen, až bude ruský tank v Praze. Má otázka...proč by to dělali? Proč by nás napadli, co by z toho měli? A proč to teda už neudělali? Proč už nejsou tanky ruský v Paříži? Co by z toho Rusko mělo? Naprosto nic. A mělo by vůbec na to, jít proti USA a NATO? Mám tomu rozumět tak, že Putin obsadí Krym, mimo jiné se podívejte na mapu, proč to udělal. Mají tam základny a přišel by o styk s černým mořem. USA je provokovali, americký firmy už měli podepsaný dohody na přestavby škol na Krymu atd. Dopředu plánovaný. Akorát nepočítali s tím, co Putin udělal. Vemte si, obsadil bez boje Krym, a pak si mám myslet, že počká, až USA pošlou do Polska a pobaltí letadla, tanky atd., celá Evropa se připraví na střet a až pak zaútočí? Proč teda nešel dál, když Krym dobil bez jediného výstřelu? Opět se podívám na mapu, a kdyby Rusko zaútočilo na Evropu, tak tam USA vlítnou a vezmou jim ropu, protože Rusko je tak obrovský, že by to neubránili. Dává to smysl? Všechno co se děje na Ukrajině, je jen výmysl USA, jak vtáhnout Rusko a Evropu do války. A odprdli to obyčejní Ukrajinci.

Cíl zničit ekonomicky Rusko přes Ukrajinu jim nevyšel. Rusko začalo obchodovat s Čínou o hodně víc, i s dalšími zeměni světa, třeba ryby místo z Norska dovážejí z Jižní Ameriky atd atd.. Doplatila na to jen Evropa ztrátou ruského trhu.

Druha věc. Evropa je závislá na Ruském plynu a ropě. USA vytvořilo dohodu s Arábií a Katarem, že postaví ropovod do Evropy, aby se vymanili ze závislosti na ruském plynu. Mělo to vést přes Sýrii a Libyi. Asad i Kaddáfí řekli ne. Oba dva měli velice dobré vztahy s Ruskem, zejména Asad. Navíc obě dvě země dodávají ropu Evropě, takže by jim přibyla jen konkurence a tím pádem nižší ceny.  Proto tam USA rozpoutali války, dolárkama podpořili nějakou opozici, i když tam lidi měli benzín, školství, atd. zdarma. Vytvořili jak Al-Kaidu kdysi, tak teď ISIL, který zásobují zbraněmi, jídlem atd.. Islámský stát, je jen pár tisícovek bojovníku s hlavním městem Rakka. Kdyby Evropa nebo USA chtěli, doopravdy zničit ISIL, tak je to dle mě otázka nanejvíš pár dnů. Tanky, vrtulníky, nejmodernější zbraně, za dva dny by bylo po problému. To ale USA nechtějí. Rusko ale teď vstupuje do Sýrie, protože nechce, aby Asad padnul. Chrání si své zájmy. Protože když Asad padne, tak se tam postaví ropovod do Evropy a tím pádem by neměla ruská ropa odbyt v Evropě.

Mezitím vzniklo to, co USA chtěli – obrovská vlna uprchlíků proudí do Evropy.

A o tadyto jde teď. Co za lidi sem proudí. Odpovězte mě na otázku. Překupníci chtějí cca 3000- 5000 dolarů, zajímavé že opět dolarů, ne korun, rublů, eur atd. za dospělého a  2000 - 3000 za dítě. Za celou rodinu zaplatíš třeba 10000 dolarů. To je 300 000 korun? Kde vezme člověk po 4 letech války tolik peněz? Před válkou ty lidi vydělávali x krát méně peněz než my. I když měli spoustu věcí zdarma, kde po 4 letech války vzali tolik peněz. Kolik Čechů má na účtu tolik peněz? Domy jsou zničený, auta taky, tak co prodáš? A komu? Banky nefungují, asi kromě Damašku. A jak vyděláš peníze ve válce? Ano, že bojuješ. Drtivá většina lidí, co sem proudí, jsou dle mě bývalí bojovníci proti Asadovi. Placený USA a arabama.

Alávité, komunita Asada, drží pozice a velká města na pobřeží a brání se. Oni vědí, když prohrají, zemřou. I kdyby utekli do Evropy, tak si je tam najdou. Nemají jinou šanci, než bojovat do konce. Pokud padne Asad, padnou i oni. To, co k nám proudí do Evropy, jsou bývalí bojovníci Al Nusry a dalších různých bojůvek proti Asadovi. Proto mají peníze na cestu. Opravdový lidi, co utekly před válkou, žijí v uprchlických táborech v Turecku a Jordánsku. Tito lidi potřebují naši pomoc, to jsou opravdový uprchlíci, co nemají nic. O všechno přišli. Mezi těmi jakoby uprchlíky, co k nám proudí, jsou samozřejmě ISIL bojovníci.  Arábie, místo toho, aby přijmula uprchlíky, přišla s návrhem, že zafinancuje stavbu 200 mešit v Německu. Kolik jídla by bylo pro ty lidi v těch kempech místo jedné postavené mešity? Mají asi 1 milion lůžek ve stanech pro poutníky do Mekky, proč tam nepřijmout ty lidi? Proč místo toho staví plot na celé hranici s Irákem, aby tam ty lidi nemohli? A my jim máme pomáhat? Proč nejdou do země jím blízké, kde se dorozumí a mají tam stejnou kulturu? Protože chtějí, aby ty lidi byli tady a dělali tady problémy. Někdy na jaře zemřel asi 25 nejbohatší člověk na světě, byl to arab. Veškerý majetek, místo toho aby ho dal uprchlíkům, tak ho věnoval sdružení na podporu práva šária v USA. Mimo jiné, jak Maďarsko staví plot na ochranu hranic a je za to kritizováno, kde stojí největší plot proti uprchlíkům? No přeci na hranici USA a Mexika. Takže někdo něco může, ale druhý ne?

Dále, díky tomu, že miluju balkán a zejména Bosnu a Hercegoinu, často hledám na youtube videa z války, vzpomínám na uprchlíky, jak utíkali z balkánu v 90 letech. Jak vypadali, jak se chovali. Celé rodiny na povozku tažený koněm atd. Brečeli, byli špinavý, malý děti, babičky, dědové, měli hlad. Byli vděční za jakoukoliv pomoc. Přišli a přizpůsobili se. Brečeli, když jim někdo dal jídlo, nějak jim pomohl, děkovali. Stejně když Češi utíkali v 1968. Znáte někde nějakou oblast, kam nesmí nikdo jiný než Čech, kolikrát si Češi někde stěžovali na jídlo, na podmínky té země kam přišli. Kolik tam zabili lidí, znásilnili holek, jak se zvýšila kriminalita té země? Trošku rozdíl oproti tomu, co se teď děje. Každý může najít statisky znásilnění v Německu za posledních pár měsíců. Číslo je děsivé, znásilnil nějaký Čech, co utekl do Francie v 68, 7 letou dívku, jak se to stalo asi před měsícem v Německu?....

Teď, tito lidé, mají nejlepší Iphony, stěžují si na všechno, dokonale vědí, na co mají právo a všichni chtějí do Německa, kde mají nejvyšší dávky. Proč nejdou do první země, kde není válka? Bulharsko, Rumunsko?

Taky mě zaujal zpráva o nálezu 10 000 falešných syrských pasů. Mnoho z nich ani není ze Sýrie, jak nám média vzkazují. Zrovna včera se popralo asi 300 afghánců se 70 albánci. Kde se vzali, když jsou to přeci syřané. Jak může někdo vstoupit do EU bez pasu? Oni svůj zahodí, koupí si nový syrský. Mají opálené konečky prstů, tak aby nikdo nezjistil, kde žili, jak žili, co dělali. Do Evropy se hrnou stovky tisíc lidí, co nikdo neví, jak před tím žili. A za rok, jich budou miliony. Přestěhuje se sem celá Afrika. Když někdo už jde ze Sýrie, tak je to bývalý bojovník proti Asadovi, jako ten, co ho údajně podkopla ta reportérka maďarská.

Co způsobí x milionů agresivních muslimů v Evropě, který nikdy nebudou pracovat? Říkali nám pár stovek přijmeme, teď už to je asi 5000 lidí? Který mají právo na sjednocení rodiny, takže do roka jich tady bude asi 50000, pokuď si každý pozve 10 sourozenců. A za rok nám přidělí nové. Třeba 20 000, protože uprchlíků bude další rok x krát víc než tento rok. Evropa to nezvládne. My máme tu výhodu, že víme, že to nefunguje. Multikulty nefunguje. Ani nikdy nebude. Ne, díky nám ale. Ale protože ty lidi, jsou jiný. Místo toho, aby byli rádi, že můžou žít v bohaté a bezpečné Evropě, kde vládne demokracie, nám vnucují svoji kulturu, že je my musíme poslouchat atd. Přišli z divočiny, a z Evropy tu divočinu udělají taky. Ve Francii je 750 no go zone, tam vládne islám, policie tam ztratila veškerou moc. Obrovská vlna kriminality, znásilňování je s tím samozřejmě propojena.  Znásilňování už dorazilo i do Německa. Znásilnili i 7 letou holku. Je to už jen kousek od nás.

Říkám, ne všichni jsou špatní, je mezi nimi zajisté i spoustu rodin, které fakt utíkají před válkou. Ale drtivá většina z nich, jsou ekonomičtí migranti, kteří přinesou do Evropy jen problémy.  800 000 nových lidí v Německu, si myslí, že budou mít obrovský platy, nic nedělat a Německo se o ně postará. S tím jdou do Německa. Přepočítali si dávky na jejich poměry, ale neznají, kolik stojí chleba atd v Německu. Jaká bude realita. Co budou v Německu dělat? Nikdo je nezaměstná, protože většinou nic neuměj, ani anglicky, ani německy. Časem zjistí, že dávky nestačí na život, jaký si představovali, že jsou v Německu na okraji společnosti. Nejsou bohatí, jak si mysleli, že budou. K čemu dojde? Stejně jako ve Francii. Obrovská vlna nevole, obrovská kriminalita. Toho využiji v mešitách bojovníci ISILu a zradikalizu jí je. A k bombovým útokům, k občanské válce, je už pak jen kousek.

Ano, je mezi nimi určitě i nějaký počet lidí, co fakt utekli z války. Ale jak je poznáme? Nemůžeme přijmout všechny. Za 2 světové války věřím, že 90 % Němců bylo normálních. Ale 10 % fanatiků v čele s Hitlerem způsobilo smrt 80 milionů lidi? Je to stejně srovnání. Ne všichni muslimové jsou špatní samozřejmě. Ale co udělalo pár fanatiků? Kolik lidí už islám zabil. Co způsobuje islámský stát? Kolik je tady bojovníků ISILu?

V islám věří 1,8 miliardy lidí asi. Z toho je cca 300 000 radikálních co jsem četl. Tak kde je hlas zbytku, hlas 1,5 miliardy muslimů? Proč nebojují tedy proti těm radikálům, co jim kazí jejich náboženství? Proč nevyjdou do ulic hlásat podporu demokracii a práv žen, homosexuálů atd?

Ti lidi, věřící v islám, myslí jinak. Žena je jen pro ně kus majetku, na úrovni velblouda. Život pro ně neznamená nic. Můžou pít, opíjet se atd, pak zabijou kafíra, a jejich duše bude spasena a půjde do nebe. Jsou jiní, nepatří sem. Jejich zvyky, chování, myšlení, je úplně jiné než naše. Nechtějí se přizpůsobit, poznat naši kulturu, ale zničit nás. Čím dříve si to uvědomíme, přečteme si něco o islámu, tím dřív to pochopíme a budeme chránit naši demokracii. Demokracii, neslučitelnou s jejich mentalitou.

Někdo s námi hraje pěkně špinavou hru, hru na zničení evropských národů. Braňme se. Evropa vypadá tak, jak vypadá, je bohatá, protože naši předci pracovali, tvrdě pracovali, vymysleli fyzikální zákony, auta, počítače atd. Pokuď si nebudeme chránit to, co máme, tak o to přijdeme. Nebo jak se tobě žije? Bojíte se chodit po ulici? Víte, jaký je to krásný pocit jít nakoupit, poslat ženu ven s dítětem a vědět, že se jim nic nestane? Chcete o to přijít kvůli islámizaci? Já ne.

Pomáhejme, pošleme peníze těm lidem v Jordánsku atd. v uprchlických táborech, můžeme přijmout syrské křesťany, ale ne islamisty. Být tolerantní k nečemu, co nás 1400 let nesnáší, je šílenství. Po vzoru Maďarska, klidně udělejme i my hradby, ale držme Islám před branami naší země. Jinak dopadneme velice, velice špatně. Já jako ateista, nikdy nepřijmu žádné náboženství. Jak už jsem psal, vážím si demokracie, života který žiji, i města kde bydlím a chodím zde na pivo. Vážím si našich krásných holek. V rámci tolerance, kolik třeba medailí z OH mají ženy ze Saudské Arábie? Já chci, ale aby naše ženy i nadále mohli sportovat. Nejenom teď, ale i za 50 let. A jestli to bude možné, o tom se právě rozhoduje v těchto chvílích. Zda za 50 let, nebo za 20 let budeme vídat naše krásné ženy v sukni, nebo jen černý chodící zahalený pytel....o tom se rozhoduje teď...

 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | středa 30.9.2015 9:01 | karma článku: 35,95 | přečteno: 1648x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik