Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Přijde po rozpadu Jugoslávie i rozpad Evropy, díky dolarům z Ameriky?

O Afghánistánu jsem četl to stejné. CIA nám posílala milióny dolarů, abychom bojovali a verbovali lidi proti Talibanu. Stále ty stejné scénaře. Bohužel dnešní tok dolarů se týká nás všech. Budeme zničeni jako byla Jugoslávie?

Nebudu psát nic nového. My, kteří máme normálně fungující mozek víme, prostě selským rozumem víme, že Evropu chce někdo zničit a rozptýlit v nefungující multietnické společnosti, kde v budoucnu budeme pravděpodobně žít v nějaké rezervaci. Islám je zlo a my nesmíme dopustit, aby v naší zemi zakořenil. Strašně miluju Balkán a zajímám se o rozpad Jugoslávie. Nedá mi to, ale bohužel v tom vidím něco podobného s dnešní situací. A to je vliv USA a prosazování jejich cílů.

To, co se stalo hrdému a hrdinnému Srbskému národu a co jim udělalo USA s obranným paktem NATO, na to nelze zapomenout. Války na Středním východu jsou vedeny jen kvůli ropě. Válka v Jugoslávii ale proč? Proč to EU neuhasila dříve, než plameny války vyšlehly tak vysoko? Někdo donesl sirku a škrtl. Dlouhodobě plánoval škrtnutí.

Proč se všechny tři strany nejdříve dohodli na mírumilovném rozdělení Bosny na tři části. Poté ale prezident Bosny Izetbegovič odjel do USA jednat s místním prezidentem a měl schůzku v Bělehradu s americkým velvyslancem. Vrátil se a od smlouvy odstoupil. Za pár dní na to muslimové zaútočili na Sarajevské tržiště. Útok byl samozřejmě hozen podle předem domluveného scénaře na Srby. A začala válka, která byla poté zakončena Daytonskou smlouvou. Jugoslávie se rozpadla. A největší viníkem byli samozřejmě Srbové, přátelé Ruska. Rusko tak ztratilo přístup k Jaderskému moři. O pár let později vzniklo Kosovo. Největší naležiště cenných nerostných rud v Evropě a asi páté na světě. Navíc v Kosovu byla vybudována obří americká letecká základna. A kdo stavěl dálnice do Albánie? Kdo ovládal Kosovská média a telekoomunikační společnosti a kdo z toho měl obří peníze. Samozřejmě ti, kteří chtěli Srbsko bombardovat, tedy například Madeleine Albrightová či Wesley Clark.

„Lidé, kteří podněcovali válku, pak nadiktovali podmínky míru. Jsou to stejní lidé, kterým dnes patří společnosti, které mají práva na užívání různých nerostných a jiných surovin!“

Přenesme se z Jugoslávie do dnešní doby. Do dnešních médií. Do dnešní situace. Budu psát citace agenta o válce a zamyslete se, jak krásně to sedí na dnešní uprchlickou krizi. Jak stejně média jednají, co říkají o těch doktorech ze Sýrie, jak je někdo špatnej, jak se to na někoho hazí že je netolerantní atd. atd. Jakou roli v tom opět hrají tzv. neziskové nevládní organizace. Jak krásně to sedí na multietnické pomatence. Na lidi, co chodí za americké peníze demonstrovat za přijetí islámu.

Agent USA říká: Naším úkolem bylo šířit paniku mezi politiky v Bosně a vštípit jim myšlenku, že atentáty přijdou ze srbské strany, i když podobná skupina nikdy neexistovala.

Tadyto je krásně napsané. Jak krásně to sedí na Sobotku, Dienstibera, mladého Stropnického atd.: Dostali jsme peníze, několik milionů dolarů pro různé nevládní organizace, opoziční strany a pro „financování“ různých politiků. Tímto způsobem se měla vyvolat a zorganizovat nenávist a odpor.

Někteří agenti CIA byli zodpovědní za psaní oficiálních prohlášení, které hlasatelé zpráv předčítali v televizi. Nicméně, moderátoři zpravodajství o tom neměli ani ponětí, protože dostávali zprávy od svého šéfa, který je zase dostal od jednoho člověka ze CIA. Všichni ale měli stejný úkol. Zasít nenávist, šířit nacionalismus a prohloubit rozpory mezi národy. Cílem propagandy bylo jugoslávské republiky od sebe oddělit tak, že odpadnou od mateřské země a stanou se svébytné. Potřebovali jsme pouze obětního beránka, který měl být za vše obviněn, včetně války a násilí. Pro tuto roli bylo vybráno Srbsko.

Co říká o Srebrenici:  Ve Srebrenici se ale jedná o politický marketing. Můj šéf, bývalý americký senátor opakovaně zdůrazňoval, že v Bosně se má jednat o větší klamavou kampaň. Měsíc před genocidou ve Srebrenici mi řekl, že toto město bude na předních stránkách novin po celém světě a že bychom o tom měli informovat média. Když jsem se zeptal proč, řekl: „To uvidíš sám“. Nová bosenská armáda na příkaz musela zaútočit na civilní obyvatelstvo a jejich domovy. Jednalo se o obyvatele Srebrenice. Zároveň zaútočili na Srby na druhé straně. Pravděpodobně jim za to někdo zaplatil, aby tu věc vyvolali! Před několika lety mi můj přítel a bývalý agent CIA, který nyní pracuje v MMF, řekl, že Srebrenica byl produkt spikleneckých dohod mezi vládou USA a politiky v Bosně. Město Srebrenica bylo obětováno, aby Spojeným státům dalo motiv, a mohli tak napadnout Srby za jejich údajné válečné zločiny.

Sherman jde ještě dál: „Válka v Bosně byla americkou válkou v obojím slova smyslu. Americká administrativa ji pomohla vyvolat, udržovala ji v chodu a zabraňovala jejímu brzkému ukončení.

Tak, jak krásně to zní i v dnešní době. Jak se opakuje to stejně. USA mají své cíle, posílají dolary multietnickým stranám a vládě, médiím a vyvolávají konflikt. Samozřejmě jako vždy mimo území ameriky. Dopadneme jako Jugoslávie, nebo podlehneme vlivu USA? A stane se z nás všech nemyslící tupé stádo pěstující genetické upravené potraviny a vyznávající alláha? O to jim jde. A pomůže jim k tomu nějaká lež, jako v případě Srebrenice nebo Račaku? Média mají obří vliv. Obří přeobří. Média udělala ze Srbů hlavního viníka. Války, kterou ale chtěl někdo jinej. Svedla to a zmanipulovala celý svět. V té době ale nebyl internet. Až po pár letech po válce vyšli najevo ty různé detaily, jako odjezd Izetbegoviče, kdo hodil granáty na to tržiště, jak to bylo se Srebrenicí, kdo to byl a co dělal Naser Orič. Třeba kdyby byl v té době internet, tak by válka nebyla. Lidé by ji nechtěli. Ale byli zmanipulováni médii placenými americkejma dolarama. My, máme výhodu, že když slyšíme v televizi, jak je islám skvělej, jak jsou uprchlíci hodní k ženám, můžeme jít na internet a vše si najít a zjistit. Nenechme se proto manipulovat českou televizí, Diensbierem atd. Jsou to jen figurky v americké hře o zničení Evropy.

 

 

http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/773-miliardovy-byznys-americkych-valecnych-zlocincu-na-kosovu.aspx

http://eurasia24.cz/nazory/338-agent-cia-priznal-vinu-na-rozdeleni-jugoslavie-nam-dali-miliony

Autor: Tomáš Bubenik | úterý 26.1.2016 10:00 | karma článku: 13,06 | přečteno: 201x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Meda a Jan Mládkovi. Milovníky umění i zvířat připomíná zámecká výstava

4. května 2024

Premium Dáma z Kampy, mecenáška, kurátorka, nakladatelka, sběratelka, ale také vegetariánka a milovnice...

Požár vyhnal z domu v Mostě dvě desítky lidí, někteří museli po žebříku

4. května 2024  16:35

Nejméně 20 lidí muselo odpoledne opustit čtyřpodlažní dům na třídě Budovatelů v Mostě kvůli požáru...

Po Kallasové přišla řada na Zelenského, Rusko na něj vydalo zatykač

4. května 2024  16:30

Ruské úřady zahájily trestní řízení proti ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému a...

Inzerát na nového ministra pro vědu a výzkum si utahuje z tápající TOP 09

4. května 2024  16:15

Z potíží vládní TOP 09 při výměně ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové si...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik