Policisté převlečeni za hooligans napadli feťáky. Média se z toho můžou posrat.

Ani Shakespearovo pero by nenapsalo lepší komedii. Divadélko, které sehráli naši ochránci zákona se vcelku povedlo :) Zajímá mě však, kdo napsal verše této parodické komedie.  A proč je vůbec psal a čeho chtěl dosáhnout?

Koukám na telku a co nevidím. Náckové napadli pokojný dav sluníček. Náckové napadli televizní i rozhlasový štáb za naprostého nezájmu policie. Náckové napadli nějakou kavárnu, vypálili jí. Doslova a do písmene bych až řekl, pane bože, v tý Praze to vřelo, tam snad muselo být aspoň milión nácků a fašistů. A to byla ta akce Bloku proti islámu jak bylo na Nově, jo aha, tak to je volit nebudu, když to jsou takový náckové. Naštěstí v době internetu je možné zjistit skoro vše. Takže v našich médiích proběhla informace o maximálně 2000 demonstrantů, z nichž většina byla holohlavého vzezření. Pravda je však jaká? Drtivá většina naopak byli normální tátové a mámy. A dle informaci lidí co tam byli, počet demonstrantů byl mezi 10 000 až 15 000!!!!!!! Naopak počet sluníček byl jen pár desítek, možná dvě stovky. Jejich vzhled a inteligenci opravdu radši nebudu komentovat. Kéž by islám byl aspoň z 1% tak tolerantní, jak jsou tito idioti tolerantní k němu. Zajímavá situace pak nastala při pochodu strany zelených a podobných intelektuálů. Jejich skupinku se snažili napadnout náckové :) :). Byli to ale policisté v kuklách, kteří se vydávali za neonacistickou bojůvku provokující pochod sluníček. Bránilo jim v tom asi 5 policistů bez vybavení, bez přileb. A kde byl antikonfliktní tým, který vždy podobné pochody doprovází? Asi na odpočinku :) A je vůbec možné, aby Prahou pochodovalo jen tak 30 nácků, aniž by si jich kdokoliv všimnul? :) :) :). Co se podařilo zjistit, budova u které se odehrál útok, patří ministerstvu vnitra. To je asi odpověď na to, kde se najednou vzalo a kam najednou odešlo 30 nácků, aniž by to někdo zpozoroval. Kamerový systém třeba.... Hrdina dne, muž v hnědé bundě.....zde mluví s policisty....

 

 

 

 Zde organizuje útok policistů proti feťákům. Pardon, brání náckům v útoku, a ti ho poslechnou :) :). Vtipné že. Všichni mají masky, jen on ne :) :) :) A vůbec, proč ti hools nezaútočili, když tam bylo jen 5 policistů bez vybavení. Všimněte si různých pohybových kreací přední linie :). Ne opravdu, kdyby tam byli náckové, co ten pochod opravdu chtěli napadnout, asi by to dopadlo a vypadalo úplně jinak....

Další zajímavý úkaz se podařilo zajistit navečer. Maskovaní násilníci podpálili centrum Klinika, které pomáhá běžencům. Útočníků bylo 20 až 30 ( stejně jako na fotce ) a byli to fotbalový hools ( stejně jako na fotce ). Házeli zápalné lahve, zraněna byla jedna osoba :) :). Nikdo neví kdo jsou, kde se vzali a kam odešli. ( stejně jako na fotce ). Policie po útočnících pátrá :) :). Mám takový dojem, že je ale nevypátrá.

A o co šlo, ví každý pitomec. Útok samozřejmě souvisel s BPI. :) :)

Vzkaz pro ty nadějné herce:

Chápu, že je to vaše práce, za kterou jste placeni, ač se vám obsah vaší práce nemusí líbit. Pokud se v tom vyžíváte, tak jste opravdu IDIOTEM. Pokuď ne, i vy máte doma třeba rodinu a dítě. Pane bože, to jste takový magoři, že tuto hru na diskreditaci BPI a veškerých protiislámských postojů hrajete? To se nestydíte? Teď čtu, že nějaký islamista ve Vídni znásilnil v bazénu 10ti letého chlapce. Co kdyby na jeho místě bylo vaše dítě, které si jen tak v klidu šlo zaplavat? Pokud jste to nepochopili, my nejsme náckové, nás se bát nemusíte. Bojte se těch, proti kterým my nějakým demokratickým způsobem bojujeme. Byl bych opravdu nerad, abychom my všichni, včetně vás, museli bojovat se zbraní v ruce.

Zde video, které zachycuje celou hru, včetně scénaristy.

https://www.youtube.com/watch?v=urh42S5Pblc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=TtT_wvcj3Cw&app=desktop   zde je krásně vidět, jak létají nějaké předměty, které nemohli ublížit. Nebo náš radikál je opravdu ze železa, že necítí dopad dlažební kostky na nohu.

http://zpravy.idnes.cz/utok-na-centrum-klinika-0sf-/krimi.aspx?c=A160206_195931_krimi_ane

 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | středa 24.2.2016 8:24 | karma článku: 21,35 | přečteno: 481x