Otevři nebo zemřeš. Takto v míru přicházejí uprchlíci do našich klidných zemí.

Sympatičti lidé, co utíkají pryč z války, si občas přinesou sebou i zajímavé plakátky. Jeden takový zajímavý portrét byl vyroben na makedonsko - řecké hranici. ,,Otevřete nebo zemřete‘‘- vskutku sympatické sdělení.

Prý je tam pustíme,  nebo zemřeme. To je zajímavý argument  lidí, kteří údajně utíkají před válkou. Jasně bych chápal nápis ,,Otevřete‘‘, to je prosba o pomoc. Ale proč je tam ten dodatek ,,nebo zemřete‘‘? Co tím asi spisovatel chtěl říct? Proč je nám takto vyhrožováno? A opravdu jsou takovíto lidé hodní života v Evropě? Opravdu si zaslouží naši pomoc?

Dokáže si někdo z nás představit, že by si za podmínek útěku do cizí země, a v momentě  kdy je potřeba chvilku počkat na hranicích, připravil transparent s takovým sdělením jako mladíčci na fotce? Mimojiné- na této fotce žádné rodiny s dětmi nevidím. Ty vlastně vidím jen v reportážích našich médií.

Najde se zde někdo, kdo by tyto lidi, vyhrožující nám smrtí, chtěl za sousedy? Pane Sobotko, Dientsbiere, paní Šabatová, prosím, vezměte si je domů. Když jim dáte moc malý pokojíček, zemřete, když jim dáte moc malou televizi, zemřete, když jim dáte špatné jídlo, zemřete, když jim dáte starší auto, zemřete, když budete chodit do kostela, zemřete, když jim dáte malé kapesné, zemřete. Opravdu je zde v Evropě chcete?

Opravdový uprchlík, člověk, který utekl z války, by toto nikdy nenapsal. Naopak je toho schopný ekonomický migrant, jdoucí do Evropy s Alláhem v srdci a s jasným cílem nás zničit. Je na čase opravdu velmi důkladně zavřít hranice.

http://www.britainfirst.org/migrants-message-to-europe-open-or-die/

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | sobota 12.12.2015 10:19 | karma článku: 42,13 | přečteno: 2515x