Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Německo šokovaly útoky na ženy. Proč mě ale nešokovaly? Proč jsme to my náckové očekávali?

Naprosto nechápu, koho může šokovat to, co se stalo v Kolnu a v Hamburku. Mě to teda nešokuje. Spíš naopak vím jednu věc, že toto ještě nebylo nic. Naprosto nic. Nebudu šokován, až tam místo osahávání bude docházet k vraždám.

Celý dojčland je v šoku. Ti hodní uprchlíci, pane bože, jak je to možné? Co jsme jim provedli? Co jsme udělali špatně? Proč se to stalo? Kde se stala chyba? Proč je ty ženy tak provokovali :) Ale kdo vůbec byl šokován? Jak vůbec někdo může být šokován? Nechápu to. Jenom sluníčka, nikdo jinej. Naprosto nikdo jinej nemohl být šokován.

Špatně je vlastně jen jedna věc a to, že jste je přijali. To je celé. Pokud by jste je nepřijali, tak by se to ani nestalo. Ale vysvětli to sluníčku co vidí všechno žlutě. My, nacisté, rasisté, fašisté už přes rok říkáme, že islám do Evropy nepatří a že to bude bez pardonu průšvih. Že je nebezpečný a ženy jsou takzvaně na druhé koleji. Je netolerantní. Nenávistný. Nesnáší nás, naše zvyky, kulturu, prostě všechno. Přišel nás zničit. Naprosto námi pohrdá. My víme co je islám, proto ho tady nechceme. Pokud chci vidět, jak jsou ženy kamenovány, můžu se jít podívat do kina na nějaký film, nebo jet do Somálska třeba. Ale tady v Evropě to opravdu vidět nechci.

Německo přijalo již 1,1 mil uprchlíků. Pardon, ekonomických migrantů. Z toho je drtivá většina mladých mužů. A jak víme, mladý člověk se chce množit. Potřebuje sex. A kde cca 800 000? mladých mužů dostane sex? Když nemají peníze, bydlí z dávek atd. Odpovědět si může každý z vás. Byl jsem tento rok na Oktoberfestu a řeknu to slušně, německé ženy opravdu nejsou moc sexudávavé a nás rusáky moc nemusí. Ani komunikativní a jakýkoliv pokus o konverzaci spíše ničí v zárodku. Spíš jsou tudené a nedostupné. A tito mladí lidé z Afriky si myslí, že jim každá dá. Oooooooh jaký omyl. Čím déle jsou v Německu, tím víc zjišťují, že mají problém. Nemají s kým spát. A to je velký problém do budoucna. Napíšu to na rovinu, zná to každý z nás, když byl mladý. Bože ta se mě líbí ale nedá mě a nedá. A já to tak potřebuju. Půjdu lovit na dízu, snad se mě zadaří. No a když ne, tak se kouknu na péčko no. Ale tito lidé, když je žena odmítne, tak se akorát víc naštvou. Žena je tím vyprovokovala k útoku. Vezme si sukni a oni si myslí, že si ji vzala, protože je hrozně chce. Ne kvůli tomu, že je venku 35 ve stínu nebo se chce líbit, má pěkný nohy tak je chce ukázat. Opravdu bych nechtěl být mladá pěkná Němka a žít v oblasti kam se nastěhovali tito ekonomičtí migranti. 

Proto my, náckové, rasisté a fašisté a já nevím co ještě, nejsme překvapeni tím co se stalo. Ba naopak. Očekáváme horší, mnohem horší věci. Toto nebylo nic. Naprosto nic. Stanou se mnohem horší věci. Islám jen naznačil, co čeká Německo a celou Evropu v budoucnu. A ne dalekém budoucnu. Byl to jen slabouličký nástřel jejich cílů. Byl to jen slabej odvárek toho, co nám arabové asi už brzo ukážou. Jen maličká ukázka toho, co islám je zač. Taky mě zaujalo, jak policisté v Kolnu byli v šoku z počtu útočníků. Na přednášce v Jihlavě p. Lidinský z Úsvitu říkal, že nikdo neví, kolik jich doopravdy je. Jeden den je v uprchlickém zařízení na večeři 5000 lidí, přes noc 4000 zmizí a nikdo neví kde jsou. Kde se potulují, kde spí, neví prostě nic. Prostě jen tak přes noc zmizí z tábora. Taky se všeobecně ví, že tak jak se našlo tisíce falešných syrských pasů, tak se našlo taky několik beden plný zbraní. 1+1 je 2. Dejte si tyto informace, naprosto běžné k dohledání i zde na idnesu dohromady a vyjde vám to, že Německo má na maléry do budoucna zaděláno. A zadělalo si na ně samo. Naprosto samo. Tleskám Merkelové. Teď máš na vysvětlení jen pár stovek napadnutí žen. Ale jak vysvětlíš i hromadné vraždění, až tito lidé, co se ani pomalu neumí podepsat, ale za to znají korán pozpátku nazpamět a skvěle ovládají zbraně, až ten kalašnikov dostanou do ruky. Útoky v Paříži, teď hromadné znásilňování. Co bude dál? My to víme. Bohužel teda. A proto děláme všechno možné, abychom tomu aspoň v naší zemi předešli. Trávím hodiny psaní tady, doufáním, že svým malým činem aspoň trošku pomůžu zabránit islámu dostat moji zemi. Na gauči sedět a čumet a nic nedělat nedokážu. Věřím, že můj syn a má rodina, i když to teď nechápou třeba, jednou pochopí a budou za to rádi. Vím, nebo víme moc dobře, co islám je zač a co dokáže. A neptejte se jak to víme. Prostě to víme. Každý kdo něco někdy četl o mohamedovi, to ví. Každý kdo zná jak se islám chová ke kafírům, to ví.

Ne, nejsem překvapen tím, co se stalo. Očekával jsem to. Každý člověk, kromě sluníček tím není šokován. Ani dle mě není čím být šokován, pokud něco víte o islámu. Víme a známe jaká privilegia mají ženy v islámu, proto překvapeni ani být nemůžeme.

Nyní Němci protestují proti sexismu a rasismu. Jak vtipné, když třeba ti stejní Němci nám před rokem nadávali do rasistů. Sklízi jen to, co sami zaseli. I po této ukázce islámského umění stále čtu to samé. Je potřeba zůstat tolerantní. Ježíš toho se chopí náckové. Německu nejde pomoct. Opravdu ne. Možná až něco podobného potká 20 miliónu německých žen, tak se dočkáme změny. Nebo stačí, aby se to stalo dceři Merkelové? Jeeeee ona žádnou nemá :). Nebo co by se stalo, kdyby se to stalo samotinké Merkelové? Pravděpodobně nic. Sama sebe by obvinila z rasismu a že nebyla příliš tolerantní. A neměla si brát sukni a nedržela se na metr od araba, jak jí napověděla starostka Kolna.

Ženy s transparenty hlásajícími hesla jako Proti sexismu, proti rasismu před nádražím v Kolíně nad Rýnem

Píši to poněkolikáté, toto byl jen slabej, velice slabej odvar toho, co nás čeká za 50? 20? 10? 5 let? Nebo už zítra..... Proberou se už sluníčka, nebo ani toto zatím nestačí, aby pochopili, komu to pomáhají? Pravděpodobně ne. Je potřebné zůstat přeci člověkem a bojovat proti rasismu a nacismu :) Problém je ten, že rasistický a nacistický je islám, a ne my, tátové od rodin, co máme strach o své děti a ženy. Silvestr v Kolnu a Hamburku byl asi bouřlivej a zajímavej. Bude podobný někdy i v našich městech?

Já tím, co se stalo v Německu, opravdu šokován nejsem...

 

Autor: Tomáš Bubenik | čtvrtek 21.1.2016 9:20 | karma článku: 18,38 | přečteno: 258x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Na trati z Břeclavi do Přerova srazil vlak člověka, muž na místě zemřel

4. května 2024  14:23

Srážka vlaku s člověkem uzavřela v sobotu od 13:00 trať mezi Nedakonicemi a Moravským Pískem. Muž...

Arabské státy potírají propalestinské demonstrace. Obávají se revoluce

4. května 2024  14:02

Vůdci řady arabských států tvrdě zasahují proti propalestinským demonstrantům, z nichž některé...

Prokremelské motorkáře vítali v Brně jako delegáty ruské teroristické federace

4. května 2024  8:57,  aktualizováno 

Kontroverzní klub motorkářů Noční vlci, který podporuje ruského diktátora Vladimira Putina, se s...

Třetí stupeň poplachu, 13 jednotek hasičů. Na Zlínsku hoří kovošrot

4. května 2024  13:06

V Tlumačově na Zlínsku hoří kovový šrot, na místě zasahuje 13 jednotek hasičů. Vyhlášen byl třetí...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik