Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Německo, Rakousko, Slovinsko staví ploty. Komu sluníčka budou nadávat teď?

Tak Evropa se nám probouzí. I dalším státům asi došlo, že to, co udělalo Maďarsko jako první, měli udělat dávno i oni. Ostraha hranic EU zcela selhala. Každý národ se proto musí bránit sám. Omluví se někdo z nich Maďarsku?

Tak, a je to tady :). Co na to říkáte sluníčka? Rakousko a Slovinsko staví plot, i dokonce Německu to už došlo a pane Bože, i Švédsku, to snad není možné. Tak nejenom v Maďarsku nebo u nás, tedy žijí rasisté, nacisté, islamofobilové, fašisté a já nevím co všechno. Nejenom premiér Orbán je rasista :) Ale dokonce i bavorský premiér, švédský, slovinský, rakouský. Ježiš to je rasistů v Evropě :)

První s obranou Evropy začalo Maďarsko, Doslova a do písmene se stím nesralo a ihned jakmile premiér, ( který nežije v naivitě a vysněném sluníčkovém světě, který nikdy nebyl, není a ani nebude,) viděl, co za lidi proudí na náš kontinent, oplotil svoji zemi a ochránil ji před jistou budoucí zkázou. Byl označen za xenofoba atd., jeho zemi bylo vytýkáno vše možné, hrozili mu sankcemi. Ani povinné kvóty u něj neprošli. Svoji zemi ubránil i přes nátlak Švédska, Německa a dalších zemí. To bylo na jaře. Přeci přijde jen pár tisícovek imigrantů, panebože, co děláte, o nic nejde, lidi neblázněte, pár stovek se jich do Evropy vejde, buďte tolerantní, to zvládneme. Uběhlo cca 6 měsíců a ploty staví Slovinsko, Rakousko a není to možné, ale ano, brzo i Německo a Francie. Bavorský premiér je vzteky bez sebe, východní státy probírají možnosti jak se oddělit od Německa, na mámu Merkel jsou podávány hromadné žaloby za vlastizradu, Pediga po krizi zažívá v těchto dnech nebývalý rozkvět.

Přitom stačilo od začátku jen použít selský rozum. Není na tom nic těžkého. Stačí vnímat, co islám je zač. Jak myslí tito lidé. Každý by se měl omluvit Maďarsku a poděkovat mu, že ukázalo cestu, jak bránit nejenom svůj národ, ale i celou Evropu.

Ano, zcela selhal systém obrany EU. Ochrana vnější hranice byla prostupná asi jako obrana mojí milované Slávie v době finanční krize v Edenu. Itálie se na to vyprdla, Řecko taky. Šílený výkřik Merkelky, tomu taky moc nepomohl. Co jí k tomu vedlo, asi ví jen ona. Nás EU peskovala jak mohla, jak máme špatné hranice kdysi dávno. Co ale za hranice a jak je chrání má Itálie a Řecko, to zřejmě moc nekontrolovali. Nebo dotyčný úředník, který měl na starost tyto státy, dostal tučný balíček sloužící k pomoci k dobrému rozhodnutí :).

Řešení je přitom tak snadné. A od začátku bylo. Oplotit vnější hranice, místo oplocení hranic každého státu. Bez slitování posílat imigranty pryč, potápět jejich lodě ( když tam nejsou lidi ) a trest smrti pro pašeráky lidí. Stačí zakázat jakýkoliv projev islámu v Evropě a bude po problému. Jen bude potřebovat asi víc zedníků na stavby vězení :). Křesťané stavět kostel v Arábii nemůžou, tak proč se staví mešity v Evropě.

Naprosto nechápu, stejně jako každý normální člověk, kam toto dospělo. Rakousko tak kritizovalo Maďary, že porušují pravidla EU, že jsou postiženy památkou na komunismus, že není možné se takto chovat v roce 2015 k lidem, až si ten plot staví taky :). Německo, jak by smet. Švédsko nadávalo ještě před týdnem. Rozdělte si uprchlíky, nebo budou sankce, není možné se takto chovat, kde je vaše tolerance. Uběhl týden a zavádí kontroly na hranici :). Vtipné, nebo smutné...

Proč zrovna komunistické státy, až na našeho Bohouše bohužel teda, to ihned pochopili zkraje o co jde. Právě proto, že narozdíl od států západních, vidíme, jak imigrace a příliv a integrace muslimů funguje. Nefunguje. Nefunguje v Anglii, Belgii, Francii, prostě nikde. Vidíme, jak obří kriminalita je ve Francii, válka v Paříží a Londýně, výbuchy muslimského násilí, generace mladých bez budoucnosi, jen čekající, až se někde něco stane, aby svoji frustraci vybila na policistech a majetku lidí. O stovkách zapalených aut ve Francii každý den nemluvě. Máme to štěstí, že vidíme, že tito lidé, se s námi kamarádit nechtějí. V naší zemi žije početná řecká, ukrajinská, běloruská a vietnamská komunita. Udělal Vám někdy někdo z těchto národu něco? Říkají vám řekové, jak máme žít? Terorizuje vás v okolí vietnamská komunita? Kromě Saipi a pár případů pěstování mariuhany o ničem nevím. Spíš pomalu ale jistě totálně splývají s naším národem a asimilují se. Stávají se z nich češi. Dá se toto říct o muslimské komunitě ve Francii, že se z nich stávají francouzi? Při přátelském utkání Francie - Alžírsko, právě tito imigranti zcela vypískali francouzskou hymnu....

Nic není vyhráno. Na pochod se může dát až klidně miliarda lidí. Přeci jen, dávky v Německu asi lákají víc než život kdekoliv v Africe nebo Asii, kromě pár státu jako Japonsko, Singapur atd. Evropa se musí připravit na další, mnohem větší přívaly ekonomických migrantů. Nejenom islámských. Musí se bránit. Jinak zahyne. Brzy přijdou další atentány, hrozba války v Evropě je blízko. Pokud tito lidé přijdou, zničí Evropu, jak kulturně, tak ekonomicky. Chudobu jejich zemí přinesou díky jejich nechuti k práci do Evropy. I sluníčka zahynou. Islám k nim nebude milostivý. Stačí jen případy, kdy na lodi plující k Evropě jsou křesťané vhazováni přes palubu muslimy. Tito muslimové přitom míří do křesťanské Evropy. Malé státy se ale samy neubrání. Malé Slovensko nebo Maďarsko prostě nemají sílu dlouhodobě třeba klidně desítky let odolávat nájezdům barbarů. Bránit se musí celá Evropy dohromady, od Finska po Rumunsko až po Portugalsko.

Musí se postavit plot kolem celé Evropy. Nedá se nic dělat. Naši předci by to udělali. Pár % většinou bezdětných a naivních sluníček nemůže odolat tlaku nás všech na obranu našich rodin a jednotlivých národů. Ani ten nesmysl vytvoření jen sluníčkového národa dlouho nepřežije, protože islám k nim milosrdný nebude. Musíme se bránit společně. Nejenom V4, ale celá Evropa. Merkelová se zbláznila, o tom žádná, ale bavorský premiér třeba normálním rozumem oplývá.

Co bych také chtěl, a i problém s imigrací by se takto asi vyřešil, třeba v Egyptě nebo kdekoliv jinde, kde žije málo lidí na velkém území, vytvořit společný stát uprchlíků a sluníček, klidně i na nějakém ostrově. Rád bych viděl, jak dlouho by tam ty sluníčka vydržela. Opravdu rád. Jestli by se jim pak lépe nežilo s náma...s tak netolerantníma tátama malejch dětí. Tipuju, že dlouho by tam nezůstali.

( Napsáno den před dalším dalším útokem v Pařiži... Chcete i vy sedět ve Vaší hospůdce, divadlu, stadionu a pak tam přijde šílenec a zabije vás nebo vaše dítě?....Jsme ve válce, už to pochopte a braňme demokraticky naši demokracii, kulturu, naše hodnoty, naši zemi, rodiny, děti tím, že zavřeme hranice EU. Jakýkoliv projev islámu musí být trestný čin !!!!!!!!!!!!!!! Jinak zahyneme. )

http://zpravy.idnes.cz/svedsko-zavede-od-ctvrtka-docasne-hranicni-kontroly-f9b-/zahranicni.aspx?c=A151111_203627_zahranicni_jkk

http://zpravy.idnes.cz/nemecko-zacne-vracet-syrany-do-zemi-kde-prekrocili-hranice-eu-ptj-/zahranicni.aspx?c=A151111_130144_zahranicni_ert

http://zpravy.idnes.cz/zabrany-na-hranicich-uprchlici-slovinsko-f1t-/zahranicni.aspx?c=A151111_113332_zahranicni_mbt

http://zpravy.idnes.cz/rakousko-postavi-plot-na-slovinske-hranici-chce-usmernit-tok-migrantu-1mv-/zahranicni.aspx?c=A151113_161051_zahranicni_fka

http://tn.nova.cz/clanek/nemci-chteji-kvuli-uprchlikum-plot-na-hranicich-s-ceskem.html

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/bavorsko-zvazuje-ploty-na-hranicich-nemecka_357662_diskuze.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386375-rakusane-kritizovali-orbana-ted-pred-migranty-staveji-vlastni-plot.html

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 16.11.2015 9:17 | karma článku: 37,16 | přečteno: 1364x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Oslavili nejdéle trvající manželství v Německu, dohromady jim je 200 let

18. května 2024  15:22

Manželský pár ze západního Německa oslavil 80. výročí svatby. Stal se tak nejdéle sezdaným párem v...

Gruzie je podbřišek Ruska. Ale hru o ni už částečně prohrálo, říká expert

18. května 2024  15:04

Podcast Gruzie se potácí mezi Ruskem a Západem. Parlament v úterý přijal zákon o zahraničním vlivu, který...

Střet vlaku s člověkem zastavil provoz na trati mezi Olomoucí a Prostějovem

18. května 2024  14:31,  aktualizováno  14:59

Na trati mezi Olomoucí a Prostějovem srazil po sobotním poledni vlak člověka. Provoz na trati mezi...

Střelec na Fica jde do vazby. Premiérův stav se lepší, převoz ještě není možný

18. května 2024  11:09,  aktualizováno  14:44

Slovenský premiér Robert Fico, kterého ve středu postřelil atentátník, je ve stabilizovaném, ale...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik