Nebezpečí nám nehrozí, nejsme cíl teroristů. Ale stromeček radši rozsvicet nebudeme.

Asi jsem si našeho premiéra oblíbil, ale on si za to může sám svým přístupem k naší zemi. V tomto případě asi i svým lhaním nám všem. Do slabých se nestřílí, ale prostě náš pan premiér je vyjímka :). Ale bude to krátké dneska :)

Tak, jak tomu máme rozumět. Neustále čteme v novinách, slyšíme v telce, jak nám nic nehrozí, ti inženýři ze Sýrie, všechno pod kontrolou, jsme v bezpečí, nebojte se, nepanikařte, nebudťe rasisti, vy náckové, čeho se bojíte, je jich jen pár stovek, o co vám jde vy xenofobové, jsme v bezpečí, nic nám nehrozí. Ale stromeček v Praze radši rozsvicet nebudeme. Teda my ho rozsvítíme, ale bez vás, aby jste o tom nevěděli, aby jste se tam nesešli, aby jsme nedali příčinu islámu vás vyhodit do vzduchu. Taky vám v tom něco nesedí?

Proč teda, když nám nic nehrozí, bylo zrušeno klasické rozsvícení stromečku? Něco nám naše vláda tají? Jinak si zákaz shromáždění na rozsvěcení vánočního stromečku, jakožto symbolu křesťansko-židovské kultury, nedokážu vysvětlit. Bojím se dalších záhad, které nám naše vláda do konce volebního období připraví. Na další překvapení už nebudou mít mandát. Zejména díky současnému předsedovi skončí v propadlišti dějin, jak ODS. Nezapomínejme na lži, nebo ne na lži, to psát nebudu, řekněme nedorozumění stávajícího předsedy. Nic nám nehrozí, jen radši z preventivních důvodů stromeček rožneme sami. Zajímavé ne, když nám nic nehrozí.....
 

Autor: Tomáš Bubenik | čtvrtek 10.12.2015 7:17 | karma článku: 40,06 | přečteno: 1824x