Naprosto netolerantní muslimka v Prostřenu jasně ukázala, proč se jich máme bát.

Musíte, nesmíte, chci, aby jste mě tolerovali, aby jste toto nedělali, aby jste toto nepili a nejedli. Plně ukázala, jak tolerantní islám je. Rozkazy, rozkazy a rozkazy. A nějaká tolerance z její strany? Naprosto žádná.

Ahoj, já jsem muslimka, prosím, aby jste toto nedělali, toto nenosili, toto nejedli a toto nepili. Konvertitka z Ruska nám ukázala, co islám je zač. V přímém přenosu.

Já tam být, tak po tomto seznámení, kdy mě vlastně zakázala žít, bych jí řekl toto:

Ahoj, já jsem Tomáš, jsem český kluk a plně respektuji, že jsi muslimka. Když ti všechno tady vadí, tak sice moc nechápu proč teda žiješ v mé zemi a nejdeš do jiné, kde ti nic nebude vadit, ale je to tvůj problém. Já to respektuju, že jseš tady. Mě nevadí že ty tadyto nepiješ, nosíš na hlavě nevím co ani a k čemu to slouží, nejíš vepřové, ok, nemám problém. Já to respektuju. Ale respektuješ ty mě? Vidíme se poprvé a za deset sekund mě zakážeš pít pivo, jíst vepřové a chceš abych žil úplně jinak? To je tvůj problém, že nepiješ pivo. Nalij si vodu, já si naleju pivíčko. Můžeme se takto dohodnout? Nejíš vepřové? Zase to je jen tvůj problém, já ho ale jím. Respektuješ ty, že ho jím? Nebo co po mě chceš? Ty ho nejíš, já ale jo. Toleruješ to? Já ti udělám palačinky, ale sám si sním vepřový řízek a zapiju ho pivem. Já tvoji víru respektuju, ale respektuješ ty můj ateismus? Proč mě říkáš co nemám dělat? Já to tady dělám 35 let co žiji a mí předci to dělali, jedli, pili 1400 let třeba. Tak proč mě říkáš, co nemám dělat? Ty to nedělej, nepij, to je tvůj problém přeci. Ale proč mě to zakazuješ? Já toleruji, že ty to nepiješ a nejíš, ale toleruješ ty, že já to jím a piju?

Po tomto bych asi byl obviněn, že jsem netolerantní. Přitom já respektuji, že žije jinak. Ale respektuje ona mě? Nebo by mě chtěla předělat? A neustále říkala, že toto nesmím?

Ne, paní jen ukázala, jak obrovský rozdíl je mezi naším životem a jejím...Nežilo by se jí lépe, kdyby si sundala závoj, snědla bůček a zapila to pivem? A totálně se vyprdla na nějakýho alláha?

 

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 8.2.2016 7:18 | karma článku: 35,07 | přečteno: 1478x