Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Mistrovství světa ve fotbale 2050, aneb i sluníčka se s radostí dívají.

Právě probíhá mistrovství světa v kopané v Německu. Hraje se zápas Česko - Maďarsko. Diváci na druhém programu mohou sledovat zápas Japonsko - Francie. Zitra nastoupí domácí tým. Ale kde jsou diváci?

Pojďme nejdříve do historie. S naším sousedem jsme se naposledy setkali v roce 2012 na ME konané v zemi dnesního soupeře. Naše sestava byla P. Čech - T. Gebre Selassie -  T. Sivok - M. Kadlec - D. Limberský - P. Jiráček - T. Hubsmann - D. Kolář - J. Plašil - V. Pilař - M. Baroš.

Soupeř nastoupil v této sestavě: Tyton - Piszcek - Wasilewski - Perguis - Boenisch - Blaszcykowski - Dudka - Murawski - Polanski - Obraniak a největší hvězda soupeře Robert Lewandowski.

Vzpomínáte na ty plné stadióny, národních vlajek, polské, české, italské, jak všude s nimi lidé mávali? To byla krása...ach jo....

Pojďme ale k dnešnímu zápasu. Nejdříve soupeř, ten nastoupí v této sestavě: Szczecny - Sandomierski - Wojtkowiak - Kaminski - Wawrzniak - Matuszcyk - Rybus - Wolski - Sobiech - Brozek - Maciavsky.

Náš český tým nastoupí v této sestavě: Sándor Kocsis - Obdurio Valerra - Wiliam Schrojf - Giacinto Fascetti - Kunišige Katamoto - Muhammad Al- Dais - Hussein Saiid - Mohammed Al-Novak, Le Cong Vinh - Nguyen Minh Hussein Cervenak

V polské části stadionu vidíme zejména polské vlajky. V sektoru, kde mají být čestí fanoušci, jsou vidět vlajky Tibetu, vlajky s námětem duhy, vidíme tam i vlajky islámského státu, Saudské arábie, Kataru a dalších zemí. Všimli jsme si toho už na posledních mistrovstvích, ať světa či Evropy, že české vlajky nějak mizí. Je to postupný trend, kdy tradiční fanoušci českých barev jsou nahrazováni, nyní již tedy můžeme říci, plně nahrazeni těmito multikulturními fanoušky. Zatímco z polského kotle jsou slyšet opravdové chorály, z táboru českých příznivců, pokuď je tedy ještě tak můžeme nazývat, jsou slyšet africké tamtami a vuvuzeli a vidíme jak fanoušci tančí v rytmu afrických domorodých tanců. I vlajky s obrazem Jana Žižky a českých hrdinů byli nahrazeny a vidíme zde vlajky s nápisem love refugees, welcome refugees, i love islam, islam loves me, bůh a allám jsou kámoši. V polském sektoru visí vlajky polských hrdinů a pár praporů s nápisem Polsko nebude islámské, Češi - proč jste zradili V4?, Polsko vyhrálo nad islámem. Krásné vlajky, závidím jim.

Pojďme k večernímu zápasu. Za Japonsko nastoupí: Yuki Abe, Jungo Fujimoto, Makoto Hasebe, Keisuke Honda, Hajime Hosogai, Shinji Kagawa, Yasukai Konno, Ono Jobe, Urawa Inui, Kengo Nakamura, Osaky Uragakama.

Francouzský tým nastoupí v této sestavě: Amir Karaoui, Mehdi Lacen, Mehdo Mostefa, Mohammad Gholami, Yacini Brahimi,  Mohammad Nouri, Masoud Shojaei, Mohammad Ebrahimi, Mohammad Ghazi, Omid Ebrahimi a jeho dvojče Mohammad Ebrahimi.

Dle posledních zpráv, televizní síť v Japonsku kolabuje. Každý Japonec chce vidět toto utkání, firmy vyrábějící kšiltovky, mávátka a veškeré propriety v japonských barvách jedou na trojsměnný provoz. Jak obrovský rozdíl oproti Francii, kde stojí jen hlouček pár lidí s dlouhým vousem a v tričku Alláh Akbar na Champ Elyssé. Několik lidí oděno do barev francouzské trikolory stojí u trosek bývalé Eiffelovy věže. Zpívají Marseillaisu, jsou hlídány obrovským kordonem policistů. Většině policistů jsou ale k smíchu. Policisté mají na hlavě turban a místo pendreku používají korán. Chodí čůrat kousek vedle na ruiny bývalé galerie Louvre.

Tak co, co vy chcete? Užít si fotbal a hokej jako dřív, ty krásný zápasy, kdy za náš tým hrajou Češi, za Rusko lidé mluvící rusky, nebo chcete tento multietnický maglajz, kerý skončí totální islamizací Evropy? Co je lepší? A mimojiné, fed cup a mistrovský světa v basketbalu žen bylo zrušeno. Těm totiž, kromě Polska, Maďarka, Slovenska a bývalých sovětských republik, bylo zakázáno sportovat....

Jo a že se hraje MS v Německu? Tak to tam už nikdo neví, to tam nikoho nezajímá ani. Přeci jen kultura ve spolkové republice islámské je jiná, než bývala....

Autor: Tomáš Bubenik | pátek 11.12.2015 8:13 | karma článku: 27,43 | přečteno: 714x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Afghánec obohatil spokojenou rodinu ve Vídni.

Imigrantovi se nelíbilo, že rodina vypadala spokojeně a smála se. Právě vyšla z restaurace. To ho rozzuřilo a tak je jen tak bez důvodu pobodal. Teda důvod měl. Ta rodina byla spokojená se svým životem.

19.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 213x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Neobjektivita České televize spravedlivým slovům Zemana neušla.

Tak a je to tady zas. Neobjektivita naši slavné televize, které platíme poplatky za vymývání mozků. Pravdivá slova na adresu této mediální žumpy byla vyslovena správně a pravdivě, bohužel ale ve špatný okamžik na špatném místě.

16.3.2018 v 8:06 | Karma: 5,05 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ondráček je jen obět. Za to může Havel. Proč není komunismus zakázán?

Tak a je to tady zas. Lidi se zbláznili, vyšli do ulic. Proč tam jsou naprosto nechápu. Co se jim nelíbí, to už vůbec nechápu. Jde to úplně mimo mě. Nechápu, nerozumím. Může mě to nějaký demokrat vysvětlit, děkuji.

14.3.2018 v 8:54 | Karma: 4,53 | Přečteno: 180x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Ruska se nebojím, ale za to Turecka ano. Co na to naše média.

Erdogan řekl šestileté holčičce, že je dobré zemřít ve jménu Islámu. Mučednická smrt je svatá. Nemusíte se bát. Mě to nešokovalo, to je prostě Islám. Ale bojím se toho, co tato slova prezidenta tak obrovské země jako je Turecko,

12.3.2018 v 9:43 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Vraždění bělochů nevadí. To se nic neděje, to je v pořádku, to se může.

Parlament v JAR schválil kontroverzní zákon. Vyzval k vraždění bělochů a zabíraní jejich půdy. Co na to svět? Mlčí. Co na to naši obhájci lidských práv? Samozřejmě nic. Co by se stalo, kdyby to bylo obráceně a někdo by vyzval

8.3.2018 v 22:37 | Karma: 0 | Přečteno: 22x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Havaroval vrtulník prezidenta Íránu Raísího, vracel se z otevření přehrady

19. května 2024,  aktualizováno  16:38

Aktualizujeme Íránská státní televize hlásí nehodu vrtulníku při přesunu prezidenta Ebráhíma Raísího. Stroj...

Slováci prověřují verzi, zda za atentátem na Fica nebylo víc lidí

19. května 2024  16:33

Aktualizujeme Slovenské bezpečnostní složky pracují při vyšetřování středečního atentátu na premiéra Roberta Fica...

Zubaři se brání konkurenci ze zemí mimo EU. Šmucler se bojí o pacienty

19. května 2024  16:19

Sněm České stomatologické komory odmítl Sněmovnou přijatou novelu, která by měla usnadnit využití...

Přes AI zneužili její tvář k propagaci Ruska v Číně. Urážlivé, říká Ukrajinka

19. května 2024  16:15

„Bylo to děsivé.“ Tak shrnula 21letá ukrajinská studentka Olha Lojeková moment, kdy svůj obličej...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik