Jak by mohlo vypadat multikulturní město, vhodné i pro muslimy.

Nechápu, proč jsou k sobě lidé tak zlí, proč tak nenávidí muslimy. Vždyť jde tak krásně žít společně, v klidu a míru přeci. Chce to jen trošku tolerance, z obou stran. Trošku té něhy a toho porozumění :)

Nevím, prostě nechápu, co lidé v Německu, Francii, Hungárii i u nás, mají proti výstavbě mešit, halal jídlu, řvaní alláh akbar, nošení odpadkových pytlů, pardon, burek, mlácení a ponižování žen, kamenování a vůbec návratu do tak krásného a romantického období, jakým středověk bezpochyby byl. My, zlí lidé, kteří žijeme v 21. století, máme rádi demokracii, respektujeme zákony, ženy mohou řídit a možná i proto jsme tak netolerantní vůči nových lidem, nové kultuře, která se právě zasekla v tom romantickém období a přitom by tak mohla obohatit naše nynější životy. Buďme proto prosím tolerantní a bojujme za otevřenou společnost, proti těm zlým lidem, rasistickým maminkám co tlačí kočárek s malým mimi a neoprávněně se bojí budoucnosti jejich dětí. Vždyť tady nikdo nikdy žádného muslima neviděl přeci. Buďme tolerantní k islámu, přesně tak, jak je tolerantní on k nám. Jakou lásku my mu dáme, takovou nenávist on nám vrátí :) :)

Proto chci, aby v mém městě Chrudim, nebo v Jihlavě, kam jezdím podporovat místní Duklu a pivní průmysl, vyrostla mešita. A ne ledajaká. Obrovská. Přímo na náměstí. V centru. Hned vedle mekáče, za gaybarem a před místní nejlepší nonstopkou, kde vaří vepřové až do 11 večer. V rámci nonstopky je i zahrádka s otevřeným grilem, aby bylo lepší vepřové ovzduší. Tím podpoříme multikulturní rozhled obou komunit. Na mešitu navazuje spousta malých obchůdků, v jednom bývalé prostitutky v rámci vládního programu jejich návratu do společnosti, prodávají muslimské oděvy. Na tento butik navazuje obchod se spodním prádlem, kde vás polonahé modelky v oknech lákají ke koupi potřebného oblečení. Vedle jsou plavecké potřeby. Přes ulici je krásná vinárna, vedle další nonstopka a obchod pivní první pomoc. Třeba kdyby do mešity chtěli dopravit nějaký sud, na oslavu nějakého svátku. Nedaleko mešity je i místní gaydiskotéka. O pár metrů vedle je další hostinec s nádhernou dřevěnou vyvýšenou zahrádkou, odkud je neskutečný výhled do útrob mešity. Jak je to úžasný výhled, do půl těla spocený s pivem v ruce se koukat na právě probíhající se bohoslužbu muslimů, dokazují asi jejich vřelé pohledy k nám. Zvou nás asi k sobě na návštěvu. Tak my až pudem z hokeje, skočíme do meku, pak si dáme jedno, mrknem na nahý holky a pak se teda pudem podívat, jak to vypadá v mešitě. A naopak místní muslimská komunita po bohoslužbě může přijít za náma na jedno do nonstopu, kde skvěle vaří vepřový řízek. 

V rámci politického sblížení navrhuji, aby obě dvě komunity společně demonstrovali proti fanatickým isil bojovníkům. Dále budeme pořádat sbírky na oběti 11 září a každou druhou neděli budeme společně venčit pejsky. V rámci sblížení se můj pejsek bude jmenovat Momamed. Věřím, že se to mým novým kámošům bude líbit a budou z toho nadšeni. Navíc zástupci obou komunit vždy vysílají každé pondělí svého zástupce, aby jednal o trestech o vyhostění pro své členy, za příliš nenávistné náboženské projevy. Obě dvě komunity souhlasily i s tím, že žena může řídit a a znásilnění se jedná opět vyhoštění ze země. V rámci školního oblečení, původní obyvatelé země chodí na výuku v burce. A naopak, muslimové nosí sympatické kraťasy a muslimské dívky velice krátké sukně s tílkem jen.

A v rámci ještě většího porozumění obou komunit, navrhuji i nové názvy ulic, hospod, jídel a piv. Ulice, ve které by stála mešita, by se mohla jmenovat Obětem radikálního islámu. Mešita, která by zde vyrostla, by se mohla jmenovat Washington. A naše hospoda, do které chodíme, by se naopak třeba jmenovala U Opilého Alláha. Místo piva by jsme pili Mekku a místo tvrdého alkoholu mudžahedína. A striptýzový klub by se jmenoval Svlékací Aisha. To nejlepší, co místní prostitutky nabízejí, se nazývá cesta do Mekky.

Hm, je tak jednoduché porozumět toleranci, jen chtít. Není to tak těžké. Věřím proto, že zejména nám přidělení kvótaři ze Somálska, Eritreji, Afghoše či jiných sympatických krajin, by toto tolerovali, aby jsme si rozuměli, a mohli spolu navěky žít v klidu a míru.

A jen opakuji, buďme k islámu tolerantní tak, jak je tolerantní on k nám. ( není k nám vůbec tolerantní ). Učme se z historie a nepodléhejme naivním sluníčkům, kteří o hodinách dějepisu asi spinkali. O islámu vědí velké...víte co...

 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 5.10.2015 9:08 | karma článku: 34,85 | přečteno: 1336x