Hradec Králové toleruje koupání arabek v šatech. Je to správný multikulty přístup.

Tak a je to tady. Další kamínek do mozaiky jménem islamizace. Tolerujeme to, co tolerovat nemáme. V bermudách by mě nepustili, ale arabky v dlouhých černých šatech na ven vykázány nejsou. Není toto rasismus naruby?

Návštěvnící městských lázní v Hradci Králové zažívají šok: Arabky se koupou mezi školáky v hábitech od hlavy až k patě. Plavčíkům to nevadí.

Vzpomínám si, jak jednou kdysi po kolapsu komunismu, jsem se šel koupat na koupaliště v Chrudimi v bermudách, protože z těch dětských plavek jsem odrostl a už mě to bylo trapné je nosit. Ale jiné plavky jsem neměl, tak jsem to zkusil v bermudách, ve kterých jsem přišel a plánoval i v mokrých odejít. Plavčík mě však vykázal, že tam, to si pamatuji dodnes, můžu mít písek nebo kamínky, jsou špinavé a znečistil bych bazén. Šel jsem domů bez nároku na vrácení vstupného.

Co všechno obsahuje ten dlouhý, černý plášť, jež arabky nosí, čůrají v něm na ulici, sedí na trávě, moc nechci radši spekulovat. Ale určitě vím jedno, že moje bermudy vyhovovali hygienickým předpisům více, než oděv islamistek.

Arabky jednoduše přijdou, ani se před plavanímí neumyjí a vlezou do vody. Plavčík jen kouká. Ví, že je to proti předpisům, ale byl by nařčen z rasismu. Proto dělá, že nic nevidí a nic se neděje. Nějaké milé sluníčko si tyto návštěvnice vyfotí a řekne, že je to vlastně supr. Svět se zbláznil. Pravidla by měla platit pro každého. Schválně pošlete nějakého předpuberťáka vykoupat se v kalhotech a schválně se vsadím, že ho plavčík okamžitě vyhodí. Ale na araby nešáhne, protože by to byl rasismus. Strana zelených by proti němu napsala stížnost a přišel by o práci. Tak funguje Evropa dnešních dnů. Jak smutné a varující zároveň. Budeme stále ustupovat arabům, jen abychom nebyli nějakým naivním sluníčkem nařknuti z rasismu? Pravidla platí pro všechny stejně. Proto bych byl rád, kdyby příště arabky měli bikiny, jako ostatní návštěvnice. Nebo ať se klidně koupou v tom hábitu, ale ať se na mě jejich manžel nezlobí, že až budu v jejich zemi, tak půjdu po ulici do půl těla, protože je teplo jak prase a budu se motat, protože sem opilej. Sem na dovčéééé nééé, tak si lahvinku dám. A v ruce budu mít lahváč, chce někdo napít? No, to by asi nešlo, aby takto na mě byli tolerantní. Tak proč my tolerujeme jejich zvyky u nás, když u nás platí jiná pravidla, která my musíme dodržovat. 

http://www.krajskelisty.cz/kralovehradecky-kraj/okres-hradec-kralove/10703-mestske-lazne-v-hradci-kralove-zazivaji-sok-arabky-se-koupou-mezi-skolaky-v-habitech-od-hlavy-az-k-pate.htm

Autor: Tomáš Bubenik | středa 27.4.2016 7:19 | karma článku: 13,57 | přečteno: 163x