Co všechno uráží muslimy. Je toho opravdu dost. Hluboce k zamyšlení.

Dal jsem si práci a trošku zaktualizoval list co všechno obtěžuje naše nové muslimské evropské tolerantní spoluobčany. Je toho poměrně dost. Sice by měli být rádi za pobyt v Evropě, ale bohužel, realita je trošku jiná.

Co všechno uráží muslimy. Já mám pocit, že snad všechno. Jsem tolerantní člověk, nevyhledávající konflikty. Mám rád demokracii, svoji pohodu a chci žít v klidu a míru. Nesnáším nácky. Toleruji vše, stejně tak chci, aby to jak žiji, tolerovali ostatní. Ale bohužel mám pocit, že muslimové naši demokracii a naše životy tolerovat nebudou. Zde jen výčet toho, co se jim nelíbí. ( autorce původního seznamu jsem psal a ví o aktualizaci jejího článku ).

- Všichni lidé nemuslimského vyznání. Muslim je nadřazen nemuslimovi.

- Diskotéky, koncerty, kulturní akce.

- Ženy. ( v islámu je muž nadřazen ženě ).

- Homosexualita.

- Svoboda projevu, zejména žen. Listina základních lidských práv a svobod.

- Tělocvik na školách. Jídlo ve školách, výuka křesťanství a historie jednotlivých zemí.

- Sukně a veškeré volnější oblečení žen, bikiny plavky.

- Sportování žen, volební právo žen. Vlastně všechno spojené se ženami.

- Domácí zvířata, zejména pejskové.

- Společné jídelny, umývárny, wc.

- Symboly vánoc, vánoční stromeček, výzdoba.

- Když doktorka léčí muslima. Chce být léčen jen mužem.

- Házení odpadků do koše.

- Tradiční jídla, řízky.

- Křesťanské učebnice, pomůcky do škol.

- Pivo, chození do hospod, náš víkendový život.

- Kostely, kříže, obrázky papeže. V italských městech a nedávno jsem četl i v norských, museli být tyto symboly odstraněni kvůli nově příchozím imigrantům. Obrázky papeže museli být odstraněni i v italských nemocnicích, kde se léčili muslimové. Nechtěli být s papežem na jednom pokoji.

- Hlasitý katolický zpěv důchodce v Rakousku.

- Oktoberfest.

- Sukně. Rodičům dívek školou povinných v blízkosti utečeneckých táborů bylo doporučeno, aby nenosili sukně. Obtěžuje to nové imigranty a navíc pak hrozí větší šance na znásilnění :) :)

- Když není v nabídce halal jídlo.

- Když lidé jedí vepřové maso na veřejném místě.

A zde již případy, které znáte.

- Britská firma The Early Learning Centre odstranila ze svého produktu představujícího farmu figurku prasátka. Ostatní zvířátka mohla zůstat. Důvodem bylo, že je prasátko jako zvíře považované muslimy za nečisté.

- Britský katolík Gareth Langmead byl postaven mimo službu, protože si v kanceláři pověsil na zeď křesťanský kříž, čímž "urazil" svého muslimského spolupracovníka.

- V USA museli některé školy přejmenovat pojem vánoční prázdniny na “zimní prázdniny”, protože pojem Vánoc uráží muslimy. Taky se ruší vánoční výzdoba ve školách, aby neurážela muslimské děti.

- Muslimy taky uráží i obrázky Josefa Lady. Nejvíce jim vadí kozel Bobeš který byl kamarádem Mikeše.

- Islámská španělská asociace se domáhá na magistrátu ve španělské Lleidě, aby město vyhláškou zakázalo lidem cestovat se psy v autobuse a také chodit se psem po ulicích, kde se pohybují muslimové. Pes prý muslimy uráží. Psy totiž islám považuje za nečisté. Přítomnost psů ve městě prý muslimy diskriminuje a uráží jejich právo na náboženskou svobodu a právo muslimů žít v souladu s učením Koránu.

- Ze školních učebnic anglických školáků byly vypuštěny pasáže o holocaustu. Jako důvod bylo uvedeno, že učení o holocaustu uráží muslimy a jejich víru v tom, že holocaust neexistoval.

- Skleněná krychlová budova na Páté avenue v New Yorku, v níž sídlí prodejna společnosti Apple. Urážka spočívá v tom, že její architektura připomíná svým tvarem Kaabu v Mekce (navíc byla budova během stavebních prací zahalena černou fólií!) a stejně jako Kaaba i prodejna je otevřena dvacet čtyři hodin denně. Dokonce se v muslimských kruzích rozšířila fáma, že se budova ve skutečnosti jmenuje „Apple Ka’aba“ a prodává se v ní alkohol.

- Pokladničky ve tvaru prasátek. Ze sociálního oddělení úřadu radního v birminghamské čtvrti West Midlans musely z příkazu vyšších míst zmizet veškeré předměty spojené s tímto zvířetem. A to jak porcelánové figurky, kalendáře, polštářky, tak dokonce i dózy na kapesníky s obrázkem Prasátka z Medvídka Pú.

-  Šunka. Muslimský žák ve Španělsku při hodině upozornil učitele, že jako muslima jej slovo "šunka" uráží a tím, že o ní mluví, uráží islám.

- V Německu mají přestupky muslimů šetřit muslimští policisté a soudit muslimští soudci, protože jinak je to vůči nim ponižující.

- Ve Švýcarsku zas muslimy urážela švýcarská vlajka a chtěli ji změnit. To se jim naštěstí nepovedlo.

- Katolická charita je osočována coby „rasistická", neboť bezdomovcům zdarma servíruje polévku s vepřovým masem (uráží muslimy).

- Muslim naopak může popírat holokaust. Stejně tak může otevřeně a veřejně vystupovat proti Źidům, nahlas vyjadřovat nenávist vůči nim a vyhrožovat jim likvidací.

A zásadní otázka po tomto výčtu. Proč si muslimové vybrali pro svou emigraci evropské země? Proč se přistěhovali sem, když je tady tak všechno uráží? Vždyť přece když se někam chci přestěhovat, tak si vyberu zemi, která je mi blízká a která neuráží mé cítění. A když už, tak prostě respektuji zvyky a kulturu dané krajiny. Podotýkám, že mi nejde o žádné zabíjení ani vystěhování muslimů. Jde mi čistě o pokojné žití a o zachování evropské kultury. Jenže něco takového není možné bez respektu, tolerance a sebereflexe i druhé strany. Pokud lidi s jiným vyznáním žijí v cizí zemi mají respektovat zákony, které v zemi jsou a ne si vymýšlet způsoby, jak je měnit a obcházet. A hlavně, když ve své zemi sami vůbec netolerují jiné odlišnosti.

http://magazin.libimseti.cz/lifestyle/10354-co-vsechno-urazi-muslimy?utm_source=facebook

Autor: Tomáš Bubenik | pondělí 4.1.2016 7:21 | karma článku: 38,35 | přečteno: 2313x