Cizinci se stěhují do Čech, protože je tu bezpečno. Narozdíl od jejich zemí, kde je islám.

Cizinci z Francie, Španělska i Německa se stěhují do Prahy, protože se v jejich zemích přestávají cítít bezpečně. Neříká to dost o tom, jak to asi vypadá v jejich zemích. Jak je vlastně ta islamizace supr.

Mám i jednu osobní zkušenost. Moje přítelkyně chodila přede mnou s jedním frantíkem. Její ex již asi 3 nebo 4 roky žije v Praze. Víte proč? Protože se necitíl ve Francii bezpečně...tak se odstěhoval do Prahy.

Já se ale nechci stěhovat z Čech pryč, až tu nebude bezpečno. Je milá vládo nějak možné, zabránit tomu, co prožívají tito lidé, jak píše článek na novinkách. Chci vychovávat své dítě v zemi, kde jsem se narodil. Ne utíkat pryč před islámem.

Mysleli jsme, že zůstaneme ve Španělsku. Ale po tom, co se děje, jsme rozhodnuti odejít do Prahy. Je tam bezpečno, potkává se tam bez velkých potíží spousta kultur,“ míní nějaký Mario.

„Odešli jsme z Čech nejprve do Mnichova. Pak jsme se přestěhovali do Berlina. A teď chceme do Prahy, i když to bude pro manželku asi ze začátku těžké,“ svěřuje se čtyřicetiletý umělec Robert, který žije s o něco starší Němkou a mají ještě malé děti.

Další rodina říká to samé. „Dcera odešla před deseti lety do Německa za mužem. Mají pěkné manželství, žijí si dobře, ale teď nás s dědou šokovali. Chtějí do Prahy, protože podle nich tam přestává být bezpečno,“ říká sedmdesátiletá paní Karolína z Prahy.

Cizinci k nám přicházejí z důvodu nízké nezaměstnanosti a kriminality. Opravdu se tu máme tak špatně, že o to chceme přijít? Nebo se budeme hromadně stěhovat do nějaké bezpečné země, třeba na Ukrajinu? Nebo Polska, Slovenska, Maďarska? Tedy zemí, které si chrání svoji kulturu a brání vpádu islámu?

 

http://www.novinky.cz/domaci/397653-mladi-ze-zapadu-miri-do-ceska-citi-se-tu-bezpecneji.html

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Bubenik | úterý 26.4.2016 14:32 | karma článku: 10,32 | přečteno: 122x