Změňte pravidla. Je nejvyšší čas.

Opatření a regulace jsou tu již dva roky. Jsme unavení. Logicky. A teď přišla další věc. Dělí nás na lidi s očkováním a bez něj.

Cítím se být diskriminován. Deset let se otužuji, covid jsem měl lehký průběh. Jím ovoce, zeleninu. Nekouřím, nepiju alkohol. A mám zakázáno vstupovat do restaurací, klubů a dalších míst.

Prý bych mohl jaksi ohrožovat (nakazit) očkované. Copak, to očkování nefunguje? Chcete říci, že očkovaní neroznáší virus taktéž?

Proč mi doktor tvrdí, že by se mi mohly věci zlepšit, když se nechám naočkovat (když ví, že mám kontraindikaci), copak je mu to jedno?

Proč mi budoucí ministr zdravotnictví tvrdí, že pokud bych po první dávce měl problém (když ode mě již ví, že mám kontraindikaci), že to budou nějak řešit? Copak je mu to jedno?

A takových nesmyslů je zde celá řada. Většinou řádně nezdůvodněných. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale pak se nesmí nikdo divit, že jsou lidé nespokojení. Například právě provozovatelé restaurací, ubytovacích zařízení a další a další.

Opravdu nezavedeme raději zvláštní hodiny pro vstup očkovaných a neočkovaných, nebo kontrolovaný příchod a odchod?

V současnosti to probíhá ve většině podniků a to včetně těch, které na dveřích mají uvedeno "zde jen s Tečkou" asi takto:

"Dobrý den, mohl bych se přijít najíst? Nejsem očkovaný a nemám ani test." "Jo, dojděte. Posadíme Vás do rohu."

"Dobrý den, potřebuji se nechat ostříhat. Nemám očkování ani test." "Ano přijďte, ale prosím Vás dojděte až po páté hodině, ano?"

A mohl bych pokračovat. Skutečně šlo vládě o tohle?

Nyní jedna důležitá poznámka na konec.

Označení antivaxer neexistuje. Vymysleli si ho ti, kteří chtějí společnost rozdělovat. Na nějaké nálepkování nevidím důvod reagovat. Je to nedůstojné, nevšímejte si toho a sami to nepoužívejte.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Babický | pondělí 13.12.2021 11:22 | karma článku: 30,73 | přečteno: 1082x