Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23o58s87e31f 18P78o84t57r

3. 6. 2013 21:55

Paní Tomanová,

připomínáte mi ty polovzdělance, kteří při diskuzích, zahnáni do kouta opakují mantru "já věřím jen vědě". Myslím, že oni vážně věří, že elektromagnetické vlny, ale i třeba  gravitaci vymysleli vědci, že fyzikální zákony a jejich ovládání  jsou jejich dílem.

Představte si, že věda pouze popisuje přírodu jak funguje a třeba ty elektromagnetické vlny díky vědě se široce využívají, ale počasí je fyzikální jev, který umí člověk pouze  popsat a to metodou chaosu, natož aby počasí ovládal.

Ovšem spiklenecké představy jsou tak přitažlivé a na jejich základě je svět jednoduše vyložitelný, že ?

1 0
možnosti
Foto

Nejsem polovzdělanec, jsem nevzdělanec jen pro upřesnění. Že věda pochopila jisté zákonitosti a díky tomu je může k dobrému i zlému využívat, to chápu. Ale proč by v této době, kdy věda vymyslela již mnoho fungujících technologií, nemohla působit na vzdušné masy a zemskou kůru (třeba), mi není jasné. Co jim v tom brání? Respekt před přírodními živly? Je to snad něco, na co si netroufají? Mě připadají odvážní až až. Mě to smysl dává a tak jsem článeček  napsala. Nevím co k tomu dodat, naopak se divím, že to tak nevidí i ostatní lidé :) Jinak děkuji všem za korektní diskuzi a slušné reakce

0 1
možnosti

Mám takové tušení. že zbrojní arzenál je ve vesmíru, plného meteoritů v rozmezí až velkých planetek, které mohou zkřížit dráhu Země. Našeplaneta je velice živá a člověčí myšlení velice přízemní. Stejně si naše Země učiní, co uzná za vhodné, ať si ji človíčkové devastují,  plundrují, jak chtějí. Nějaký způsob života tady bude vždy.

1 0
možnosti
Foto

je pravda, že na tento typ zbraní nestačí ani ta vrstva odpadků, kterou jsme už  na oběžné dráze zanechali :)

0 1
možnosti

kdyby jste si precetla stare kroniky, jtreba z 19. stoleti, co tam je povodni,  bourek, a pozaru!!! A tech mrtvych!!! To asi zavinily ty HAARP ne, ;-D, oni uz cestuji i casem!

 A zajimave kdyz se to stane mimo USA, muzou za to USA a jejich tajne zbrane, kdyz se to stane v USA tak je pambuh tresta, vy jste ale hlava mazana.

0 0
možnosti
Foto

já tu nic o USA nepiši :)

0 0
možnosti

Něco je záměr, něco je omyl a něco je stále ještě příroda, která reaguje dle svých zákonitostí, do kterých člověk začal šťourat poměrně silnými prostředky.//a co je záměr dle toho vašeho názoru? Nebráním se ničemu, jsou tací kteří považují za záměr i zemětřesení v japonsku či tsunami.

1 0
možnosti
Foto

myslím si že psychopatologie je mezi těmi, kdo vládnou /a řídí a ovlivňují/ více než dost a vždycky to tak bylo. Co kdy konkrétně kdo spláchnul je těžké posoudit, protože nám to neřeknou, ale technologie od sebe kopírují jako vše a ten či onen je již vybaven podobně. Je možné, že někdy se se jeden brání, protože má pocit útoku z druhé strany a pak se energie setkají a dělá to větší neplechy, než třeba bylo plánováno. Jedna verze je pro lid,  jako vždy,  ale do pravdy nás nezatahují, jak mají ve zvyku ;-) Vždyť je to pořád dokola, jen tváře a zbraně se mění

0 2
možnosti

Takže Američani se naštvali na Němce a rozhodli se je spláchnout?

2 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 723x
Knihu "Panika před úsvitem" je možné stáhnout zde Kdo nechce stahovat, může si přečíst třeba jen anotaci ke knize a hned má jasněji. ......................................................................................................... ... Další mé tvůrčí a podnikatelské aktivity je možné prohlédnout třeba na této stránce, kde prezentuji své ručně vyráběné výrobky... ...Ještě mám své stránky atelieru, které teprve zajíždím přírodní dekorace... .................a nakonec stránky, kam vkládám své články, videa, která mě baví a tak různě... spíše pro zábavu náhodných návštěvníků můj web ZDE