Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uznávám, že ve fungující společnosti (dnes globální) musí být kromě lékařů, strojních a stavebních inženýrů apod. i odborníci  na mezinárodní vztahy. Resp. že se dotyčný stavař i v tomto vzdělá (vzdělává). Je to možná náhoda, ale už po několikáté jsem se v poslední době setkal s tím, že v mém okolí studuje mladý člověk (většinou ženy) uvedený obor jako hlavní. Nicméně přeji slečně úspěšné studium a dobré uplatnění v praxi.

1 0
možnosti

Po studiu mezinárodních vztahů z člověka není bohužel odborník ani na mezinárodní vztahy ani na nic moc jiného. Je to neuvěřitelně zajímavé studium, které mi z praktického náhledu přineslo patrně jenom jisté 'soft skills'. Nicméně stejně nelituji svého výběru - myslím, že mi to značně rozšířilo můj životní kontext. A myslím, že pouze díky tomu jsem dnes tím, kým jsem. 

O užitečnosti stavařů a lékařů nikdo nepochybuje. Já se pokusím žít tak, aby nikdo nepochyboval o užitečnosti mé osoby, kterou jsem se stala kvůli své volbě.

Děkuji mnohokrát za váš naprosto správně skeptický ale i přesto velmi milý příspěvek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 542x
Po mnohých změnách se v tuto chvíli nacházím v Kolumbii a svá dobrodružství pokračuji na druhé straně planety - nejnovější příběhy tedy budou odtud :-)