Foto

Dávám karmu a za osvětu. Do této chvíle jsem nevěděl, že nějaká bulharská liga existuje Upřímně řečeno v uplynulých dvou dnech mne prioritně zajímaly zápasy LM, dnes jsem zvědav na Viktorku ve Florencii a o víkendu na Baník na toaLetné

KT

No, to jsem si myslel, že jste větší znalec fotbalu, pane Beránku.

Např. Levski Sofia je celkem známý mančaft. Rovněž to není tak dávno, co Slovácko v předkole konferenční ligy vypadlo s Plovdivem.

A kdo trénoval Ludogorec Razgrad asi jistě víte...

MK

První rok mezi elitou Krumovgrad zvládl se ctí. Už to je úspěch, zdaleka se to nepovede každému nováčkovi. I u nás bylo dost případů, kdy štika nižších soutěží v první lize narazila na tvrdou realitu a po jedné sezóně navždy vypadla. Takoví jako Benešov, Uherské Hradiště, Lázně Bohdaneč, Ústí nad Labem nebo Znojmo by mohli vyprávět.

Nejhorší zkouška však teprve přijde. Pro většinu nováčků je nejhorší druhá sezóna. Prvotní nadšení vyprchá a na trvalejší udržení mezi elitou nestačí euforie jedné sezóny. Uvidíme, co bude dál a držme jim palce.

KT

A taky třeba Kladno, nebo Most, i když se tyto mančafty pár sezón udržely...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 5,61
  • Průměrná čtenost 85x
Sportovní fanoušek ve volném čase sledující hokej, částečně fotbal a příležitostně i jiné sporty. To vše s lehkou "úchylkou" na čísla a statistiky.

Seznam rubrik