Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Terezo, puntík je čím dál modernější;-DR^

1 0
možnosti
LN

..buďtě v klidu...viděl jsem kuchyň poté co otec mixoval jahody...a nepoužil víčko na pohár mixéru....to ještě šlo....ale dojem z kuchyně po výbuchu tlakového hrnce se slepičí polívkou...to byla tedy už skutečně síla....;-)

3 0
možnosti
Foto

Papiňák je pane kolego, podle mých vzpomínek tak před 40 lety celkem houbeles proti tomu, jako když tehdy hodně hloupý a neposlušný topič, přilil do nádrže ještě horkých naftových kamen naprosto s klidem naftu...!!

0 0
možnosti
Foto

Také si každoročně říkám, jestli se to vyplatí zpracovávat ovoce na džem doma. Po uvaření likvidovat nepořádek na kamnech, stěnách a mnohdy i nádobě, jako se mi to podařilo letos při vaření meruňkového. Ale výsledek stojí  - myslím si - zato. A zvlášť malinový je výborný, ale bez těch zrníček, propasírovaný, takže pracný.

1 0
možnosti
Foto

O vaření povidel radši psát nebudu, neb tam by se to bez vulgarismů neobešlo :-)

1 0
možnosti
Foto

J18a45n62a 21M39a91j40o61v60á

19. 9. 2015 10:20

Skvěle napsáno. R^R^

3 0
možnosti
Foto

A to je tak, když píše sám život ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Milovnice květin i rozličných bylin, koček, skandinávského dyzajnu, pralinek a čokolády, podzimu, putování po hradech a zámcích, cyklotoulek, antikvariátů, košíkaření, jazykových hříček, světla svíce, čisté vody i rukou, vůně čerstvě posečené trávy i namleté kávy, pouzdrových šatů. 

Seznam rubrik