- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Terezo, puntík je čím dál modernější
..buďtě v klidu...viděl jsem kuchyň poté co otec mixoval jahody...a nepoužil víčko na pohár mixéru....to ještě šlo....ale dojem z kuchyně po výbuchu tlakového hrnce se slepičí polívkou...to byla tedy už skutečně síla....
Papiňák je pane kolego, podle mých vzpomínek tak před 40 lety celkem houbeles proti tomu, jako když tehdy hodně hloupý a neposlušný topič, přilil do nádrže ještě horkých naftových kamen naprosto s klidem naftu...!!
Také si každoročně říkám, jestli se to vyplatí zpracovávat ovoce na džem doma. Po uvaření likvidovat nepořádek na kamnech, stěnách a mnohdy i nádobě, jako se mi to podařilo letos při vaření meruňkového. Ale výsledek stojí - myslím si - zato. A zvlášť malinový je výborný, ale bez těch zrníček, propasírovaný, takže pracný.
O vaření povidel radši psát nebudu, neb tam by se to bez vulgarismů neobešlo
A to je tak, když píše sám život