Jaro v Kutaisi (Gruzie)

Gruzie - země, kde najdete jak moře, vysoké hory, přátelské lidi, krávu na každém rohu a to to nemyslím přeneseně. Občas i v centru města můžete potkat krávu, jak se prochází u obchoďáku.

Mám ráda procházky kolem řeky, kde můžetete potkat cokoliv od žáby přes prasata po koně. A samozřejmě i krávy. Nikdo je nehlídá. Samozřejmě žáby nikdo nikdy nehlídá, ale ostatní zvířata jsou k tomu přivyklá, že když je lidé pustí ven, tak slepice se vrací večer k brance domu, krávy večer "posbírá" majitel. Jen si musíte na silnicích dát pozor, abyste některé z těchto zvířat nepřejeli. Jak psi tak krávy, i když jste u nich pár metrů stále apaticky sedí a čekají na to, že se jim vyhnete. Horší je, když jsou dvě krávy, každá z jedné strany a když se k nim v autě přibližujete, tak se rozhodnou hnout.

Přikládám pár fotek z mé poslední procházky, kde mě sice žádné zvíře neohrozilo, jen jsem podcenila sílu místního slunce, díky němuž už nejsem přehlednutelná jen díky barvě mých vlasů, ale už i barvě mého obličeje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Tereza Kvasničková | úterý 12.4.2011 14:30 | karma článku: 14,00 | přečteno: 1644x