Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Luboko

4. 9. 2009 21:00
zajímavý

postřeh, díkR^LF

0 0
možnosti
JL

Kapitán Hollister

28. 5. 2009 12:49
nó, konečně zas pozitivní článeček

:-)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

28. 5. 2009 12:19
Antipropagace Francie

je stejně hloupá jako Sarkozyho opovržení Českem. V Paříži je v současné době , kdy přišla do mody struktura květových šatů velmi barevno. V Galerii Lafayette je většina modelů dost barevných. Je třeba se nepohybovat v Latinské čtvrti. 

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

28. 5. 2009 11:42
A navíc tu máme červené trubka a bílé harmoniky

;-DBlondýnka přijde do prodejny hudebních nástrojů a rozhlíží se. Po chvíli přijde k prodavačce a říká: "Prosila bych tu červenou trubku a tu bílou harmoniku." Prodavačka se na ní podívá a odpoví: "Dobře, ten hasící přístroj ti dám, ale nemysli si, že kvůli tobě odmontuji i radiátor."

0 0
možnosti
J

jirkaknop

28. 5. 2009 12:20
Re: A navíc tu máme červené trubka a bílé harmoniky

A blondýna , poté,co si bere hasicí přístroj , odpoví: "Konečně rozumím notám." a zahledí se na návod.

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

28. 5. 2009 11:30
Ani francouzština není moc mužná řeč...

A vůbec, v tomto ohledu souhlasím s Angličany, Francouzům je lépe se vyhnout, jako obchodní partneři nebo zákazníci jsou velmi nespolehliví, takže je diskriminuji. Snad jen ta kosmetika, sýry a vína jim jdou.:-)

0 0
možnosti
LS

liborsk

28. 5. 2009 11:24
Znojemské okurky

Znojemské okurky sice jsou možná registrované v tom OjroÚnyjonu, ale nějak je mimo fakt, že se dávno nedělají ve Znojmě, je to jenom obchodní známka, kterou si koupila firma Hamé a pod rouškou tajemství prodává okurky Znojmia, které s tím místem původu nemají nic společného - mimochodem, jsou pěkně hnusné, řekl bych že to jsou nějaké ojro-okurky.. A kdoví, kde se třeba vyrábějí "pravé" tvarůžky - to když dneska člověk koupí, tak to nemá s tvarůžky nic společného..

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

28. 5. 2009 11:18
asi si zajedu pro Francouzku

po tomhle typu ženské šílím. Fakt je, že v Paříži už jsem strašně dlouho nebyl, naposledy jsem byl ve Francii na jihu, a tam mi lidi přišli stejní, jako tady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4869x
Byla jsem dlouho módní návrhářkou, než mi došlo, že je mi móda naprosto lhostejná, že mě baví jen v souvislosti s tím, co člověk pomocí svého oblečení a doplňků o sobě sděluje. Začala jsem pracovat jako poradkyně stylu a moje téma je Oblékám svou duši. Napsala jsem eBook 8 KLÍČŮ K VAŠÍ DUŠI, je o tom, jak najít sama sebe v záplavě stylů a falešných programů z okolí. Stala jsem se poradcem osobního stylu a učitelem toho, jak vynést skryté informace z nevědomí do vědomí - paradoxně přes, pro někoho tak nepodstatnou součást našeho vnějšího projevu, jako je OBLEČENÍ :). Podívejte se na moje webové stránky  www.tanahavlickova.cz, www.modaaduse.cz