Evropa by měla dát Kurdům své území!

Je ostudou Evropy, že Kurdové stále nemají svůj vlastní stát. Možná to někomu bude znít přehnaně, někomu úplně zcestně, ale už je to prostě tak. 

Evropa by se měla postarat o Kurdy a dát jim k dispozici své území, respektive jeho část. Jak jsem k tomu došel? No jednoduše. Přece Američané vzali Indiánům půdu a prakticky je vyvraždili. Jednoduché – logické. Ale jelikož předpokládám, že i mezi čtenáři tohoto článku jsou lidé nechápaví, rozepíšu to trochu podrobněji.

Američané vzali Indiánům půdu, je tak? Je! Ale kdo je to Američan? Američan je původem Evropan, který přimigroval do Ameriky. Přistěhovalec, náplava,...nebo jeho potomek (čili to samé jako Čech, který v roce 68, či úplně jiném roce, utekl z ČR na Západ). Tam si tento Evropan zabral, co se mu líbilo a vyvraždil ty, kteří se mu nelíbili. Takže vlastně za to neseme zodpovědnost a máme vůči Kudrům dluh. A jak tento fakt souvisí s Kurdy? No, to je opět jednoduché...Přece – Češi za komunismu utíkali na Západ. Západ je přijal. No a podle mnohých máme my nyní splatit dluh a přijmout uprchlíky z Afriky a Blízkého východu. Podle této logiky dluh nemají ti, kteří na ten Západ utekli, ale ti, co zůstali. Tedy my. Analogicky tedy Američané nemohou mít žádný dluh, protože to jsou ti Evropané, kteří utekli. Dluh tedy zůstává těm, kteří zůstali. No a jelikož my nemáme svůj dluh platit Německu, USA a dalším západním zemím (za to, že naše krajany přijaly), ale někomu úplně jinému – uprchlíkům v Afriky a Blízkého východu, tak ani Američané...tedy vlastně Evropané nemají svůj dluh vůči Indiánům, ale vůči někomu cizímu. No a kdo teď aktuálně nejvíc trpí tím, že nemá své vlastní území?Kurdové!Tudíž je naprosto zřejmé a logické, že bychom jim měli naše území nabídnout. Tedy...správně bychom se měli nechat zmasakrovat, ale nebudeme zase až tak lpět na detailech. 

Autor: Peter Szendy | pondělí 3.10.2016 1:15 | karma článku: 20,53 | přečteno: 521x
  • Další články autora

Peter Szendy

Obrovský pavouk!

10.2.2018 v 11:11 | Karma: 13,18

Peter Szendy

Nejsou všichni vlci stejní

14.10.2017 v 18:35 | Karma: 16,10