Recept na správnou koblihu. šéfkuchař Andrej Babiš.

Tento recept zvládne každý, kdo by chtěl v budoucnu manipulovat s masou pokryteckých závistivých jedinců, kteří budou vždy v nějakém kultu osobnosti.  

Připravíme si:

10% Hlouposti

5% Závisti

5% Škodolibosti

5% Pokrytectví

5% Pohrdání

5% Zášti

1 Kalouska

Příprava těsta:

Všechny ingredience - kromě Kalouska a zášti - smícháme dohromady tak, aby se získal přibližný výsledek z říjnových voleb 2017.

Výsledné těsto je připravené k ignoraci zjevných lehce prokazatelných faktů jako je například:

Nevydání účtenky - nebo jiného dokladu - za nákup zboží v soukromém inzerátu třeba na netu, nebo v novinách (například pes, počítač, díl z nabouraného auta). U prodeje psa je zvláštní to křivé podnikatelské prostředí, jelikož ti oficiální prodejci musí - kromě oficiálního živnostenského oprávnění -také splňovat hygienické nároky pro skladování zvířat, protože z občanského zákoníku jasně vyplývá, že pes už není "věc", ale "zvíře".

Také dochází k ignoraci lehce prokazatelného faktu, že opakované vystavení zboží (například pes), nebo více zboží (například autodíly, nebo repasované notebooky) už není jednorázový prodej s jednorázovým výdělkem,ale regulérní prodej, na který se vztahují regulérní platné paragrafy jiných právních předpisů (dosaďte si sami).

Pro toto těsto je důležitější jestli prodejce v soukromém inzerátu bude sympatizovat s šéfkuchařem, ale pokud tomuto těstu nikdo nevydá účtenku v hospodě, je traumatizováno a začne kvičet jako píchlá bezpáteřní pokrytecká svině. Podobná reakce nastane i v situaci, kdy si někdo drze dovolí hanit božského šéfkuchaře a jeho knížku " Babišovy dobroty."

Toto těsto věří i lehce vyvratitelným lžím. Například, že stát se dá řídit jako firma. Jenže ve firmě neexistují demokratické mechanismy jako je hlasování, zvolení, odvolání, nebo vyslovení nedůvěry. Pouliční demonstrace by byla okamžitě odměna na osobním oddělení. Bohužel těsto se převážně rekrutuje z řad zaměstnanců, kteří firmu nikdy neřídili a nemají páru o vedení firmy. Jejich jediná účetnická starost je podepsat jednou za rok předem připravený formulář daně z příjmu a vyzvednout evidenční list ke starobnímu důchodu. Těsto tyto věci popírá a dokola papouškuje, že stát je jako firma.

Příprava náplně:

Smícháme zbylé ingredience tak, aby výsledná náplň co nejvíc trápila Kalouska. Pokud nechcete nemusíte připravovat pouze jeden druh náplně. Můžete za Kalouska vystřídat Fialu, Zaorálka, Bělobrádka ale POZOR DŮLEŽITÉ!!! Dotyčné osoby se nesmí v povolebním vyjednávání dohodnout s šéfkuchařem! V takovém případě jsou zlodějiny tradičních politiků schizofrenicky odpuštěny a postaveny na úroveň legálních korunových dluhopisů a opět platí presumpce neviny, která tolik chybí šéfkuchaři, neboť ji vypotřeboval na hospodské a tvorbu EET.

Výsledný pokrm je na pohled velice lákavý a jeho ochutnání vám dodá nezapomenutelný zážitek. 

Děkuji sponzorské firmě VODOVODY A KANALIZACE (město si dosaďte sami) za dodání potřebných ingrediencí....

 

Autor: Michal Svoboda | pátek 24.11.2017 10:21 | karma článku: 15,87 | přečteno: 547x