Nový článek

K letošním volbám a volební účasti bylo zde napsáno mnoho.Nejhezčí tragikomické trvzení je ovšem cituji:"právo volit je stejné,jako právo nevolit!" Když si třetina voličů usmyslí,že se z Česka stane Severní Korea,znamená to,že jim to zbytek svým nevolením umožní?

Já výsledek voleb respektuji.Co si lidé zvolí,to budou mít.Mojí prací to bylo jen sečít ve volební místnosti.

Ať si ale nevoliči nestěžují na krajskou vládu sociální demokracie a komunistů,kteří je budou čtyři roky zastupovat-ať už bude jakákoliv.Jestli bude slušná,pak je to jedině dobře.

Ať si nestěžují na senátory,které za ně zvolili jiní.

Jestli někdo tento článek vnímá jako omezování svobody projevu,pak ho vyvedu z omylu.

U člověka,který byl u voleb a vhodil hlas do urny jde o svobodu projevu.On chtěl svojí účastí zasáhnout do složení zastupitelstva a senátu.Měl vybraného kandidáta,který nepostoupil.Pak jeho spílání po hospodách bude pochopitelné!

U člověka,který nadává na zastupitele a u voleb nebyl,jde o pouhý alibismus,zbabělost a pokrytectví!

I kdyby jen zvolil malou nevolitelnou stranu,roztrhal obálku nebo ji hodil prázdnou do urny,zneplatnil hlas roztrháním,nebo počmáráním volebního lístku.Cokoli z toho by bylo svobodou projevu!

Jak už tu bylo několikrát psáno.Každý "nehlas" se započítává!Chtěli jste vytrestat Nečase s Kalouskem?Souhlasím s váma,potřebují lekci,ale svojí neúčastí ji dáváte sami sobě!Všechny nehlasy se rozpočítávají mezi všechny kandidující strany,takže jste ODS a TOP 09 prakticky podpořili!Je tohle trest vládě?

Nezbývá než sledovat,co jste si na další čtyři roky zvolili a nezvolili.Pokud tu bude za dva roky v parlamentních volbách skutečně Severní Korea,já to se svojí rodinou přežiju.A nezbývá než citovat Pepíka Hnátka z filmu okresní přebor:

"Měl jsi šanci,prosrals ji!"

Autor: Michal Svoboda | pondělí 22.10.2012 9:24 | karma článku: 10,15 | přečteno: 614x